kayınvalidem fazla yaşlı değil çalışmaya engel bir durumu yok üstelik emekli olmayı bekliyo o yüzden hala çalışıyo az bi zamanı kaldı haklısınız iş yok değil var bende yok demedim zaten kafama göre bir iş bulamıyorum dedim bende 2 fabrikaya girdim ve dayanamadım çıktım çünkü fabrikada uzun süredir çalışan o insanlar varya kendilerini patron sananlar insanı yıldırıyolar bende fazla dayanıklı değilim olmadı işte hergün ağlayarak eve geldiğim bir iştede daha fazla dayanamadımBirincisi üstüme vazife değil ama yaşlı kvaliden çalışıyor da sen çalımıyorsan ayıp.
ikinicisi şimdi çalışmayan insan yarın çocuk doğunca "çocuğa kim bakacak" diye çalışmaz bu sefer.
üçüncüsü ne iş aradığına ve çalışma isteğine bağlı iş bulma durumun. Ülkede işsizlik yok iş beğenmeme var.
Bizim fabrikada hep açık kadro var, iş bulma kurumunda ilanlar var. geliyor 2 gün sonra gidiyor. Eee hani ihtiyacın vardı çalışmaya. Oturunca da para gelmiyor. sonra isyan ediyor insanlar işsizim diye. Kızıyorum.
sanada allah sabır versin o zaman arkadaşım sen niye birliktesin özel değilseKv ile ayni evde oturuyorsun cocuk olunca sorunlar artacak senin sabir katsayin dusecek. bende ayni evde oturuyorum datecrube edindim. Cocuk olunca onu hic cekemiyorm
işte bu tercih meselesi. senin anlattığın insanlara karşı direnen bir sürü kadın var. hepsi de ihtiyacı olduğu için çalışıyor maalesef. ben de keyfimden çalışmıyorum. Çıtamız az daha yüksek olsun, çocuğumuz alalemin çocuğundan geri kalmasın diye çalışıyorum. Ha senin eşinin maaşı size yeter ya da yetmez sen ekonomi yaparsın bu tamamen tercih meselesi. ama çocuk doğurmak canının sıkıntısını gidermez. başka sorunlara yelken açarsın şartların uygun değilse.kayınvalidem fazla yaşlı değil çalışmaya engel bir durumu yok üstelik emekli olmayı bekliyo o yüzden hala çalışıyo az bi zamanı kaldı haklısınız iş yok değil var bende yok demedim zaten kafama göre bir iş bulamıyorum dedim bende 2 fabrikaya girdim ve dayanamadım çıktım çünkü fabrikada uzun süredir çalışan o insanlar varya kendilerini patron sananlar insanı yıldırıyolar bende fazla dayanıklı değilim olmadı işte hergün ağlayarak eve geldiğim bir iştede daha fazla dayanamadım
tşkr ederimişte bu tercih meselesi. senin anlattığın insanlara karşı direnen bir sürü kadın var. hepsi de ihtiyacı olduğu için çalışıyor maalesef. ben de keyfimden çalışmıyorum. Çıtamız az daha yüksek olsun, çocuğumuz alalemin çocuğundan geri kalmasın diye çalışıyorum. Ha senin eşinin maaşı size yeter ya da yetmez sen ekonomi yaparsın bu tamamen tercih meselesi. ama çocuk doğurmak canının sıkıntısını gidermez. başka sorunlara yelken açarsın şartların uygun değilse.
ne demek recaatşkr ederim
keşke çalışabilsem o gücü kendimde bulabilsem yani keşke bu kadar dayanıksız olmasam çalışmaya karşıEşin çok doğru söylemiş gez tozz allah aşkına bu günlerini mumla ararsın...
Acele etme...
Herşeyin bir vakti zamanı var...
Hem çalışırsan kendine özgüvenin artar...
Ünv mezunu değil misiniz?keşke çalışabilsem o gücü kendimde bulabilsem yani keşke bu kadar dayanıksız olmasam çalışmaya karşı
özel değilse çalıştığınız fabrikadaki pozisyonunuzu öğrenebilirmiyim acabane demek recaa
2 yıllık myo mezunuyum masa başı bir iş bulamıyorum malesef şuanda bu şehirde yapabileceğim sadece tekstil fabrikası veya market işleri var fabrika denedim olmadı bitek market kaldı ama onuda çok yoğun anlatıyor arkadaşlarımÜnv mezunu değil misiniz?
Neden masa başı ön muhasebe bir iş bakmıyorsunuz kendinize.
Ya da çağrı merkezi yada yönetici asistanlığı vs vs vs....
Bu saydıklarım dayanıksızlıkla bir ilgisi yok mesela dimi????
özel değil tabi ama neden? yani sende merak uyandıran nedir?özel değilse çalıştığınız fabrikadaki pozisyonunuzu öğrenebilirmiyim acaba
işte bunu örnek verercektim var ya. bir gün kardeşimin bir arkadşaının babası aradı beni. Sizin fabrikada benim oğlana göre iş var mı diye.2 yıllık myo mezunuyum masa başı bir iş bulamıyorum malesef şuanda bu şehirde yapabileceğim sadece tekstil fabrikası veya market işleri var fabrika denedim olmadı bitek market kaldı ama onuda çok yoğun anlatıyor arkadaşlarım
Nerde yaşıyorsunuz siz?2 yıllık myo mezunuyum masa başı bir iş bulamıyorum malesef şuanda bu şehirde yapabileceğim sadece tekstil fabrikası veya market işleri var fabrika denedim olmadı bitek market kaldı ama onuda çok yoğun anlatıyor arkadaşlarım
kendinizden çok emin konuşuyorsunuzda merak ettim acaba yönetici filanmısınız diye yoksa normal işçimi. işçi olsanız kendinizi ezdirmezsiniz ve buda işverenlerle aranızı çok etkiler diye düşündüm ben fabrikada çalışırken özgüvenimi kaybettimde siz kazanmışsınız gibi geldi banaözel değil tabi ama neden? yani sende merak uyandıran nedir?
canım bu kişisel bir mevzu. aslında işçi kadrosunda çalışanların özlük hakları her zaman idari binada adı altında çalışandan fazladır. Ben çok kadın işçi tanıyorum son derece kendine güvenen tipler. Servis beklerken gören olsa burada işçi olduğuna inanmaz kesinlikle.kendinizden çok emin konuşuyorsunuzda merak ettim acaba yönetici filanmısınız diye yoksa normal işçimi. işçi olsanız kendinizi ezdirmezsiniz ve buda işverenlerle aranızı çok etkiler diye düşündüm ben fabrikada çalışırken özgüvenimi kaybettimde siz kazanmışsınız gibi geldi bana
o kadarını söyleyememki çok fazla olur küçük bi şehir bizimkisiNerde yaşıyorsunuz siz?
Biz söyleyince bişi mi oldu burda.o kadarını söyleyememki çok fazla olur küçük bi şehir bizimkisi
demekki ben bu özgüvenim olmadığı için kaybediyorum hep ama ben o fabrikada resmen dışlandım öğlen yemeklerine bile yanlız başıma gitmek zorunda kaldım nasıl alışabilirdimki orayacanım bu kişisel bir mevzu. aslında işçi kadrosunda çalışanların özlük hakları her zaman idari binada adı altında çalışandan fazladır. Ben çok kadın işçi tanıyorum son derece kendine güvenen tipler. Servis beklerken gören olsa burada işçi olduğuna inanmaz kesinlikle.
senden başka kadın yok muydu peki?demekki ben bu özgüvenim olmadığı için kaybediyorum hep ama ben o fabrikada resmen dışlandım öğlen yemeklerine bile yanlız başıma gitmek zorunda kaldım nasıl alışabilirdimki oraya
küçük şehir olunca insan burada tanınmaktan korkuyo malesefBiz söyleyince bişi mi oldu burda.
İstanbul beylikdüzünde yaşıyorum ben mesela..
Ve bunu ilk söylemiyorum burda.
Şu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadım.
Bence bir tuhafsınız...
Neyse hayatta başarılar size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?