Burada işleri ona göre iyi değilmiş orada işi kurdu bile. Burayı şehir olarak sevmiyormus kendi ailesinden de artık bikmis. Yeni bir sayfa Yeni bir düzen diyor. Ama ben asla gitmek istemiyorum.
bence konu sahibesi adami bosayacak :)ne yani taşınmayı kabul etmezsen bu adam seni boşayacak mı kabul etme bence
eski karisi dami ordaOğlu da ankara da o yüzden de gitmek istiyor. Ama bana çok zor geliyor paldir küldur gitmek. Çok ta duygusallastim birine bişey olursa ben nasıl hemen buraya geleceğim falanlari düşünüyorum cok
nasilda bildim :!)Yok o boşanma lafı hiç etmiyor hep ben diyorum sonra da üzülüyorum
öyleymiş ya böyle bir sebepten boşanmanyı düşünmek üstelik hamileyken şaşırtıcıbence konu sahibesi adami bosayacak :)
Selamlar herkese kızlar. Hemen konuya gireyim; 9 aylık evliyim iikimizin de 2. Evlilikleri. Severek evlendik, çok kısa bir zamanda. Evlendikten sonra onun ailesi ile ilgili çok sorunlar yaşadık, bilmediğim bi kaç şey öğrendim ve bunlar beni üzdü. Atlattik, ssözler verildi.. şimdi ise ankaraya taşınmak istiyor biz izmirdeyiz,buradan sadece uni için ayrılmıştim hiç gitmek istemiyorum gitmeyi aklına koydu bu ay sonu taşınalim diyor. Ben hamileyim ve riskli bi hamileliği var. Ailemden uzak orada tek başıma yapamam gibi hissediyorum. Şehir değişikliği yüzünden boşanmak ta istemiyorum. Çok kararsızim . Birseyler söyleyin kızlar akla ihtiyacım var.
canım işini haydi deyip hemen kuramamıştır öncesi de vardırBurada işleri ona göre iyi değilmiş orada işi kurdu bile. Burayı şehir olarak sevmiyormus kendi ailesinden de artık bikmis. Yeni bir sayfa Yeni bir düzen diyor. Ama ben asla gitmek istemiyorum.