haklısınız bende bundan korkuyorum zatenBence çocuk için daha çok erkek sizin için ..
Önce evliliğiniz bir otursun ayrıca çocuk demek de kv ile farklı sorunlar demek bunu unutmayın.
Büyükler herşeye burnunu sokmayı zaten çok seviyorlar bir de çocuk olunca düşünün bir de aynı evdesiniz ..haklısınız bende bundan korkuyorum zaten
eşiminde uzun bi süre hazır olmamasından korkuyorum çünkü gezmeyi çok seven bir insan ve çocuk gibi bi sorumluluk onu korkutuyo benceBüyükler herşeye burnunu sokmayı zaten çok seviyorlar bir de çocuk olunca düşünün bir de aynı evdesiniz ..
Zor olur diye düşünüyorum ayrıca eşinizde hazır olsun istesin bence sonra eşler arası soğukluk vs bir sürü
hikaye okuyoruz burada.
hepimiz aynı anda aynı eve çıktık kim kimle yaşıyo göreceli bi kavram yani :) eşimin babası eşim 2 yaşındayken ölmüş o yüzden geçici süreliğine birlikte yaşama kararı aldık en azından bir tane ev alana kadarCocuk fikrini şu duruma bakınca bence de biraz erteleyin. Esinizin dedigi gibi hayatinizi yasayin.
Kayinvalideniz neden sizinle yaşıyor? Ya da siz mi onunla yasiyorsunuz?[/QU
eşiminde uzun bi süre hazır olmamasından korkuyorum çünkü gezmeyi çok seven bir insan ve çocuk gibi bi sorumluluk onu korkutuyo bence
bende genç anne olmak istiyorum buna fazlasıyla enerjim ve vaktim varken ama işte gelecek endişesi yaşıyorum. tşkr ederim yorumunuz içinçocuk rızkıyla gelir derler.bence o konuda endişe etmeyin.benim de bebek hakkında korkularım vardı.evliliğmde yolunda gitmeyen sorunlar vardı.ama bebeğim bana mutluluk,huzur,yaşam enerjisi getirdi.onun sayesinde kendime geldim.keşke daha önce düşünseydim dedim.zamanla herşey yoluna giriyor.
tşkr ederim fikirleriniz içinBenim çocuğum yok çocuk sahibi kimse konuşursam da keşke hiç bekmeseydik harika bir duygu diyorlar ..
Ama bazı gerçekleri de göz ardı etmemeli ..
Bulunduğunuz şartları ben pek pozitif göremedim bence beklemelisiniz ..
hepimiz aynı anda aynı eve çıktık kim kimle yaşıyo göreceli bi kavram yani :) eşimin babası eşim 2 yaşındayken ölmüş o yüzden geçici süreliğine birlikte yaşama kararı aldık en azından bir tane ev alana kadar
çocuk istememin tek sebebi bu değil tabiki etrafımızda biçok arkadaşımızın çocukları oldu onları gördükçe böyle garip hissediyorum bence bu garip histe çocuk isteği gibi geliyo ama emin değilim işte hiçbişeydenzaten çalışamıyorum bari çocuk yapayım mantığıyla yapmayın bence
rica ederim canım.benzer şeyleri yaşamış biri olarak düşün derim.bebek olana kadar bir sene geçiyor nasıl olsa.inşallah maddiyat durumuda yoluna girer o zamana kadar:)bende genç anne olmak istiyorum buna fazlasıyla enerjim ve vaktim varken ama işte gelecek endişesi yaşıyorum. tşkr ederim yorumunuz için
merhaba arkadaşlar daha önceki konumda kayınvalidemle yaşadığımızı tartıştığımızı filan anlatmıştım biçok arkadaş fikir verdi sağolsun. şimdi şöyle bir durum var üniversite mevzunuyum aynı zamanda bu sene açıköğretime yazıldım 4 yıla tamamlamak için ama kafama göre bir iş bulamıyorum işe girsemde fazla çalışamıyorum bu konuda problemliyim sanırım. 1 buçuk yıllık evliyim eşim ve kayınvalidem çalışıyor geçinebiliyoruz çok şükür ama kiradayız. ben çocuk istemeye başladım çünkü çalışamıyorum en azından çocuğum olsun diyorum evde otururken ama eşim çocuk konusunda pek istekli değil arada ağzını arıyorum daha gezmek hayatımızı yaşamak filan istiyo ama benide kırmak istemiyo.
Size sorum sizce çocuk yapsak nasıl olur. Malum kayınvalidem yanımızda onunlada pek iyi anlaştığımız söylenemez bazen iyi bazen kötüyüz. çocuk olursa eşimle aram bozulurmu ve çocuk olduktan sonra iş bulursam çalışmayıda düşünüyorum ama acaba iş bulabilirmiyim çünkü zaten 3 yıldır sürekli çalışmıyorum ve çocuk olursada bikaç yıl çalışamıycam uzun süre işsiz kalınca işveren olumsuz düşünürmü.
birde çocuk çok masraflı olurmu geçinebilirmiyiz diyede düşünmeden edemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim kafam çok karışık çünkü şimdiden teşekkürler
çocuk istememin tek sebebi bu değil tabiki etrafımızda biçok arkadaşımızın çocukları oldu onları gördükçe böyle garip hissediyorum bence bu garip histe çocuk isteği gibi geliyo ama emin değilim işte hiçbişeydenzaten çalışamıyorum bari çocuk yapayım mantığıyla yapmayın bence
çocuğa mutlu bir yuva verebilirim ama kayınvalidemle olacaklardan korkuyorum biraz fazla bilmiş bi insan herşeye karışıp beni huzursuz ederse bende bunu çocuğa yansıtırsam dediğiniz gibi çocuğa haksızlık etmiş olurum. birde istediğimde olmazsa diyede korkuyorum burdaki arkadaşları gördükçeÖncelikle çocuğa stabil, huzurlu bir yuva verebilecek misiniz bunu tartın. Cümlelerinizden sanki evlendim, işe de giremedim e bari çocuk yapayım havası seziliyor ki eğer böyle bir şey varsa bu çocuğa çok büyük haksızlık olur. Ona mutlu huzurlu bir yuva sağlayabilecekseniz bu işe girişin derim.
Birincisi üstüme vazife değil ama yaşlı kvaliden çalışıyor da sen çalımıyorsan ayıp.merhaba arkadaşlar daha önceki konumda kayınvalidemle yaşadığımızı tartıştığımızı filan anlatmıştım biçok arkadaş fikir verdi sağolsun. şimdi şöyle bir durum var üniversite mevzunuyum aynı zamanda bu sene açıköğretime yazıldım 4 yıla tamamlamak için ama kafama göre bir iş bulamıyorum işe girsemde fazla çalışamıyorum bu konuda problemliyim sanırım. 1 buçuk yıllık evliyim eşim ve kayınvalidem çalışıyor geçinebiliyoruz çok şükür ama kiradayız. ben çocuk istemeye başladım çünkü çalışamıyorum en azından çocuğum olsun diyorum evde otururken ama eşim çocuk konusunda pek istekli değil arada ağzını arıyorum daha gezmek hayatımızı yaşamak filan istiyo ama benide kırmak istemiyo.
Size sorum sizce çocuk yapsak nasıl olur. Malum kayınvalidem yanımızda onunlada pek iyi anlaştığımız söylenemez bazen iyi bazen kötüyüz. çocuk olursa eşimle aram bozulurmu ve çocuk olduktan sonra iş bulursam çalışmayıda düşünüyorum ama acaba iş bulabilirmiyim çünkü zaten 3 yıldır sürekli çalışmıyorum ve çocuk olursada bikaç yıl çalışamıycam uzun süre işsiz kalınca işveren olumsuz düşünürmü.
birde çocuk çok masraflı olurmu geçinebilirmiyiz diyede düşünmeden edemiyorum. yardımcı olursanız çok sevinirim kafam çok karışık çünkü şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?