Kararsızım. Yardım lütfen...

BAHARIMNISAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2012
151
0
46
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar,
bende hamile olmak için can atanlardanım ama bazen kafamın durduğu zamanlar oluyor. 12nisanda adet oldum ve adetim 3gün sürdü ve kesildi. Aslında adeti düzenli olacak dediğim zaman olan ve 6gün sürüyordu. Mayıs ayını hamilelikle beklerken yine bu ayda zamanında oldu. Hamilelik için folikasite başlamıştım ve yumurtlama dönemime çok dikkat etmiştim çokda umutluydum. Adetim 7mayısta oldu ve 2gün normal seyri ile aktı ve 3.gün damlalara düştü. Midem çok bulanıyor arada baş dönmesi yaşıyorum. Bu bir hamilelik olabilirmi. Gebelik testi yaptırmalımıyım. Lütfen yardımcı olunuz.

canım içini rahatlatacaksa yap ama adet stresten de kesilir ,hem 2 gün normal geldi 3.gün azaldı diyorsun gebe olsaydın 2 gün yoğun kanama olmazdı yerleşme kanaması leke gibidir.Düşük olunca da kanama genelde ağrılı ve uzun oluyor .Bence kendini üzmeden bebek planlamaya devam et ama içini rahtalatacaksa bir idrar testi al kendini rahatlatmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…