• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsizliktan bu gidisle nikah masasina oturucam !!!

Of of of o hakaretler evlenince boyut değiştirecek tatlım biliyorsun değilmi? Hic gelemem böyle seylere, saygı Bi evliliğin temel taşı, sizin ilişkide pek saygı kalmamış. Ayrıca kv kp den bişey beklemeyi bırakın artık yahu, yıl olmus 2015 hala şunu bunu takmadı...bizde erkek arkadaşımla maddi sorun yüzünden evliliği erteledik, ailesinin durumu olmasına rağmen. İnan hic derdim değil, azıcık aşım, ağrısız başım demişler, kimse ne bana bişey taksın nede benden beklentiye girsin. Sende öyle düsün ama ondan önce nişanlın sana saygısız davranıyor bu daha mühim bir konu

Maddiyatı bilemem ama onunla olan mesajlarını saklayıp evliliğinin 7 ve 70. senelerinde okuduğunda göreceksin ki, aslında o sana tüm sinyalleri vermiş ama sen anlayamamışsın.. Evlenince değişmeyecek ve daha beter olacak.. İyi düşün lütfen!!

adam daha ne yapsın seni evlenince ezecem üzecem bebeğimiz olunca aldatacam aileni hiçe sayacam sana değer bile vermiyorum bir takıyı çok görüyorum diyo daha ne desin.

Geçim olmayacağını siz bizden iyi gözlemlediniz bence. sadece uzaklaşacak gücü bulamayabilir bir insan. Ama yolunuz yanlış yol gibi gözüküyor şuan

hakaretlerden rahatsız olduğunu soyledin mi ... bunu şu yüzden soruyorum bazı insanlar için aptal mal salak kufur gibi soylenmez herkesi rahatsız eder soyleyın bakalım ne diycek?

Bazen kadınların ezilmekten , hor görülmekten hoşlandığını düşünüyorum.

Adam sinyal vermemiş, ben buyum demiş resmen.

Kaldı ki nişanda altın takmadı, düğünde bir şey almadı, bu kadar hesaplı olmayın ya.

Yapan yapıyor, yapmayan da yapmasın. Kimseye gebe kalmadan evlenebileceğiniz zaman evlenin.

Ama bu evlilik pek sağlıklı yürümez, söylemesi bizden.

Back