Ya herseyi geçtim takı maki ama bana biri gerizekalı mal kafan basmayacak diyecek hele ki o da benim eşim olmaya aday biri anında biter. kendinize değeri siz bicersinizHanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Olmaz. Net. Kendini, saygınlığını harcama.Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Daha nişanlıyken böyleyse evlenince daha kötü olur ve para çok önemli cnm daha dikkatli düşün ileriyi düşün evlenince hayat daha zor oluyo eğer mutlu değilsen al karşına konuş yoksa hep mutsuz sen olursunHanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Bu kisimi duzeltiyim yanlis anlasilma olmasin meslegimi kucumseme degil bazen yuzeklendirir ama tattisirken bazen benim jetonum dusmez ya da o kunuda haksiz olmadigimdan anlamam ya anlamadim ben simdi ne dedim ne yaptim olurum orda okuz derIlla ki atar yapip gozunu mu korkutman lazim sana saygili davranmasi icin. Mustakbel hayat arkasi olman bile sana hakaret etmemesi ve mesleginle ilgili motivasyon vermesi ici yeterli sebep. Ben sevmedigim gicik oldugum inssanlarin bile hayalleri hakkinda kotu konusmuyodum
Sanirim ben evlenmeyip anneme babama bakicam gidi geliyor cunku cok yoruldum cok yiprandim korkuyorum evlilikten artikNe kadar buradan evlenme güzelim yazık olur sana saygısız adam nişanlıyken böyleyse evlenince neler yapmaz die yırtınsak ama aslında iyi biri o seviyor beni diceksin içinden.
Evlendikten sonra 3 ay daha bu şekilde telkinle geçer sonrası kurtulmaya çalışırsın.
Adam gitmez daha çok hakaret eder sen kendini o kadar değersiz hissetmeye başlarsın ki dusunecek kadar iraden kalmaz.
Nerden mi biliyorum?
Kendimden tabiki
Farkinda tavrinin yanlisliginin ama asabiyeti fazla oldugundan dayanamayip soyluyor sanirim ama aliskanlik mi yapti lanet mi kalakaldim ne bi adim Ileri nede geri gidebiliyorum allah hakkimda hayirli olani yasamayi nasip etsin insallah gonulden bi dua edin bana nolurBüyük konuşayım. Aptal mal gerizekali sen ne anlarsin kafan basmiyor gibi sözler sarf eden biriyleilevlenmezdim.
Karşındaki kim sanıyor ki kendini?
mesleğini küçük görüyo demedim zaten. "motivasyon" dedim. yanlış anlamadım, durum vahim her türlüBu kisimi duzeltiyim yanlis anlasilma olmasin meslegimi kucumseme degil bazen yuzeklendirir ama tattisirken bazen benim jetonum dusmez ya da o kunuda haksiz olmadigimdan anlamam ya anlamadim ben simdi ne dedim ne yaptim olurum orda okuz der
Çok şükür ne benden ne eşimden oldu. Olmasında inşallahYasadiginiz deneyimleri paylasirmisiniz hanimlar yani esleriniz size incitici kirici soz kullandi mi hic tepkiniz ne oldu
benim sevgilim, pardon eski sevgilim bana "benden önce saçma sapan işler yapıyodun" dedi. bunu deme gerekçesiyse ondan önce bikaç sevgili edinmiş olmamdı. ve ben de bu adamdan ayrıldım. günler geçti hala arıyo. meğerse o gün sanı sıkkınmış, anacığına üzülmüş falan...Yasadiginiz deneyimleri paylasirmisiniz hanimlar yani esleriniz size incitici kirici soz kullandi mi hic tepkiniz ne oldu
O heriften birak koyu, kasabayi; caciga hiyar bile olmaz. Edepsizmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?