Kararsız ve dertli :(

Bilmiyorum da benim de kocam estetik ameliyat olmamı istemezdi bence.

“Bu şekilde süpersin” güzellemesi değil de canımın yanmasından korkar ve aynen eşiniz gibi başıma bir iş geleceğinden de çekinirdi diye düşünüyorum.

Allahım gönlünüze göre versin inşallah.

Bilmiyorum da benim de kocam estetik ameliyat olmamı istemezdi bence.

“Bu şekilde süpersin” güzellemesi değil de canımın yanmasından korkar ve aynen eşiniz gibi başıma bir iş geleceğinden de çekinirdi diye düşünüyorum.

Allahım gönlünüze göre versin inşallah.
Tesekkur ederim amin. Peki siz yaptirirmiydiniz kocaniz oyle dusunmesine rağmen

Eşiniz sizin için endişelenmiş bence, ben bir artniyeti olduğunu düşünmedim sadece endişesini ifade etmekte iyi değil gibi geldi. Bazı insanlar (özellikle erkekler) estetik ameliyatlara karşı önyargılı oluyorlar sağlık açısından gerekliliği yokken risk alındığı için ve bir de estetik ameliyat olan birinin sonrasında hep ameliyat olup bir yerlerini değiştirmek isteyebileceğinden endişeleniyor çünkü cidden böyle örnekler var. Eşiniz olduğunuz halinizle kendinizi sevmenizi istiyor gibi geldi ama ameliyat olmak istemenizin kendinizi sevmemekten olmadığını, sadece ve sadece burnunuzdaki bir kemiği değiştirmek istediğiniz ve ameliyatın riskinin çok az olduğunu paylaşabilirsiniz. Bir de bir haftaya düzeliyorsunuz yani o kadar da ağır bir ameliyat değil, sadece tamponlar çıkana dek zor (septorinoplasti oldum ben de).

Tesekkur ederim amin. Peki siz yaptirirmiydiniz kocaniz oyle dusunmesine rağmen
Günaydın.

Bilmiyorum ki…

Sizi bilemem de benim bir kaç tane kronik hastalığım var. Küçük bir rahatsızlandığımda bile beni çok etkiliyor, bağışıklık sistemim çok zayıf. “Kocam haklı itiraz etmekte” derdim.

Gene de yaptırır mıydım?
Zor benim için.
Çünkü hasta olunca hep kocama muhtaç kalıyorum. Hem onu çok üzüyorum hem de O da işinden gücünden oluyor. Ben daha çok üzülüyorum. Bir de çok zor iyileşiyorum süreç çok uzuyor maalesef.

X