• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık

Size şöyle söyleyeyim aslında yapmamam gereken şeyi yaptım nisan sonunda ayrılmıştık yaklaşık iki hafta önce ben yazdım her yerden silmişsin engellemişsin diye normal mesajdan oda önce ben silmedim vs diye açıklama yaptı sonra sen karar verdin böyle olmasını istedin dedi. Bende sağlık sektöründeyim o kamuda pandemi yüzünden psikolojim o dönem çok daha kötüydü yanımda olmasını beklerken kendini daha çok geri çekti. En son mesajı ben yazdım cevap vermedi.
Iyi.Şimdi yazmasi icin acik kapisi var.Bekleme ama yazarsa yuzyuze gorusmeyi teklif edecek muhabbet kurmaya calisirsin artik

Size şöyle söyleyeyim aslında yapmamam gereken şeyi yaptım nisan sonunda ayrılmıştık yaklaşık iki hafta önce ben yazdım her yerden silmişsin engellemişsin diye normal mesajdan oda önce ben silmedim vs diye açıklama yaptı sonra sen karar verdin böyle olmasını istedin dedi. Bende sağlık sektöründeyim o kamuda pandemi yüzünden psikolojim o dönem çok daha kötüydü yanımda olmasını beklerken kendini daha çok geri çekti. En son mesajı ben yazdım cevap vermedi.

Ay yüzüne bakmayın,lütfen siz böyle yaptıkça değeriniz onun gözünde düşüyor.Buna izin vermeyin.Zor zamanda destek olmayacaksa ne zaman olacak

Gerçekten sevse bir yolunu bulmaya çalışırdı.Bence ilişkiniz bitmiş şu saatten sonra evlenseniz bile gazı kaçmış kola gibi bir ilişkiniz olacağını düşünüyorum

Hiç gitmediğim bilmediğim bi yer ailemden uzakta olma düşüncesi, çalıştığım hastaneden Ankara'daki hastaneye geçiş yapıcaktım oradaki insanlar nasıldır. Birde ailemde çok taraftar olmayınca özellikle abim birde erkek arkadaşım yapabileceğim birşey yok demesi beni biraz ürküttü

Ama o zaman bitmesi iki taraf için daha hayırlı değil mi? Adam mesleğin den dolayı mecbur kalmaya, ama sizinki tercih. Sonuc olarak bazen fedakarlık lazım. O adamin yapabileceği birşey yoktu, sizde yapmak istemediniz. Böyle temel kararlarda bile anlaşma saglanabilmiyorsa birbirinin zamanini harcamaya gerek yok. Ayrılmanizda diğer faktörleri bilmiyorum tabi.

Aslına bakarsanız bana karşı ilgisi alakası zor zamanlarımda yanımda olmuş olsa dünyanın diğer ucuna gidebilirdim, ne yazıkki şu fedakarlığı yapamadı.

Verdiğiniz detaylardan o da ayrılmak istiyormuşta "kıza evleneceğiz dedik,aileleri tanıştırdık,düğün salonu tuttuk şimdi ayrılmak olmaz." Demiş gibi duruyor.İlgisiz davranarak sizi ayrılmaya yönlendirmiş.Beklediği bu olduğu içinde ayrılma konuşmasına tamam demiş.Ayrılığın aslında kendi isteği olduğunu belli etmemek içinde sen Ankara'ya gelmekten çekindiğin için böyle oldu diyerek suçu size atmış

Haklısınız ama en azından nedeni sorgulanır, düğün salonunu bana sormadan tuttular ev eşyasının taksidine girdi. Aileler tanıştı toparlanacak birşeyi düzeltmek yerine tamam demesi garip değilmi s
Demek ki o da istemeye istemeye zorla evlenmis olmak icin katlaniyormus, sizin gitmenizi bekliyormus.

Verdiğiniz detaylardan o da ayrılmak istiyormuşta "kıza evleneceğiz dedik,aileleri tanıştırdık,düğün salonu tuttuk şimdi ayrılmak olmaz." Demiş gibi duruyor.İlgisiz davranarak sizi ayrılmaya yönlendirmiş.Beklediği bu olduğu içinde ayrılma konuşmasına tamam demiş.Ayrılığın aslında kendi isteği olduğunu belli etmemek içinde sen Ankara'ya gelmekten çekindiğin için böyle oldu diyerek suçu size atmış
Bilmiyorum ama bana öncesinde söylediği ben ayrılmak istemiyorum ama karar senin demişti

Aslına bakarsanız bana karşı ilgisi alakası zor zamanlarımda yanımda olmuş olsa dünyanın diğer ucuna gidebilirdim, ne yazıkki şu fedakarlığı yapamadı.
Eee daha neyi konuşup, tartacaksınız?
Bence olaylar sizin öngördüğünüz gibi gelişmediği için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.
Üzerine durumu hazmedememek eklenmiş, gururunuz kırılmış şimdi onu tamir etme peşindesiniz.
Dolayısıyla yaşananları objektif değerlendiremiyorsunuz.
Bence zorlamayın.
Adam sizi sevse orta yolu bulmak için çaba sarfederdi.
Siz de çok sevseydiniz tayindi, ailemdi, abimdi vb sebepleri gündeminize bile almazdınız.
İnsan çok sevince her şeyi göze alıyor çünkü.

Eee daha neyi konuşup, tartacaksınız?
Bence olaylar sizin öngördüğünüz gibi gelişmediği için hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.
Üzerine durumu hazmedememek eklenmiş, gururunuz kırılmış şimdi onu tamir etme peşindesiniz.
Dolayısıyla yaşananları objektif değerlendiremiyorsunuz.
Bence zorlamayın.
Adam sizi sevse orta yolu bulmak için çaba sarfederdi.
Siz de çok sevseydiniz tayindi, ailemdi, abimdi vb sebepleri gündeminize bile almazdınız.
İnsan çok sevince her şeyi göze alıyor çünkü.
Çok haklısınız, kaderse bi şekilde olur sonuçta en son yazanda benim. İsteseydi bi mücadele verirdi.

Çok haklısınız, kaderse bi şekilde olur sonuçta en son yazanda benim. İsteseydi bi mücadele verirdi.
Bazen olanda bazen de olmayanda hayır vardır.
Olmuyorsa zorlamayın.
Baştan tatsız başlayan ilişkiler,
sonradan harika olmuyor.
47 yaşındayım, 27 yıldır evliyim.
Evlilik yürütmek hiç kolay değil.
Bunun için karşınızdakini gerçekten çok sevmeniz, onun için çok şeyi göze almanız gerekiyor.

Bazen olanda bazen de olmayanda hayır vardır.
Olmuyorsa zorlamayın.
Baştan tatsız başlayan ilişkiler,
sonradan harika olmuyor.
47 yaşındayım, 27 yıldır evliyim.
Evlilik yürütmek hiç kolay değil.
Bunun için karşınızdakini gerçekten çok sevmeniz, onun için çok şeyi göze almanız gerekiyor.
MaşâAllah bende 28 yaşındayım, çok severek onun için çok ağlayarak her seferinde birşeyleri düzeltme yoluna giden ben oldum tek taraflı mücadele insanı belli süreden sonra yorulor, haklısınız olanda olmayanda bir hayır mutlaka vardır.

Back