• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızlık

Yeswomen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
64
43
3
32
Merhaba arkadaşlar, daha önce bununla ilgili bi konu açmıştım. Üç yıllık evliliğe doğru giden bi ilişkim vardı ve son zamanlarda bana karşı ilgisi çok fazla azalmıştı. Ayrılma kararı almıştım ve ayrılma kararımı açıklarken bi yandan nolur birşey desin saçmalama biz evlilik yolundayız nasıl böyle birşey dersin gibi karşı çıksın isterdim, ama sadece dediği şey sen Ankaraya gelmek istemiyorsun buda benim kafamda soru işareti oldu dedi. Sonra helalleştik ve bitti. Son zamanlarda acaba yanlış mı yaptım diyorum sonra sevseydi bi mücadele verirdi diyorum ona karşı ölüyorum gibi bi aşkım yok ama aramızdaki sevgi ve saygı fazlasıyla iyiydi. Birde annesini ailesini biraz dinleyen biri. Daha önce yine bi tartışmamız olduğunda biz yanyanayken ağladı ayrılmak istemiyorum yapma etme dedi. Normalde Ankara'da yaşıyolar, ve ailesinin yanındayken ayrılık kararını normal karşıladı. Sizce son kez Ankara'ya gidip yüz yüze konuşmalımıyım yoksa tamamen unutmayamı çalışmalıyım bilemedim. Başkası olsa yorum yapmak şuna kolayda insan kendi yaşayınca napacağını şaşırıyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

Niye ayrılmak isteyen bir insana yalvarsın ki...
Haklısınız ama en azından nedeni sorgulanır, düğün salonunu bana sormadan tuttular ev eşyasının taksidine girdi. Aileler tanıştı toparlanacak birşeyi düzeltmek yerine tamam demesi garip değilmi s

Amacın gerçekten ayrılmak değildi blöf yaptin önceden olduğu gibi yalvaracak sandın ama olmadı. Gidip ne yapacaksın seni görünce aşka gelip ağlayıp zirlayacak mi sanıyorsun? Bitmiş bence kesinlikle öyle birşey yapıp kendini küçük düşürme
Sanırım biraz böyle oldu, daha doğrusu blöften ziyade belki benimle biraz daha ilgilenir hatasının farkına varır diye düşündüm çok tersi oldu.

Merhaba arkadaşlar, daha önce bununla ilgili bi konu açmıştım. Üç yıllık evliliğe doğru giden bi ilişkim vardı ve son zamanlarda bana karşı ilgisi çok fazla azalmıştı. Ayrılma kararı almıştım ve ayrılma kararımı açıklarken bi yandan nolur birşey desin saçmalama biz evlilik yolundayız nasıl böyle birşey dersin gibi karşı çıksın isterdim, ama sadece dediği şey sen Ankaraya gelmek istemiyorsun buda benim kafamda soru işareti oldu dedi. Sonra helalleştik ve bitti. Son zamanlarda acaba yanlış mı yaptım diyorum sonra sevseydi bi mücadele verirdi diyorum ona karşı ölüyorum gibi bi aşkım yok ama aramızdaki sevgi ve saygı fazlasıyla iyiydi. Birde annesini ailesini biraz dinleyen biri. Daha önce yine bi tartışmamız olduğunda biz yanyanayken ağladı ayrılmak istemiyorum yapma etme dedi. Normalde Ankara'da yaşıyolar, ve ailesinin yanındayken ayrılık kararını normal karşıladı. Sizce son kez Ankara'ya gidip yüz yüze konuşmalımıyım yoksa tamamen unutmayamı çalışmalıyım bilemedim. Başkası olsa yorum yapmak şuna kolayda insan kendi yaşayınca napacağını şaşırıyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Hic geri dönüs oldu mu?Aradi mi sizi?Bekleyin ararsa yuzyuze gorusmeyi teklif edin

O halde sizin oraya gelmenizi istemesi normal tabi. Siz neden gitmek istemediniz?
Hiç gitmediğim bilmediğim bi yer ailemden uzakta olma düşüncesi, çalıştığım hastaneden Ankara'daki hastaneye geçiş yapıcaktım oradaki insanlar nasıldır. Birde ailemde çok taraftar olmayınca özellikle abim birde erkek arkadaşım yapabileceğim birşey yok demesi beni biraz ürküttü

Sanırım biraz böyle oldu, daha doğrusu blöften ziyade belki benimle biraz daha ilgilenir hatasının farkına varır diye düşündüm çok tersi oldu.
Boşver yoluna bak. Zaten ilgisizmis
Boşver zaten ilgisizmis herhangi bir çabası da yok ayrılmamak adına. Sana yasayabilecegin en iyi ihtimali söyleyeyim diyelim ki gittin ve bir şekilde baristiniz. Ayrildigin için senin pişman olduğunu düşünecek daha da ego yapacak İlgisizliği her gecen gün daha da artacak ve seni herzaman cepte görecek. Bence..

Hic geri dönüs oldu mu?Aradi mi sizi?Bekleyin ararsa yuzyuze gorusmeyi teklif edin
Size şöyle söyleyeyim aslında yapmamam gereken şeyi yaptım nisan sonunda ayrılmıştık yaklaşık iki hafta önce ben yazdım her yerden silmişsin engellemişsin diye normal mesajdan oda önce ben silmedim vs diye açıklama yaptı sonra sen karar verdin böyle olmasını istedin dedi. Bende sağlık sektöründeyim o kamuda pandemi yüzünden psikolojim o dönem çok daha kötüydü yanımda olmasını beklerken kendini daha çok geri çekti. En son mesajı ben yazdım cevap vermedi.

Haklısınız ama en azından nedeni sorgulanır, düğün salonunu bana sormadan tuttular ev eşyasının taksidine girdi. Aileler tanıştı toparlanacak birşeyi düzeltmek yerine tamam demesi garip değilmi s

Toparlanacak bir şeyi düzeltmek yerine ayrılalım diyen birine ben de tamam derdim.

Back