- 1 Mart 2020
- 64
- 43
- 3
- 32
Merhaba arkadaşlar, daha önce bununla ilgili bi konu açmıştım. Üç yıllık evliliğe doğru giden bi ilişkim vardı ve son zamanlarda bana karşı ilgisi çok fazla azalmıştı. Ayrılma kararı almıştım ve ayrılma kararımı açıklarken bi yandan nolur birşey desin saçmalama biz evlilik yolundayız nasıl böyle birşey dersin gibi karşı çıksın isterdim, ama sadece dediği şey sen Ankaraya gelmek istemiyorsun buda benim kafamda soru işareti oldu dedi. Sonra helalleştik ve bitti. Son zamanlarda acaba yanlış mı yaptım diyorum sonra sevseydi bi mücadele verirdi diyorum ona karşı ölüyorum gibi bi aşkım yok ama aramızdaki sevgi ve saygı fazlasıyla iyiydi. Birde annesini ailesini biraz dinleyen biri. Daha önce yine bi tartışmamız olduğunda biz yanyanayken ağladı ayrılmak istemiyorum yapma etme dedi. Normalde Ankara'da yaşıyolar, ve ailesinin yanındayken ayrılık kararını normal karşıladı. Sizce son kez Ankara'ya gidip yüz yüze konuşmalımıyım yoksa tamamen unutmayamı çalışmalıyım bilemedim. Başkası olsa yorum yapmak şuna kolayda insan kendi yaşayınca napacağını şaşırıyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim.