Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
bencede,evlilik cidden çok zor.sevdiğin kişiyi gerçekten seveceksinki ailesine akrabasına tahammul edebılesın.Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Kesinlikle olmazz bence ugrasmaHanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
benim başka bir teorim var. Yanlış anlama ama bence senin devlet dairesinne girip ondan daha sağlam bir iş hayatının olması kendi kendini aşağılık kompleksine sokmasına sebep oluyo. O yüzden de kendince sözüm geçsin erkeklik yaparım havasındaHanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Illa ki atar yapip gozunu mu korkutman lazim sana saygili davranmasi icin. Mustakbel hayat arkasi olman bile sana hakaret etmemesi ve mesleginle ilgili motivasyon vermesi ici yeterli sebep. Ben sevmedigim gicik oldugum inssanlarin bile hayalleri hakkinda kotu konusmuyodumBi agirligim yok uzerinde denetim saglayamiyorum belkide bunyuzden pervasiz.
Evlenince birden melek kesilecek hakaretler bitecek siniri geçecek . siz böyle olacağını mi sanıyorsunuz ? Evlenmeden boyleyse evlenince nasil olur aşikar . kendinize yazik etmeyinHanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?