KARARSIZLIĞIM VE SEVGİM?

prensesindiyari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
59
-7
3
32
Öncelikle merhabalar, ben 27 yaşında bir kadınım. Erkek arkadaşım var ve çok da seviyorum 7 aylık bir birlikteliğimiz var. İnişli çıkışlı arada ayrılık yaşadık kendisi biraz yalan söyler kadın kız meseleleri ile ilgili. En son ayrılmamızdan sonra yalvar yakar döndü yapmıcam etmicem affet dedi affettim. Başka bir konu da işine çok düşkün pazar günleri bile çalışır ilerde evlenirsek korkuyorum beni bırakır işe gider diye. Hatta şakayla karışık sordum dedim biz evlensek sen beni tek bırakıp işe mi gidersin diye ne yapalım ekmek parası dedi. Biraz da odun bir yapısı var. Korkuyorum evlendikten sonra hevesini alıp da tekrar aynı hayatına dönmesinden. Ve bir benimle sevgili olmak isteyen biri daha var düğünde görmüş beğenmiş arayıp buldu. Yazıyor ediyor buda onun aksine çok iyi bir çocuk gibi hayatı yaşamasını biliyor gibi. Anlayacağınız çok kararsız kaldım. Çünkü sevgilim biraz odun diğeri daha naif. Farkları sevgilim gider parklarda içer diğer çocuk restoranda. Sevgilim ilerde evlensek eve bağlı olmaz diğer çocuk olur gibi. Bilmiyorum karmakarışığım lütfen bir akıl verin kızlar.

başkasıyla kıyaslayıp, sadece kötü yanlarını gördüğünüz birini sevmiyorsunuzdur bir kere
başta bunu söyleyim. ve sevgiliniz varken başkasıyla flört ediyorsunuz. çok bile size şu anki sevgiliniz.

Sevgilisi olan biriyle sevgili olmak isteyen kişiyi nispeten iyi sınıfına sokmak nedir ya
Restoranda içmesi ve pazar günü çalışmaması mı kriter?

Odun dediğiniz kişiyi siz seçip beğenmişsiniz. Hoşunuza gitmiyorsa ayrılın. Ama yerini doldurmayı garantileyip ayrılmak hiç etik değil.

Kadınlar kulübü üyelerinin iyi adam kriterlerine hastayım.

Ikisinden de vazgeç.
Kendinle başbaşa kal, kafa dinle biraz.
Hayatında illa da biri olmak zorunda değil.

Kadınlar kulübü üyelerinin iyi adam kriterlerine hastayım.
Bir tanesi de sevgilim çok iyi biridir ama kadınlara zaafı var yazmıştı

Ama çok da üstlerine gitmemek gerekiyor. Sevgisiz büyüyen insanlar, özgüvensizler en ufak bir ihtimale tutunmak istiyorlar. Tabii ısrarla hatasını diretip bu kişileri savunanlar da çok...

Sevgilinizin is yogunlugundan once dusunmeniz gereken bir yalanci ile birlikte olup olamayacaginiz olmali. Bir dali tutmadan diger dali birakmak ise baslibasina sevgilinizin yalanciligi ile ortusuyor. Yani buradan bakinca cok uyumlusunuz bence

lütfen, mümkünse sevgiden bahsetmeyin siz...

bence siz sevmiyorsunuz, sevseniz 2. bi ihtimali aklınızdan bile geçirmezsiniz, ayrılacağınızı düşündüğünüz an nefesiniz kesilir.. sevmiyorsunuz..

Hadi sevgilin dediğin gibi olsun.
Peki sen nesin? Yedekte başka birini tutuyorsun. Sevgilin varken başkasını düşünüyorsun. Bu durumda sen nesin?
Şimdi senin bu yaptığın aldatmak değil midir? Bal gibide aldatmaktır. Çünkü aldatmak sadece fiziksel değildir. Aklında ikinci bir seçenek varsa tebrikler, sende bir aldatansın.
Bu yüzden sevgilim şöyle böyle demeyi bırak ve aynaya bak ben neyim diye...
Erkekler diyorya kadınlar maymun gibidir, bir dalı tutmadan diğerini bırakmaz. Bazen hak vermiyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…