• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kararsızım karamel mi bakır mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy napsam ki biraz daha zamanım var nasılsa diplerim çıksın öyle boyayayım o zamana kadar kararımı veririm glb çok tşk ederim bu aradaaaa.s.

meraba arkadaşlar..ben yeni üyeyim:) bende çok kararsız insanlardan biriyim.iki senedir çikolata kahve kullanıorum.en son iki ay önce boyamıştım saçımı.şuan akmıştr tabi.kendi saç rengim çok koyu değil ama kestaneye yakın..bnde bakır renge dönmek istiyorumve ilk resmdeki renkten istiyorum.acaba evde kendim boyayabilrmiym.hangi marka ve hangi numara olmalı..

solda ki hatunun saç rengi çoook güzel yaa bu ne renk çok beğendimm

Bakır akınca cıngene gıbı duruyor bence kızlar benım dusuncem bu sureklı boya ıstıyor karamel de cok cabuk akıyor ama akınca rengı abuk durmuyor ben olsam kahve kopugu yada bal rengı yaptırırdım gecen kuafore bal rengı yada karamel yap dıe gıttım wellanın kataloguna baktık oyle bı renk yok ona bencer kumral tonları var karamel bal rengı de yok sarının tonları var bu yuzden guvenemedım gerı dondum
Ben kutu boya alacagım ıkı tane palettenın kahve kopugu yada karamelını kuafore gıdıp rengını kırdırıp boyatacagım hıc olmazsa akarsa marketten alır yıne boyarım
:ecrin_bebek:

bakır rengi ha-ri-ka sana çok yakışır bence bakırı yap..bende bakır yapmayı düşünüorum ama bitürlü tonunu seçemiodum bu bakıra bayıldım ..hangi markada tam olarak ne adla satılıo bi fikrin varsa lütfen sölermisin??..muhteşem duruo denemem lazm acilen: )

cnm bakır kızılın akmış hali gibi duruyor bence..karamel yappp:)

üff benm bu resmdeki bakırın rengini bulmam lasmm bilen biri yokmu:(:(:(senağlama

bende bakıra bayıldım ama böyle bakır bulamadım hep kızılık yoğun bakırlarda benım sacımda saten kızıllık var o yüzden boyayamadaım ama bende bayıldım çok tatlı bi renk ne turuncu ne kızıl tam ya en güzel tonu ama yok kuaforde boyatacaksın belki boyaybilirler ama kendin boyayacaksan bulmassın glb cnm

hmmm..anladm cnm sanrm haklısın evde tutturmak zor ama siyhtı sacım ben evde açıcılarla açtm kahve tonlarnda suanda dün bunu gördüğümden beri buna uygun boya rengi aradm durdum sanrm en yakını koleston 6.4 kızıl bakır bana öyle geldi bi dencm yarn umarm en azından bu resmdekine benzer ve umarm tutar:(

çarpıcı bakır kolestonun çok güzel bi renk bence canım çarpıcı bakır güzel olur

cnm bnm bırsey soracam bakır tonunu cok begendım bende aynı renge boyatmak ıstıyorum hangı boyayı almalıyım bu rengın boya nosunu verırmısın bana.ne desemde bu rengın aynısını tuttururum
cvp yazarsan sevınırım

Sana kahve tonları , arada sarı gölgeyle nasıl olur acep CADIARZU

dsci0114.jpg

kızlar benim bakır sacımın biraz daha koyusu sonırım istediğiniz renk ben palettenin tarçın bakırına boyadım böyle oldu..ama bakıra boyatmadan önce iki kere düşünün cok cabuk akıyo..benden söylemesi zemuszemus

sana çok yakışmış gerçekten göz renginede bayıldım.dediğin boyayı denerim sanırım benim saçım biraz koyu zaten seninki kadar açılmaz.teşk ederim

ben saçımı kolestonun çarpıcı bakırına boyamıştım söylediğiniz rengin çok az koyusu oluyor ama 1 2 yıkamada bu renk oluyor bende direk ona boyamalısın ;)

cnm ne yalan ben modeli beğenmedim ama saç rengi basit değil yakışırsa düşünebilrsin ama karar senin tabiki de=)

Back