• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kararsızım karamel mi bakır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa ben o üstteki bakırdan yaptırmak istiyorum .. hatta 1 saat sonra kuaföre gidicem :) ama tam olarak rengini bilmiyoruum. kuaförün de saçımı mahvetmesini istemiyorum :(:( rengini bilen varsa lütfenn sylesinnnn:Saruboceq:

Canım bende karamele boyatmıştım saçımı, zaten bir süre sonra hafif kızıllık oluyor aralarda, daha sonra 3-4 ay sonra açık karamele boyattım, aralarada kuaförümün demesine göre ışıltı attı aralarda gölgemsi sarılıklar var ve çok güzel duruyo, ama tabi benim tenim esmerakannehir sen daha açık tenlisin bakır sana daha çok yakışır diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar saçımı yaklaşık 20 gün önce açık bir renge boyattım.aslında karamel bakır istiyordum ama kuaförüm bu kadar açtık biraz açık kullan dedi yani ben biraz bakırlık istiyordum.napacağımı bilmiyorum gerçekten.biraz daha açıldı şimdi.kendim boyamak istiyorum.deneyen ve iyi sonu alan varsa yazsın nolur

kesinlikle karamel derim çünkü karamel rengi pek akmıyor ve
renk saçta oturdukça daha da güzelleşiyor ama bakır baya
akıyor her banyoda neredeyse akıyor ve akıncada rengi biraz
kötü oluyor :olmaz: haberin olsunn canım yerimseniben

kıslarr ben alttaki çağlanın karamelinden istiorum.suan saçlarım koyu kahve ama akmış hali tabi.yinede koyu duruo ama..hangi renkleri karıştırıp bu rengi elde edebilirm acaba???bilmiyorumkismile

arkadaşlar bu bakır rengi nasıl elde edebilirim.yardımcı olursanız sevinirim.çok güsel bi renk ya

Eklentiler

• $bakr.jpg
    $bakr.jpg
    8 KB · Görüntüleme: 71
baya bi araştırdım.eklediğim resimdeki saç rengi majirel 5.4 e yakın gibi.majiral kullanan var mı ? yardımcı olursanız sevinirm....

geçen kuafore gıttım we ashlie nin rengını gosterdım.ilk resım yanı.yıllardır rofle kullandım we saçlarım yıprandıından tek renge donıym dedım .ama saçımı açtı silme dedıı bi işlemle..şu an turuncu gıbı ama 1 ay sonra boyandıında renk oturur dedı bakalım gıdcem 15 gun sonra..ama saçık kaskatı ..bı kere açma işlemı oldu başka olmıcak dedı..boyle olursa yıpranıo saçlar elbet..bılemıorum kullanımı zor olcak gıbı..açma i,şlemı olmadan hangı tonlar onerırsınız..çok koyu olmadan..tenım açık..

ilk resimdeki renk bence mükemmel ama nasıl bir renk pek anlayamadım :( bende saçımı bakır yada karamal tonlarında bi renge boyatmak istiyorum ama karar veremedim ilk resimdeki renk hoşuma gitti ama onuda çözemedim :(

saç renggin açık tondaysa sana kadife kahveyi tavsiye ederim

ben ashleyn fotograflarının cıktısını alıp gittim kuaföre yine tutmadı :( saç rengimi açtıgı için açık renk yaptı hemen koyu renk olmasın bu güzel olcak dedi bakır yaptı resmen ben sevemedim hiç çünkü kahve bakır tarzı bişey istiodum bi iki haftayı geçiriyim kendim boyucam artık inşallah tutar :)

canım sen bilirsin ama bence kesinlikle bakır. kendimden biliyorum. bende saçımı bakıra boyatıyorum evet akıyor hemen ama arkadaşlara katılmıyorum benim bakırım akınca çok tatlı bi renk oluyor böyle kızıllıklar gidiyor karamel gibi bi renk oluyor öyle de kullanıyorum ama ben bakırı çok sevdiğim için gene gidip bakıra boyatıyorum... ayrıca bence iki rengide seviyorsan bakır dene ilk çünkü beğenmezsen bakır hemen akar üstüne yeni renk denersin ama karamel geç akar içine sinmezse olmaz yani ...

Back