Arkana bakmadan kaç.Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor
Hanimlar size derdimi kisaca soyle ozetliyeyim. 6 aydir nisanliyim. Nisanlim serbest meslek sahibi. Maddi sorunlarimiz var. Ailesi bana nisanda taki takmadi bunu sorun etmemeye calistim. Icime cok dert olunca konusmaya calistim benimle para icin mi evleniyosun dedi ki ortada para yok. Mesele kayinbabamin nisan oncesi taki alicagini sezdirip sonra nisan gunu beklenti icine girip hayal kirikligi yasamam. onceden soylenseydi yine onemsemezdim. Ikinci mesele saygi aslinda en onemli mesele saygi. Benden hosnut degil bazi huylarim ona ters geliyor. Aramizda zaman zaman iletisimsizlik de yasaniyor. Sebebi benim artik onunla konusurken kelimeleri secmem kizar mi diye bazen konusmak istediklerimi soylemek istediklerimi icime atmam. Bazen de huzursuzluk cikmasin diye alttan alip mesele sadece benden kaynaklaniyomus gibi kabul edip konuyu kapatmam. Hayatimda bazi seyleri oturtamadim yapi olarak biraz tembel bi insanim. Biyologum devletde belli bir kademeye gelmek atanmak icin sinavlara calisiyorum. Basaracagimi dusunmuyor. Bana bazen kavga esnasinda mesajlasirken aptal gerizekali mal kafan basmiyorne anlarsin gibi sozler soyluyor saygisiz cabuk parlayan biriyle gecim olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?