aşk tanem selam,
öncelikle şimdiden hayırlı olsun :)
mobilyalara gelince...
avangart siyah mobilyalar belki altın rengi ile birleşince daha lüks durabilir ancak inanılmaz toz topluyorlar, arkadaşım kullanıyor, ondan biliyorum, temizlik yapmaktan yıldı garibim..
açık renk modeller hayat kurtarıcı ancak nasıl kullanacağın önemli...çocuğun var mı? benim gibi salonda mı yaşıyorsun?bu koltukların kılıfı olmadığı için zamanla temizlik konusunda seni zorlayabilir..belki bej/krem/pembe rengi bir seçim seni daha çok rahatlatabilir..
yemek odasıyla ilgili...taşlı olanlar bir felaket, ancak sakın yanlış anlamayın, bu benim naçizane fikrim..
zaten benim hiçbir zaman bir yemek odası takımım da olmadı, bundan sonra alacağımı da pek sanmam..keşke sadece yemek odası+uygun ebatta büfe seçeneği olsa..
ancak illa ki fotoğraflar arasında bir seçim yapacak olsanız, benim seçimim şunlar olurdu:
eğer mor seviyorsan ilk takım gayet şık olabilir, hatta ileride fuşya, pembe kadife yastıklarla daha da renklendirebilirsin.
ikinci takımda oynamak daha da kolay, çünkü açık renk, seçeceğin halıya göre istediğin renk perde, yastık, aksesuar kullanabilirsin
Eki Görüntüle 636811
Eki Görüntüle 636810
Eki Görüntüle 636812