Seat ibiza bak bence canım alabileceğiniz en güzel iyi arabalardan biri.yarısı tavsiye etmiyorlar
evet yarisi herkes alma diyor. tamam ibiza ya da bakayım. leon da güzel.
Ayy beetle çok tatlı :) ne alırsanız alın güle güle kullanın inşallah :) darısı başıma :)
Benim bütçe yetmedi düşük model aldım.ama senin kadar bütçe olsaydı kesin seat derdim.golf te çok hoş ama çıkan haberler sanırım wolksvageni etkiledi.Leonda güzel bence.şimdiden hayırlı olsun
otomatik mi alçaksın
seat ve Volkswagen motor donanım vs aynı zaten
bettle bence hoş değil fiyat da gereksiz pahalı
seat ın ikinci el satışında fiyatı daha çok düşüyor Ww ikinci elde de prim yapıyor
buna da dikkat et derim ben
bir de şahsen leon büyük araba dönmek park etmek daha sıkıntılı diğerlerinden fark olarak bu var
Allah herkese böyle dert versin. Amin :)
Ne alırsanız alın. Kazasız belasız kullanın inşallah..
Ben de yaris kullanan biri olarak kesinlikle yaris diyorum.
ne kadara aldnızWw polo aldım 10 gün önce 2015 model ..b sınıfı bütün araçları bayilerinde inceledim sayılır en çok polo sindi içime insaallah pişman olmam tavsiye üzerine ve internetteki araba forumlari ndaki tavsiyeleri de dikkate alarak karar verdim
49 binne kadara aldnız
Ww polo aldım 10 gün önce 2015 model ..b sınıfı bütün araçları bayilerinde inceledim sayılır en çok polo sindi içime insaallah pişman olmam tavsiye üzerine ve internetteki araba forumlari ndaki tavsiyeleri de dikkate alarak karar verdim
Yaris pratik ve kullanımı çok keyifli tam bir bayan arabasidir. Leon u bilmem ama Skoda ikinci elde sorun yasarsiniz gibi geliyor. Bir de servislerini araştırın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?