• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kararsızım, fikrinizi alayım dedim

bence gitmeyin ama insanlık namına bir başsağlığı mesajı çekin derim..ozaman sizin nasıl biri olduunuzu anlar belki..yanınada küçük bir not ekleyin beni herzaman yanlış tanıdınız diye falalnyerimseniben

Sanırım kararınızı vermişsiniz ve bence de doğru karar vermişsiniz, ancak benim anlamadığım nokta seneler sonra bile size kötü olaylar yaşatıp iş yerinde sizi zor durumda bırakan birisine selam verecek ve hatta arayı düzeltmek isteyecek kadar değer veriyorsanız neden şimdiye kadar kendisiyle konuşmadınız, zorla da olsa anlatmadınız sizi yanlış anladığını?
Yanlış anlaşılmak çok üzücü bir durumdur, bu konuda çok sıkıntı çektiğinize eminim..
Sevgiler;

canımcım ben arayı düzeltme niyetinde deildim , değilim zaten. bana göre selam allahın selamı alan alır almayan almaz bu şekilde düşündüm. o kadar kötü şeyler yaşamış olmamıza rağmen ben yinede kin tutmadım, kin insanın üzerinde koca bir yüktür. onu kiniyle başbaşa bırakmak daha mantıklıymış onu anladım

Benzer bir durumu geçtiğimiz günlerde yaşadım. Belki aramam gerekirdi. Ama hiç içimden gelmediğini farkettim. Bu şartlarda arasam ya da ziyaretine gitsen sanki riyakarlık olacakmış gibi geldi.Üstelik o ortamda ters bir tepki ile karşılaşmaktan korktum. Korktum çünkü ben de tepki verebilirdim, her zaman susmayı beceremiyorum. Ölene rahmet diledim, bir Fatiha okudum ama aramadım.

yok barışmam zatenn de. arkadaşlık bri daha hayır .lanet olsun içimdeki insan sevgisine :)))

Lanet olmasın canım,çünkü o sevgi seni her gün daha güzel kılıyor buna inan:utangac:.
Kimseyi de dinleme,içindeki insan sevgisine bi kulak ver,haaala tüketemediyse bu şahsiyet onu,git yap görevini:1closedeyes:,yok artık öldürdü bu şahsiyet içimdeki insan sevgisini derseeeen:kızgın:,gitme ama yine de içinde barındır o sevgiyi,gün gelir bizim ihtiyacımız olur içindeki o sevgiyesengözlerimebaksanab

iyi de insan başsağlığına gider ama muhattap olduğu kimselere gider..
kadın seni düşman bellemiş ne diye gidiyorsunki..
böyle bir insana bugün başsağlığına gidersin yarın utanmadan gelmiş suçunu affeddireceğini sanmış diye düşünür..
tüm anlattıklarından anladığım kadarıyla fazla iyi niyetli olmanın ceremesini çeken birisin..
ben olsam bana bunları yapan insanın yüzüne bile bakmam,hiç tanımadığımı farzederdim...

o bayanın şu an duygusal olarak zaten çok yıpranmış olduğunu düşünüyorum.sen haklı bile olsan şuan bunu anlıyabileceğini sanmam.ve çok kötü bi tepkiyle karşılaşabilirsin canm.sakın gitme

Zaten aynı ortamı paylaşmıyormuşsun da,
Ben olsam ne giderim ne de msj çekerim

benimde bi arkadaşım var problem yaşayıp konuşmadığım. bugün öğrendim cuma günü evinde yangın çıkmış iki çocuğunuda kaybetmiş.. gidip başsağlığı dileyeceğim... çok üzüldüm cünkü.. ölüm farklı bişi ya.. Allah kimeseye evlat acısı yaşatmasın

Can çiğer dostunuz değil... ben olsam gitmezdim
Birde orda terslemesin sizi...
Yani çok çok gerekli birşey değil
Tamam ölüm bu ama sizinde bağlarınız hiç yok ki bu bayanla

Ölüm olduğunda dostlar yalnız bırakılmamalıdır, tüm kötü günler unutulur... Ama, sizin bu bayanla bir bağınız ya da iletişiminiz zaten yok, bence gitmeniz şart değil, kafanızı çok kurcalamasın...

dunyadan birsuru insan gocuyor, bizler kimlerin bassagligina gideriz ? yakinlarimizin..
sen bu insanla hic yakin olmamissin ki,ne gerek var gitmene... bence gitme,gereksiz...

ben olsam gitmezdim sizin ona baş sağlığı dilemeniz neyi değiştirir sonuçta artık arkadaş sayılmazsınız zaten gerçekten arkadaş olsaydınız size böyle davranmazdı boşverin gitmeyin belki sizi yine azarlar üzülürsünüz siz insanlık yapayım derken kendinizide üzmetin zaten onda insanlık olsaydı böyle davranmazdı

Back