• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararsızım gitmeli miyim

narcisorod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
169
180
53
37
merhaba arkadaşlar
bir süredir biriyle görüşüyorum. çok güzel zaman geçiriyoruz, değer veriyoruz birbirimize. hatta yarın da beraber yemek yiyeceğiz. onun bir arkadaşının lokantasında. öyle olunca bana sen de elif'i çağır belki arkadaşımla tanıştıklarında güzel bir şeye vesile olmuş oluruz dedi.( bu arada biz sevgili değiliz )

neyse böyle bir plan yaptık. ama sorun şu ki dün malum siteden 2 kız takip etmiş. kadınlar anlar kesinlikle bu normal bir arkadaşlık olamaz. bir yerlerden bulmuş eklemiş. kızın birinin 1000 takipçisi falan var. bunu ona söylemeye çalıştım başkalarıyla da konuşuyor musun vs diye, baya bir parladı ve bunlar yüzyüze konuşulcak mevzular dedi kapattık konuyu. sonuç olarak canım sıkkın ama yarın için de bir şeyler ayarlamış bulunduk. çok kararsız kaldım o ortamda rol mu yapıcam ben şimdi. konuyu da açamam. telefondan da halledemedik. içimi bir kurt kemiriyor. şeytan diyor ki ben artık yokum de ve çek git.

bu arada biz sevgili değiliz )

kadınlar anlar kesinlikle bu normal bir arkadaşlık olamaz. bir yerlerden bulmuş eklemiş. kızın birinin 1000 takipçisi falan var. bunu ona söylemeye çalıştım başkalarıyla da konuşuyor musun vs diye, baya bir parladı ve bunlar yüzyüze konuşulcak mevzular dedi kapattık konuyu. sonuç olarak canım sıkkın
Sevgili değilseniz niye canınız sıkıldı?

Sevgili değilseniz ne diye soruyorsun ki? Ama sevgili olma yolunda hissediyorsan ve en ufak bir soruda böyle cesurca parliyorsa salla gitsin hiç uğraşma

Bencillik değil,aranızdaki şeye isim konulmadan sorgulamanız biraz garip olmuş.
Gidin ve yüzyüze konuşun.
Sevgili olmaya karar verince de takip vs umursamaz kimseyi zaten.
peki sevgili olmadan bu konudan rahatsızlık duyduğumu yüzyüze nasıl konuşucam. aynı kapıya çıkmaz mı?

iyi de sevgili değilseniz adamın şifresi takibi vs neden sizde var

yarın yiyin yemek de

sonra da ilişkinin adını ya koyun ya da yolları ayırın

adamın tüm özeline girmişsiniz sevgili bile değilken

iyi de sevgili değilseniz adamın şifresi takibi vs neden sizde var

yarın yiyin yemek de

sonra da ilişkinin adını ya koyun ya da yolları ayırın

adamın tüm özeline girmişsiniz sevgili bile değilken
yok şifresi falan yok tabi. ama görünüyor son takip edilenler onun profile girmeden de yan sekmede. dikkatimi çekti. haklısınız konuşucam ama nasıl ortam bulup konuşucam onu düşünüyorum. biz şimdi neyiz mi diyim

peki sevgili olmadan bu konudan rahatsızlık duyduğumu yüzyüze nasıl konuşucam. aynı kapıya çıkmaz mı?
Zaten söylemişsin :D
O da almış alacağı mesajı,zaten sevgili bile olma ihtimaliniz kalmamış olabilir,sadece arkadaş olmak da isteyebilir,gidince anlarsınız.

Zaten söylemişsin :KK70:
O da almış alacağı mesajı,zaten sevgili bile olma ihtimaliniz kalmamış olabilir,sadece arkadaş olmak da isteyebilir,gidince anlarsınız.
evett dünden beri bişey yazmadı ilk kez. korkuttum galiba. haklısınız adamı kaçırmış bile olabilirim. çok üzgünüm şuan

Göz bu ama; o takip ettikleri kısmına fena takılıyo . Bende öyle görüp sinirlenip hayırlı olsun falan demiştim. Takip ne ki; resimleri vardı benimkinde. Aramızda bişi yok dedi, yokmuş da zaten. En iyisi görüp salağa yatmak :işsiz: sonra korkuyo erkek milleti ama takibe devam :olamaz:

Göz bu ama; o takip ettikleri kısmına fena takılıyo . Bende öyle görüp sinirlenip hayırlı olsun falan demiştim. Takip ne ki; resimleri vardı benimkinde. Aramızda bişi yok dedi, yokmuş da zaten. En iyisi görüp salağa yatmak :işsiz: sonra korkuyo erkek milleti ama takibe devam :olamaz:
eski sıcaklığını hissedemediğim için salağa yatamıyorum. başka biriyle daha konuştuğunu hissediyorum nedense.

Back
X