- 20 Kasım 2014
- 237
- 455
-
- Konu Sahibi kelebekkk_
Oyle bir sorunumuz olmadi tek kelime kotu soz bile etmedik yalniz bi kac kere arkadaslarim araya girmeye calisti siz karismayin demis suan askerde oldugu icin herkes sen ara o asker dio ama biz askere gtmeden ayrildikEğer aranızda ihanet büyük yalan şiddet gibi sorunlar geçmediyse arayabilirsiniz bence
Benim yuzumden biraz nisan yapmayi dusunuyorduk asker sonrasina kalinca cok sinirlendim ve kavgalarimiz basladi suan pismanim ama o zaman oyle dusunemedimKucuk buyuk kavga farketmez, ayrilik ayriliktir.
Sizi bu ayriliga surukleyen olay onemlidir.
Olay nasil oldu?
Benim yuzumden biraz nisan yapmayi dusunuyorduk asker sonrasina kalinca cok sinirlendim ve kavgalarimiz basladi suan pismanim ama o zaman oyle dusunemedim
Ilk baslarda haklisin idare et halledicem tarzi davrandi daha sonra oda sinirlendi yeter artik demeye baslaei ve bigun bulustuk yurutemiyoruz dedi haklisin dedim
Sadece askere basvurmustu gittigini duydum onun disinda hic bilgim yok o kimseyi karistirmak istemiyor diye kimsede karismiyorbu gecen 4/5 ay surecinde.
Hic bilgi edindinmi onun hakkinda?
Hayatina nasil bi sekilde devam etmis?
Zorlanmismi hic ayriliktan sonra?
Sadece askere basvurmustu gittigini duydum onun disinda hic bilgim yok o kimseyi karistirmak istemiyor diye kimsede karismiyor
Ilk baslarda haklisin idare et halledicem tarzi davrandi daha sonra oda sinirlendi yeter artik demeye baslaei ve bigun bulustuk yurutemiyoruz dedi haklisin dedim
Hic bir fikrim yok ama bazen arayim diyorum istemezse de umut etmem diye sonra vazgeciyorum..Sizi hala sevdigini dusunuyormusunz?
Sizce?
26Yaslar kac?