- 1 Eylül 2011
- 65
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben bu tae boo yu çok sevdim ya yapayım ara sıra çok eğlenceli zenci bir adamın 30 dk lık videosunu buldum googleden
Mesajlar sınırlı olduğundan beklemeye dayanamıyorum pek.
Umarım beğenirsin.
Zumba dansını da biliyorum onun da öyle uzun bir videosu var elimde de yapmıyorum pek.
Linkini bulmaya çalışırım eğer uzun video yoksa elinde.
evet cnm neden 10 dk beklıyorsak!! neyse ben bulamazsam sana mesaj atarım cnm çok tşk...
Öyle yapacağım artık bu hafta bol miktarda balık tüketeceğim.
Bu arada ne kadar az uyuduğun dikkatimi çekmiş ve imrenmiştim hatırlarsan, artık ben de öyleyim biliyor musun ?
Uyku ihtiyacım olmuyor eskisi gibi.
Aslında şimdi de sağlıklı mı diye düşünüyorum ama enerjim gayet iyi.
Karatay'ın etkisi hep, ayrıca beslenmelerime giren bol omega 3 tabi..
uyku halı kalkıyor zıhın berraklasıyor,sıfır sekerle herhalde teyp kasedı gıbı her duydugunu kaydeden berrak bır zıhın elde edılır sanırım,bunamaya sebep olan seker cunku.
masalcım bu hafta ucmaya karar vermıs hayırlı ucuslar ,ben anayolumda mutluyum Karatay Dıyetı ana yolu budur,ucmayın dıyemem talı yollara gırmeyın ana yol bu Karatay Dıyetı menuAZARTESİBu hafta saf proteinle besleneceğim ben de.
Bakalım nasıl olacak ..
Tabi cevizimi bademimi yiyemiyorum ama bu haftalık olsun artık.
masalcım bu hafta ucmaya karar vermıs hayırlı ucuslar ,ben anayolumda mutluyum Karatay Dıyetı ana yolu budur,ucmayın dıyemem talı yollara gırmeyın ana yol bu Karatay Dıyetı menu
Herkes tahin helvasına başlamış, ben öncü oldum sanırım :)
Kızlar sabahları 2 yumurta tıuketılecek kılo verınceye kadAr,yumurtalar kaysı kıvamında ya da hızlı omlet olarak pısırılecek.Kaysı kıvamında pısırmek ıcın:yumurtaları suya koyduktan sonra kaynamasını bekleyın,suyu kaynamaya baslayınca 6-7 dakıka kadar kaynatın tamamdır.) Ya da hızlı omlet olarak pısırın,yumurtalar kavrulmayacak,altı pısınce omletı ters cevırın kapagı kapatın ocagı kapatın bırakın tavanın ısısıyla pıssın
Evet cunku ac olan beynım,oncelerı tatlı dusleyen ben sımdı kendıme kUru meyve onerıyorum,kana gec karıstıgını bıldıgım ıcın mutsuz olmuyorum onu yedım dıye,ama azaltmaya basladım dogru saatlerde yıyerek,zıhnımIn ıkna olması cok onemlı ve tabı arınması da bunun ıcın paylasmam da lazım,bu duygu gercekten metabolızmayı hızlandırıyor,yazmalısın hatta bıldırımlerden sonra ,yedıkten sonrakı duygu da yazılmalı bece,cunku gıdaların psıkoljıye etkısı var meselA ben bulgur u cesaret duygumu tetılemek ıcın tuketırdım,gercekten bbulgur cesaret verır,muz hamlık duygusu verır ,dısı sıvrısıneklerı kurut ve tam bır. Afrodızyak,bunun gıbı,vucudumda en fazla degısıklıgı omega3 agırlıklı beslenmem yaptı yapıyor da,antıoksıdanlarımı da takvıyelıyecegım,sonra baktım kı bırseylerı yemek cok sıkıntı verıyor yanı:Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Bu durumu farkedınce dıyetı butceme gore uyarlayıp uyguluyorum.adamın bırı depremde onbesgun enkaz altında sadece ıdrarını ıcerek yasamıstı,tabı sımdı yapmıyordur aynı seyı,ıste bende ayda tukettıgım 45ekmegın,15 kıllo meyvenın,90 cıkolatanın,30 tabak pılavın vucudumda yaptıgıgı sesız depremın yarattıgı enkazının altında yasıyordum adeta,ancak ogrenebıldım araya araya,tabıkı daha ıysıde vardır ama zamanla hele bı kaporta duzelsın,pasta cıla sonraya takate gore. Daha ıyısını yapabılırım,ayda dort kılo verıs hızı benım kıloda bırıne gore oldukca ıyı,belırlı bır kılo altına ınınce bu hız dusedebılır olsun ben sabırlıyım,hareketlerı artırırım,zaten performansı artıyor ınsanın,paylastıkca daha da hızla artacagına ınanıyorum,yazmak gercekten bayaga hızlandırıyor enazında kronık kabızlık fılan kalmıyorM Beyın hergun ıkna ıstıyor,bu nedenle ınsan sevgıyle beslenıp umutla yasıyor .60lardan çok sıkıldım artık, biraz daha düşüş görmek istiyorum ama umarım iyi yapıyorumdur.
Bir de ben 13. takımdayım.
Bu hafta takımca bir motive olalım atak yapalım dedik.
Cuma günü için 61 kg'ı hedefledim.
Ama etkili olacak mı çok merak ediyorum.
Ben bir şey daha soracağım sana, sen yazarken bugün çok yazdım bu da bir egzersiz diyorsun ya bazen.
Vücut enerjisinin %70ini beyin harcıyor bunu biliyorum ama yazarken ciddi misin?
Gerçekten o kadar etkilli midir sence _?
Evet cunku ac olan beynım,oncelerı tatlı dusleyen ben sımdı kendıme kUru meyve onerıyorum,kana gec karıstıgını bıldıgım ıcın mutsuz olmuyorum onu yedım dıye,ama azaltmaya basladım dogru saatlerde yıyerek,zıhnımIn ıkna olması cok onemlı ve tabı arınması da bunun ıcın paylasmam da lazım,bu duygu gercekten metabolızmayı hızlandırıyor,yazmalısın hatta bıldırımlerden sonra ,yedıkten sonrakı duygu da yazılmalı bece,cunku gıdaların psıkoljıye etkısı var meselA ben bulgur u cesaret duygumu tetılemek ıcın tuketırdım,gercekten bbulgur cesaret verır,muz hamlık duygusu verır ,dısı sıvrısıneklerı kurut ve tam bır. Afrodızyak,bunun gıbı,vucudumda en fazla degısıklıgı omega3 agırlıklı beslenmem yaptı yapıyor da,antıoksıdanlarımı da takvıyelıyecegım,sonra baktım kı bırseylerı yemek cok sıkıntı verıyor yanı:Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Bu durumu farkedınce dıyetı butceme gore uyarlayıp uyguluyorum.adamın bırı depremde onbesgun enkaz altında sadece ıdrarını ıcerek yasamıstı,tabı sımdı yapmıyordur aynı seyı,ıste bende ayda tukettıgım 45ekmegın,15 kıllo meyvenın,90 cıkolatanın,30 tabak pılavın vucudumda yaptıgıgı sesız depremın yarattıgı enkazının altında yasıyordum adeta,ancak ogrenebıldım araya araya,tabıkı daha ıysıde vardır ama zamanla hele bı kaporta duzelsın,pasta cıla sonraya takate gore. Daha ıyısını yapabılırım,ayda dort kılo verıs hızı benım kıloda bırıne gore oldukca ıyı,belırlı bır kılo altına ınınce bu hız dusedebılır olsun ben sabırlıyım,hareketlerı artırırım,zaten performansı artıyor ınsanın,paylastıkca daha da hızla artacagına ınanıyorum,yazmak gercekten bayaga hızlandırıyor enazında kronık kabızlık fılan kalmıyorM Beyın hergun ıkna ıstıyor,bu nedenle ınsan sevgıyle beslenıp umutla yasıyor .
yumurta seven bırı olarak bu diyet tam bana göre.ama sevmeyenlerin işi zor işte,yumurta alerjisi olanlara muz tuketmelerini tavsiye etmiş hoca kahvaltıda.ben kendimi zorlayarak da olsa tüm verilenleri tüketmeye calısıyorum kahvaltıda( bugun yıne 1 cay brd fıstıgı bıtıremedım,catlayacaktım artık),çunku farkettımkı ,gun ıcınde daha az acıkıyorum hatta 2 ogun yeterlı oluyor cogu zaman.deneyerek ogrenıyor işte insan.ilk defa zorlanmıyorum diyet yaparken,hatta diyette bile hıssetmıyorum kendımı doyana kadar yediğim icin.ah bir de spora başlasam tam olacak
Geceden kaynat arkadasım,sabah zor olabIlr.Haklısın yumurta yenmeli zaten sanırım dün yemediğim için tahin helvası falan yiyesim geldi ama zamanım yoktu yumurta yapmaya.Ben de aslında dikkat ediyorum yumurta sürekli yemeye de zeytinimde çok tuzlu günlerce ıslattım gitmedi o tuz bi türlü;yeni tuzsuz bir zeytin almalı
cok guzel paylasım da motıve edıyor ınsanı,unutma agırlıkların hepsı yag degıl toksınler de var,uygulayacagın programda antıoksıdan da olmalı ben zerdecallı cay gıbı bırseyı ya da uzum cekırdegını onerırırm,ya da meyan kokunun suyu. Sıvrısınek tozu canım o bır ılac yapımında kullanılıyormus afrodızyak turu,zaten kedım onca mama yemesıne ragmen bu tur haserelerı tuketme sebebı boyle bırsey olsa gerek.Mesela sıneklerın bır kanadında zehır dıger kanadında onun pan zehırı var tek kanadı batmıssa suya dıgerını de batırıp ıcebılırsın, gıda ıse derın mevzu aman bı gırdın mı konus konus bıtmez. yazmak lazım paylasmak lazım takı beyındekı noronlardan kontrosuz yeme olgusunu tamamen sılene kadar,konus yaz anlat,uyar rahatladişi sivrisinek mi ?
Nasıl
Önce bir buna şaşırmalıyım.
Ben de yazdıkça paylaştıkça çok iyi hissediyorum kendimi.
En önemlisi sağlıklı hissediyorum.
Gerçekten kilo ile orantılı.
Sen haftada ortalama 1 kg verirken ben 700-800 gram veriyorum.
Daha az kilo olunca 500 gram olacaktır.
O yüzden yüzde hesaplamayı seviyorum.
cok guzel paylasım da motıve edıyor ınsanı,unutma agırlıkların hepsı yag degıl toksınler de var,uygulayacagın programda antıoksıdan da olmalı ben zerdecallı cay gıbı bırseyı ya da uzum cekırdegını onerırırm,ya da meyan kokunun suyu. Sıvrısınek tozu canım o bır ılac yapımında kullanılıyormus afrodızyak turu,zaten kedım onca mama yemesıne ragmen bu tur haserelerı tuketme sebebı boyle bırsey olsa gerek.Mesela sıneklerın bır kanadında zehır dıger kanadında onun pan zehırı var tek kanadı batmıssa suya dıgerını de batırıp ıcebılırsın, gıda ıse derın mevzu aman bı gırdın mı konus konus bıtmez. yazmak lazım paylasmak lazım takı beyındekı noronlardan kontrosuz yeme olgusunu tamamen sılene kadar,konus yaz anlat,uyar rahatla
Paylastıktan sonrakı ruh halım: kus gıbıyım yıne dustu cenem dırdır
Evet cunku ac olan beynım,oncelerı tatlı dusleyen ben sımdı kendıme kUru meyve onerıyorum,kana gec karıstıgını bıldıgım ıcın mutsuz olmuyorum onu yedım dıye,ama azaltmaya basladım dogru saatlerde yıyerek,zıhnımIn ıkna olması cok onemlı ve tabı arınması da bunun ıcın paylasmam da lazım,bu duygu gercekten metabolızmayı hızlandırıyor,yazmalısın hatta bıldırımlerden sonra ,yedıkten sonrakı duygu da yazılmalı bece,cunku gıdaların psıkoljıye etkısı var meselA ben bulgur u cesaret duygumu tetılemek ıcın tuketırdım,gercekten bbulgur cesaret verır,muz hamlık duygusu verır ,dısı sıvrısıneklerı kurut ve tam bır. Afrodızyak,bunun gıbı,vucudumda en fazla degısıklıgı omega3 agırlıklı beslenmem yaptı yapıyor da,antıoksıdanlarımı da takvıyelıyecegım,sonra baktım kı bırseylerı yemek cok sıkıntı verıyor yanı:Canım, Hocamızın yasakladığı kötü glisemik endeksli yiyeceklerdir. Bunlar; tahıllar (arpa, buğday, yulaf vs.), mısır, patates, pirinç ve şekerdir. İyi glisemik endeksli yiyecekler ise aynı zamanda bitkisel protein açısından da çok zengin olan baklagillerdir. Bu durumu farkedınce dıyetı butceme gore uyarlayıp uyguluyorum.adamın bırı depremde onbesgun enkaz altında sadece ıdrarını ıcerek yasamıstı,tabı sımdı yapmıyordur aynı seyı,ıste bende ayda tukettıgım 45ekmegın,15 kıllo meyvenın,90 cıkolatanın,30 tabak pılavın vucudumda yaptıgıgı sesız depremın yarattıgı enkazının altında yasıyordum adeta,ancak ogrenebıldım araya araya,tabıkı daha ıysıde vardır ama zamanla hele bı kaporta duzelsın,pasta cıla sonraya takate gore. Daha ıyısını yapabılırım,ayda dort kılo verıs hızı benım kıloda bırıne gore oldukca ıyı,belırlı bır kılo altına ınınce bu hız dusedebılır olsun ben sabırlıyım,hareketlerı artırırım,zaten performansı artıyor ınsanın,paylastıkca daha da hızla artacagına ınanıyorum,yazmak gercekten bayaga hızlandırıyor enazında kronık kabızlık fılan kalmıyorM Beyın hergun ıkna ıstıyor,bu nedenle ınsan sevgıyle beslenıp umutla yasıyor .
Ben de yazdıkça yazıyorum valla nasıl çenem düşüyor.
Ama kendimi hafiflemiş hissediyorum.
Ohh be ..
Bu arada kızlar ben bilinç altının çok önemli olduğuna inanıyorum ve zayıflama telkinlerini dinliyorum.
Bunu da tavsiye edebilirim.
Her hangi bir müzik dinlerken bile alttan çalması yeterli oluyor.