Kararsizliktan ölmek üzereyim

Eşim Ankaralı izmir de 1 senedir kalıyor. İşi gücü maddi durumu yerinde orada daha iyi olacak diyor. Ben anlamadim başka şeyler mi var apar topar kaçar gibi gidiyoruz çünkü. Ben zaten 1 haftadır deli ağrılar nedeniyle anneannem de kalıyorum o ankara da bana ev fotolari gönderiyor. Şaka gibi..

Şehir değişikliği yüzünden boşanılır mı hiç yahu o_O
Bu arada,yapılan yorumların sağ altındaki ''Cevapla'' kısmına tıklamadan yorum yazdığınızda,cevap verdiğiniz kişi cevaplarınızı görmüyor.Bilginize..

Ankara da guzeldir, sevilmeyecek bir sehir degil
Ailelerden uzaklasip biraz kendi hayatinizi yaşarsınız, esin belki dogru olani yapiyor

Bu tasinma isini, esin orada is kurmadan konusmadiniz mi? Kesin gitmek istemiyorum dediginiz sözleri pek kaale almamis esiniz sanirim.

Ayrica hamile olan bayanlarin anneleri hep yaninda olmuyor, onlar nasil annesi ailesiz yapiyorsa sizde yaparsiniz merak etmeyin.

Gittiginizde belki alisirsiniz kendinizi boşuna sartlandirmayin.
Hayirlisi olsun ama hamileligin verdi duygusalliktan dolayi önyargılı olmayin.

ankarayı sevmem,büyük konuşuyorum,ben olsam boşanırıdm,zira orayı sevmez alışamazsanız zaten ona saracaksınız,takılmıyorum dıyorsun,ama eski eşide çocuğuda orda,eski eşi evlide olsa takıl bence buna...

şehir değişikliği yüzünden tabikide boşanılmaz...riskli hamileliğin varsa eşinle konuşun en azından erteleyin..
evlendikten sonra eşin nereye sen oraya..

ankarayı sevmem,büyük konuşuyorum,ben olsam boşanırıdm,zira orayı sevmez alışamazsanız zaten ona saracaksınız,takılmıyorum dıyorsun,ama eski eşide çocuğuda orda,eski eşi evlide olsa takıl bence buna...
Kadına neden bu kadar takilmaliyim anlamadım ?

Selamlar herkese kızlar. Hemen konuya gireyim; 9 aylık evliyim iikimizin de 2. Evlilikleri. Severek evlendik, çok kısa bir zamanda. Evlendikten sonra onun ailesi ile ilgili çok sorunlar yaşadık, bilmediğim bi kaç şey öğrendim ve bunlar beni üzdü. Atlattik, ssözler verildi.. şimdi ise ankaraya taşınmak istiyor biz izmirdeyiz,buradan sadece uni için ayrılmıştim hiç gitmek istemiyorum gitmeyi aklına koydu bu ay sonu taşınalim diyor. Ben hamileyim ve riskli bi hamileliği var. Ailemden uzak orada tek başıma yapamam gibi hissediyorum. Şehir değişikliği yüzünden boşanmak ta istemiyorum. Çok kararsızim . Birseyler söyleyin kızlar akla ihtiyacım var.
izmirde oturuyorsun ve ankraya alışman cok zor olacak yaşayan arkadaşlarım var bılıyorum.havası bıle guzel degıl denizi yok hersey cok resmı bu sehırde dıye dıye ızmıre gerı donduler. fakat esını sevıyorsan kaybetmek ıstemıyorsan gıtmelısın ama esınle konus hamılelıgının sıkıntılı olduğunu daha sonra gelecegını guzel guzel anlat.esın gıtsın yerleşsin sen risk donemın gecınce gıdersın..

X