- 28 Şubat 2017
- 169
- 180
- 53
- 37
- Konu Sahibi narcisorod
-
bu arada biz sevgili değiliz )
Sevgili değilseniz niye canınız sıkıldı?kadınlar anlar kesinlikle bu normal bir arkadaşlık olamaz. bir yerlerden bulmuş eklemiş. kızın birinin 1000 takipçisi falan var. bunu ona söylemeye çalıştım başkalarıyla da konuşuyor musun vs diye, baya bir parladı ve bunlar yüzyüze konuşulcak mevzular dedi kapattık konuyu. sonuç olarak canım sıkkın
flört ediyoruz. bencillik olduğunu mu düşünüyorsunuz?Sevgili değilseniz niye canınız sıkıldı?
Bencillik değil,aranızdaki şeye isim konulmadan sorgulamanız biraz garip olmuş.flört ediyoruz. bencillik olduğunu mu düşünüyorsunuz?
peki sevgili olmadan bu konudan rahatsızlık duyduğumu yüzyüze nasıl konuşucam. aynı kapıya çıkmaz mı?Bencillik değil,aranızdaki şeye isim konulmadan sorgulamanız biraz garip olmuş.
Gidin ve yüzyüze konuşun.
Sevgili olmaya karar verince de takip vs umursamaz kimseyi zaten.
bu konu çok karambole geldi. bir kere de ayarlamış bulunduk şuan yan çizemem çok ayıp olur.Siz daha bi sonuca bağlanmadan başkalarının başını bağlamaya çalışmayın.
yok şifresi falan yok tabi. ama görünüyor son takip edilenler onun profile girmeden de yan sekmede. dikkatimi çekti. haklısınız konuşucam ama nasıl ortam bulup konuşucam onu düşünüyorum. biz şimdi neyiz mi diyimiyi de sevgili değilseniz adamın şifresi takibi vs neden sizde var
yarın yiyin yemek de
sonra da ilişkinin adını ya koyun ya da yolları ayırın
adamın tüm özeline girmişsiniz sevgili bile değilken
Zaten söylemişsinpeki sevgili olmadan bu konudan rahatsızlık duyduğumu yüzyüze nasıl konuşucam. aynı kapıya çıkmaz mı?
evett dünden beri bişey yazmadı ilk kez. korkuttum galiba. haklısınız adamı kaçırmış bile olabilirim. çok üzgünüm şuanZaten söylemişsin
O da almış alacağı mesajı,zaten sevgili bile olma ihtimaliniz kalmamış olabilir,sadece arkadaş olmak da isteyebilir,gidince anlarsınız.
eski sıcaklığını hissedemediğim için salağa yatamıyorum. başka biriyle daha konuştuğunu hissediyorum nedense.Göz bu ama; o takip ettikleri kısmına fena takılıyo . Bende öyle görüp sinirlenip hayırlı olsun falan demiştim. Takip ne ki; resimleri vardı benimkinde. Aramızda bişi yok dedi, yokmuş da zaten. En iyisi görüp salağa yatmaksonra korkuyo erkek milleti ama takibe devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?