- 15 Kasım 2011
- 1.297
- 526
-
- Konu Sahibi elizanelizan
iki isimde koya bilirsinizzz :))
Rüvayda annanemin ismi çok eski zaman ismi olduğunu düşündüğümden ervanur
pardon benim annaneminki rüveyde aynı sayılırlar çok benziyorO kadar eski bir isim miymiş yahu :) hiç duymamıştım böyle olduğunu. Çok rastlamadım bu isme etrafimda
Üç çocuktan birinin adı hıra erva ceylin zümra. Öyle gördüm ben. Rüveyde diye bi arkadaşım car çok cici. Ama ben ikisininde koymazdım.kızım olsaydı elif Rana koyacaktım .ama iki tane oğlum var.
eyvanur, ruveyda... r leri soyleyemeyen birileri varsa zor olacak :) ruveyda bana daha guEl geldi.
ikiside hoş değil,bırakın bu islam türetme isimleri,ha yanlış anlaşılmaısn ben çok mauhafazakrım,ama sıktı baydı bu eymenler büşralar kubarlar,ervelar,rüveydalar,islam bu işe yaramıyor
Esasinda ikiside benim pek hoslanmadigim isimler ama bu iki secenekten Ervanur daha iyi.
:)
Evet daha zarif , guzel Ervanur :)Evet bu isimler fazlaca var etrafta ama bu bir tercih yani kimisi çok bilinen bir isim olmasını istemez. Benim için bu mühim değil. Teşekkür ederim yorumun için.
Doğru :) onlar alışmışlardir ya makus kaderlerine :)
Himmm. İsim koymak önemlidir ama inancımızda. İsminin hürmetine merhamet edilecek kullar olacak hadislerde bildirilenlere göre. Bu bir tercih konusu tabi. Şimdi olay dine inançlara kaymasın. Forum kurallarını ihlal etmeyelim efendim. Teşekkürler
Daha naif gibi değil mi?
Şahsen ikisinide tercih etmezdim. Sonuna nur, su vs. eklenen isimler çok yaygın ve itici oldu artık. İlla koyacaksanız sadece erva koysanız?
Bunlardan başka seçenek yok mu?
doğuma daha çok olduğuna göre iyice düşün pişman olma
Ben "Rüveyda" ismini daha çok beğendim. Aslında diğer seçenek "Ervanur" değil de sadece "Erva" olsa daha güzel olurmuş. Bu "nur" lu "can" lı isimler sıkıyor artık insanları. Bildiğim kadarıyla Erva olarak daha yaygın zaten bu isim. Niye Ervanur olarak istiyorsunuz?