• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsizliktan bu gidisle nikah masasina oturucam !!!

Merhaba arkadaşım..sana çok klişe gelmesin ama saygı giderse herşey biter..sana şimdiden bunları söyleyen sanma ilerde düzelir hele evlilikte herşey daha kötüye ilerler çünkü ona daha bagimlisindir...sınırlı bir yapisida varsa dayaga doğru gider...müneccimlik değil ınan bu gidişat genelde böyledir...seni gözünde küçültmeye başlamış..daha şimdiden...Ben sana diyeyim hiç hoslanacagin bir hayat değil...ya tavrını sert koy birdaha bu yaklaşımında yol veririm de kendine verdiğin değeri hissettir vazgeçilmez olmadığını hissettir mutlaka mutlakaaaaaaaaaaa....
Bir düsünuŕ diyorki birseyi kaybetme korkusu yasarsaniz seversiniz...

Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Ya herseyi geçtim takı maki ama bana biri gerizekalı mal kafan basmayacak diyecek hele ki o da benim eşim olmaya aday biri anında biter. kendinize değeri siz bicersiniz

Asla evlenme !! Çok kırılırsın, çok pişman olursun şimdiden hakaret eden aptal,gerizekalı diyen ilerde seni her şekilde daha fazla üzmeyi başarır.

Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Olmaz. Net. Kendini, saygınlığını harcama.

Büyük konuşayım. Aptal mal gerizekali sen ne anlarsin kafan basmiyor gibi sözler sarf eden biriyle evlenmezdim.

Karşındaki kim sanıyor ki kendini?

Daha nişanlıyken böyleyse evlenince daha kötü olur ve para çok önemli cnm daha dikkatli düşün ileriyi düşün evlenince hayat daha zor oluyo eğer mutlu değilsen al karşına konuş yoksa hep mutsuz sen olursun

Illa ki atar yapip gozunu mu korkutman lazim sana saygili davranmasi icin. Mustakbel hayat arkasi olman bile sana hakaret etmemesi ve mesleginle ilgili motivasyon vermesi ici yeterli sebep. Ben sevmedigim gicik oldugum inssanlarin bile hayalleri hakkinda kotu konusmuyodum
Bu kisimi duzeltiyim yanlis anlasilma olmasin meslegimi kucumseme degil bazen yuzeklendirir ama tattisirken bazen benim jetonum dusmez ya da o kunuda haksiz olmadigimdan anlamam ya anlamadim ben simdi ne dedim ne yaptim olurum orda okuz der :(

Ne kadar buradan evlenme güzelim yazık olur sana saygısız adam nişanlıyken böyleyse evlenince neler yapmaz die yırtınsak ama aslında iyi biri o seviyor beni diceksin içinden.
Evlendikten sonra 3 ay daha bu şekilde telkinle geçer sonrası kurtulmaya çalışırsın.
Adam gitmez daha çok hakaret eder sen kendini o kadar değersiz hissetmeye başlarsın ki dusunecek kadar iraden kalmaz.
Nerden mi biliyorum?
Kendimden tabiki:KK14:
Sanirim ben evlenmeyip anneme babama bakicam gidi geliyor cunku cok yoruldum cok yiprandim korkuyorum evlilikten artik

Büyük konuşayım. Aptal mal gerizekali sen ne anlarsin kafan basmiyor gibi sözler sarf eden biriyleilevlenmezdim.

Karşındaki kim sanıyor ki kendini?
Farkinda tavrinin yanlisliginin ama asabiyeti fazla oldugundan dayanamayip soyluyor sanirim ama aliskanlik mi yapti lanet mi kalakaldim ne bi adim Ileri nede geri gidebiliyorum allah hakkimda hayirli olani yasamayi nasip etsin insallah gonulden bi dua edin bana nolur

Hayır canım öyle birşey dusunme o insanla evlenmeme kararını onaylıyorum ama bu hayatının sonuna kadar kimse olmycak anlamına gelmiyor.
Şuan ki ruh halin yüzünden böyle hissediyorsun farklı insanlarda çıkacak karşına :KK54:

Bu kisimi duzeltiyim yanlis anlasilma olmasin meslegimi kucumseme degil bazen yuzeklendirir ama tattisirken bazen benim jetonum dusmez ya da o kunuda haksiz olmadigimdan anlamam ya anlamadim ben simdi ne dedim ne yaptim olurum orda okuz der :KK43:
mesleğini küçük görüyo demedim zaten. "motivasyon" dedim. yanlış anlamadım, durum vahim her türlü

Yasadiginiz deneyimleri paylasirmisiniz hanimlar yani esleriniz size incitici kirici soz kullandi mi hic tepkiniz ne oldu

Yasadiginiz deneyimleri paylasirmisiniz hanimlar yani esleriniz size incitici kirici soz kullandi mi hic tepkiniz ne oldu
benim sevgilim, pardon eski sevgilim bana "benden önce saçma sapan işler yapıyodun" dedi. bunu deme gerekçesiyse ondan önce bikaç sevgili edinmiş olmamdı. ve ben de bu adamdan ayrıldım. günler geçti hala arıyo. meğerse o gün sanı sıkkınmış, anacığına üzülmüş falan...
barışmayı düşünüyo muyum? hayır!
şundan emin olabilirsin ki insanlar sinir esnasında söylemek istemediği şeyleri söylüyo. ama bu söylemek istemediği şeyler zihinlerinin içlerinde sakladıkları gerçek düşünceleri.
ben genelde atarlı biri olsam dahi sevgilimi hiçbi zaman kırmamışken onun beni kırmaya ne hakkı var?
bu adam sana saygı duymuyo

Insani bi durum degil neden yapar insan bunu ben de kirmamaya calisirim kotu soz kullanmam

Back