kararsızlık fikir verin lütfen

kayınvalidem fazla yaşlı değil çalışmaya engel bir durumu yok üstelik emekli olmayı bekliyo o yüzden hala çalışıyo az bi zamanı kaldı haklısınız iş yok değil var bende yok demedim zaten kafama göre bir iş bulamıyorum dedim bende 2 fabrikaya girdim ve dayanamadım çıktım çünkü fabrikada uzun süredir çalışan o insanlar varya kendilerini patron sananlar insanı yıldırıyolar bende fazla dayanıklı değilim olmadı işte hergün ağlayarak eve geldiğim bir iştede daha fazla dayanamadım

Kv ile ayni evde oturuyorsun cocuk olunca sorunlar artacak senin sabir katsayin dusecek. bende ayni evde oturuyorum da tecrube edindim. Cocuk olunca onu hic cekemiyorm
sanada allah sabır versin o zaman arkadaşım sen niye birliktesin özel değilse

Eşin çok doğru söylemiş gez tozz allah aşkına bu günlerini mumla ararsın...

Acele etme...

Herşeyin bir vakti zamanı var...

Hem çalışırsan kendine özgüvenin artar...

işte bu tercih meselesi. senin anlattığın insanlara karşı direnen bir sürü kadın var. hepsi de ihtiyacı olduğu için çalışıyor maalesef. ben de keyfimden çalışmıyorum. Çıtamız az daha yüksek olsun, çocuğumuz alalemin çocuğundan geri kalmasın diye çalışıyorum. Ha senin eşinin maaşı size yeter ya da yetmez sen ekonomi yaparsın bu tamamen tercih meselesi. ama çocuk doğurmak canının sıkıntısını gidermez. başka sorunlara yelken açarsın şartların uygun değilse.

tşkr ederim

Eşin çok doğru söylemiş gez tozz allah aşkına bu günlerini mumla ararsın...

Acele etme...

Herşeyin bir vakti zamanı var...

Hem çalışırsan kendine özgüvenin artar...
keşke çalışabilsem o gücü kendimde bulabilsem yani keşke bu kadar dayanıksız olmasam çalışmaya karşı

keşke çalışabilsem o gücü kendimde bulabilsem yani keşke bu kadar dayanıksız olmasam çalışmaya karşı
Ünv mezunu değil misiniz?
Neden masa başı ön muhasebe bir iş bakmıyorsunuz kendinize.
Ya da çağrı merkezi yada yönetici asistanlığı vs vs vs....
Bu saydıklarım dayanıksızlıkla bir ilgisi yok mesela dimi????

2 yıllık myo mezunuyum masa başı bir iş bulamıyorum malesef şuanda bu şehirde yapabileceğim sadece tekstil fabrikası veya market işleri var fabrika denedim olmadı bitek market kaldı ama onuda çok yoğun anlatıyor arkadaşlarım

işte bunu örnek verercektim var ya. bir gün kardeşimin bir arkadşaının babası aradı beni. Sizin fabrikada benim oğlana göre iş var mı diye.
Eğtimini, işini gücünü sordum.
Vasıfsız işçi arıyoruz yarın gelsin istersen dedim.
Adam aynen şunu dedi: yok öyle değil. şöyle güvenlik, masa başı falan bir şey yok mu?
ve gelmedi gerçekten ben yok deyince.

Nerde yaşıyorsunuz siz?

özel değil tabi ama neden? yani sende merak uyandıran nedir?
kendinizden çok emin konuşuyorsunuzda merak ettim acaba yönetici filanmısınız diye yoksa normal işçimi. işçi olsanız kendinizi ezdirmezsiniz ve buda işverenlerle aranızı çok etkiler diye düşündüm ben fabrikada çalışırken özgüvenimi kaybettimde siz kazanmışsınız gibi geldi bana

canım bu kişisel bir mevzu. aslında işçi kadrosunda çalışanların özlük hakları her zaman idari binada adı altında çalışandan fazladır. Ben çok kadın işçi tanıyorum son derece kendine güvenen tipler. Servis beklerken gören olsa burada işçi olduğuna inanmaz kesinlikle.

o kadarını söyleyememki çok fazla olur küçük bi şehir bizimkisi
Biz söyleyince bişi mi oldu burda.
İstanbul beylikdüzünde yaşıyorum ben mesela..
Ve bunu ilk söylemiyorum burda.
Şu zamana kadar da bir sıkıntı yaşamadım.
Bence bir tuhafsınız...
Neyse hayatta başarılar size...

demekki ben bu özgüvenim olmadığı için kaybediyorum hep ama ben o fabrikada resmen dışlandım öğlen yemeklerine bile yanlız başıma gitmek zorunda kaldım nasıl alışabilirdimki oraya

demekki ben bu özgüvenim olmadığı için kaybediyorum hep ama ben o fabrikada resmen dışlandım öğlen yemeklerine bile yanlız başıma gitmek zorunda kaldım nasıl alışabilirdimki oraya
senden başka kadın yok muydu peki?

küçük şehir olunca insan burada tanınmaktan korkuyo malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…