kararsizim yardim edin

kelebekkk_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
237
455
Merhabalar size birsey danisacagim
sevgilimle cok mutlu bi iliskimiz vardi olmadik yere ikimizde gerildik ikimizinde sıkıntılı gunleriydi beraber ayrilma karari aldik evliligi dusunurken o gunden sonra hic aramadi ben onsuz yapamıyorum cok ozluyorum 4 5 ay kadar oldu ayrilali kendisi askerde aramali miyim tek korkum ters teperse daha cok üzülürüm yoksa seviyorsa arar deyip beklemeli miyim ?

Eğer aranızda ihanet büyük yalan şiddet gibi sorunlar geçmediyse arayabilirsiniz bence
Oyle bir sorunumuz olmadi tek kelime kotu soz bile etmedik yalniz bi kac kere arkadaslarim araya girmeye calisti siz karismayin demis suan askerde oldugu icin herkes sen ara o asker dio ama biz askere gtmeden ayrildik

Bacım sıkıntılı günlerimizdeydik, öyle bi an şeytana uyduk ayrılıverdik falan gibi bi ayrıntıya gerek yok, ne demiş çağımızın başarısız şairleri? Her ayrılık aynıdır.
Ayrıldıysanız ve üstünden 4-5 ay geçebildiyse bu her halukârda gözden çıkarılmış bi ilişkiye delalet eder.
Sttiret, yeni bi çivi bul.

Kucuk buyuk kavga farketmez, ayrilik ayriliktir.
Sizi bu ayriliga surukleyen olay onemlidir.
Olay nasil oldu?
Benim yuzumden biraz nisan yapmayi dusunuyorduk asker sonrasina kalinca cok sinirlendim ve kavgalarimiz basladi suan pismanim ama o zaman oyle dusunemedim

Ilk baslarda haklisin idare et halledicem tarzi davrandi daha sonra oda sinirlendi yeter artik demeye baslaei ve bigun bulustuk yurutemiyoruz dedi haklisin dedim

Ilk baslarda haklisin idare et halledicem tarzi davrandi daha sonra oda sinirlendi yeter artik demeye baslaei ve bigun bulustuk yurutemiyoruz dedi haklisin dedim

bu gecen 4/5 ay surecinde.
Hic bilgi edindinmi onun hakkinda?
Hayatina nasil bi sekilde devam etmis?
Zorlanmismi hic ayriliktan sonra?

bu gecen 4/5 ay surecinde.
Hic bilgi edindinmi onun hakkinda?
Hayatina nasil bi sekilde devam etmis?
Zorlanmismi hic ayriliktan sonra?
Sadece askere basvurmustu gittigini duydum onun disinda hic bilgim yok o kimseyi karistirmak istemiyor diye kimsede karismiyor

Isteseydi size ulasirdi, sonucta yeri yurdu belli olan sizsiniz o askerde... 4-5 olmus, seven insan bukadar uzatmazdi... Hos sevip gurur yapiyorsa, yani siz arayip barisirsanizda, ileriniz hic acik degil... Demekki kin güdüyor yada gurur sevgisinden agir basiyor, o zaman ilerde bigün yine cabuk vazgecer...

Bende katılıyorum ortada yalan ihanet ve şiddet yoksa neden atmayasın ki? Aklında surekli atsam mı atmasam mı diye düşüneceğine at kurtul. Sonra keşke mesaj atsaydım diye düşünmekten iyidir . En kötü ihtimal ne olabilir ki ne kaybedebilirsin ki? Biten bir ilişki sonuçta 5 ay geçmiş üzerinden .

Nasıl birlikte karar verip ayrılabiliyorsunuz ya ? İmrendim doğrusu..

4-5 ay geçmiş unutamamışsan bence bir adım atmalısın. Fakat asker psikolojisi çok farklı oluyor.Birden boşlukta hissedip tekrar deneyedebilir ve askerlikten sonra daha başka davranıp ayrıladabilir.
Bence askerliğin bitmesini bekleyin.Belki oda özlemiştir sizi düşünecek çok fırsatı olmuştur askerliğin bitmesini bekliyorduk. Kanlı bıçaklı ayrılmamışsınız sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…