kararsızım

öyle. her şeyin hayırlısı olsun.

Hiç bir yere gönderme
Zaten ömrü işte , okulda geçecek
Ben bu konuda ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorum
El kadar bebelerin okullarda olması hiç hoşuma gitmiyor
Bırakın kuzular evlerine, annelerine doysun sonrası zaten hayat koşuşturma

ben de öyle düşünüyorum. hatta evde okul şansım var mı diye ufak çaplı araştırma da yaptım. ama sanırım mümkün değil.
kızım 7/24 okul diyor. her ne yaparsa yapsın, motivasyonu, okula gitmek.

hanımlar 2016 kasım tarihli bir habere denk geldim. bilgisi olan var mı? bu durumda ortanca kızım 35 aylıkken kayıt alırlar mı acaba?

haber:
İşte yeni düzenlemeler ve detaylı bilgiler : Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren değişiklikte, anaokulu, 37-66 ay arası çocukların eğitimi amacıyla açılan okul, ana sınıfı 48-66 ay arası çocukların eğitimi amacıyla örgün ve yaygın eğitim kurumları bünyesinde açılan sınıf, uygulama sınıfı 37-66 ay arası çocukların eğitimi amacıyla okul öncesi eğitimle ilgili program uygulayan mesleki ve teknik öğretim kurumları bünyesinde açılan sınıf olarak tanımlandı. Yönetmelikteki ”60-72 aylık çocuklara” ibaresi, ”60-66 ay arası çocuklara” olarak değiştirildi.

Değişikliğe göre, anaokulu ve uygulama sınıflarına, kayıtların yapıldığı yılın eylül ayı sonu itibarıyla 37 aydan gün alan ve 66 ayını doldurmayan çocukların kaydı yapılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…