Doğuma Hazırlık Kararsızlık

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangi isim?

• Ankete Katılan
    11
Haklısınız çok kısa ve sade gibi geliyor bu türlüsü sanki.

Evet daha kısa ama bence daha hoş Erva olarak. Hatta Erva Rüveyda'ya göre daha modern ve güzel bir isim. Ama sonuna nur gelince demode olmuş. Doğuma kadar iyice düşünün bence.

En beğendiğim isimler Zeynep ve Azra,kızımın ismini de beğenerek koyduk ama pişmanım... Yazdıklarınızdan da Erva olanı tercih ederdim.

Azra ismini bende çok severim hatta konuyu görünce aklımdan geçen ilk isimlerden biriydi. :)

Evet sonuna nur geldiğinde daha klasiklesiyor sanki...
Dediğiniz gibi çok vakit var düşüneceğim. Teşekkürler

Rüveyda annemin anneannesinin ismi. Bir çocuğun ismini sevmesi çok önemlidir, bu kadar demode bir ismi sevmesine pek ihtimal vermiyorum. İlla bu ikisinden seçecekseniz sadece Erva derim, kısa isimler daha temiz ve makbul benim görüşüme göre.

Ervanur değil de Erva koysanız daha güzel olur.
Kısa geliyor demişsiniz ama sonunda nur olan isimler çok zorlama oluyor
ve siz beğendiğiniz iki isimde de anlamının zariflikle ilgili olmasına dikkat etmişsiniz
Erva koyduğunuzda çok daha zarif olacak

OH maşallah :) bu kadar demode gelmiyor bana niyeyse.
Daha önce Rüveyda adında bir anneanne duymazken şimdi neler okuyorum amann Allahım :)

İki ismin de anlamlarınin zariflik noktasında ortak paydasinin olması tesadüf oldu ama hakikaten naif bir isim olması tercihim.

Erva da tek başına kulağa hoş gelmeye başladı açıkçası.

Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin..
Rüveyda, Rümeysa isimleri biraz eski isimler benim fikrimce. Ervanur değil de Erva ismi güzel de çok fazla yaygınlaşmaya başladı.. En çok içinize sineni koyun derim. Sare Asya Azra Elif Şura isimleri de benim sevdiklerim :) Kızımın adı da Ayşe Sare :)

Aminn cümle hamileler inşallah :) Allah bebeğinize hayırlı uzun ömürler nasip etsin. :)

rüveyda fena degil ama bilinen bir isim..erva son bir yılın moda ismi fena degil .:)ervanur degil erva tek başına asil..

Herkes yalnızca erva olması konusunda hemfikir. Bunu dikkate alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…