Kararsız ve dertli :(

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
929
676
Herkese iyi haftasonları. Arkadaşlar bu sene 30 yaşına gireceğim evliyim 2 cocugum var. Bayadır burnumu yaptırmak istiyordum ama bir türlü maddi acidan sıra gelmiyordu. Eşimde istemiyordu yaptirmamı.
Neyse annem babam da bir miktar butce ayirmislar bana burun estetigi yaptirmak istiyorsan yaptır dediler. Bende sevindim boyle bir firsat geçmişken yaptirmak istiyorum . Fakat esim kuplere bindi.neyse bana destek olmani istiyorum kostek degil dedim konustum filan sabah oldu doktora gittik fiyat aldik subat sonu tekrar gelmemi istedi doktor martta ameliyat yapma durumu olacak...neyse akşam oldu "Burnunda ne var, takintilimisin, komplekslimisin,burnunu yaptirsan baska yer isticeksin. .burnun kotu degil kafana takmissin heyecan arıyorsun " gibisinden konusmalara basladi sonra tartistik zaten korkuyorum zorlu bir surece girecegim. Nerdeyse vazgecicem korkudan ondan tek bekledigim destek. Ailemde yaptırmam yonunde destekliyor.Ameliyat sürecinde cocuklara kayinvalidem bakacak. Bitek eşim hevesimi kiriyor . Eskide maddi açıdan istemiyo saniyordum. Ama ailem odeyecek zaten. Gecip sakince konustum " ya bisey olursa, sonrasinda basina birsuru dert alirsan ne olacak,2 cocuk var nasil bakacaksın ya sikinti olursa vsvsvsvs " biseyler dedi cok canimi sıktı nasil bir yol izlemeliyim sizce hanımlar empati kurarak cevap vermenizi bekliyorum. Bu arada kendime bakinca tek.kusurum burnum olarak goruyorum kendimi cok seviyorum beğeniyorum ama burnum sanki yuzumu aurami bozuyor gibi hissediyorum. .yorumlarınızı bekliyorum

*bide eşimin burnundada kırık var ve hic ameliyat düşünmedi riskinden korktugu icin

Son düzenleme:
Ameliyat sürecinizde çocuklarla ilgilenecek kimse var mı? Eşiniz tek kalacak çünkü halledebilir mi? Normalde çocuk sorumluluğu 2 kişinindir malum,siz olmayınca hem işe gidip hem çocuklara bakabilecek mi?

Ameliyat sürecinizde çocuklarla ilgilenecek kimse var mı? Eşiniz tek kalacak çünkü halledebilir mi? Normalde çocuk sorumluluğu 2 kişinindir malum,siz olmayınca hem işe gidip hem çocuklara bakabilecek mi?
Var.kayinvalidem bakacak

Özgüveni düşük heralde güzelleşmenizi istemiyor.
Tepki normal değil.
Size bisey olacak korkusu olsa öfkeyle konuşmaz kaygıyla konuşurdu. :63::olamaz:
Bunu bende soyledim. Bi burun altiustu boylede güzelsin zaten neden oyle dusuneyim dedi. Bilemiyorum artik sastim kaldım

Herkese iyi haftasonları. Arkadaşlar bu sene 30 yaşına gireceğim evliyim 2 cocugum var. Bayadır burnumu yaptırmak istiyordum ama bir türlü maddi acidan sıra gelmiyordu. Eşimde istemiyordu yaptirmamı.
Neyse annem babam da bir miktar butce ayirmislar bana burun estetigi yaptirmak istiyorsan yaptır dediler. Bende sevindim boyle bir firsat geçmişken yaptirmak istiyorum . Fakat esim kuplere bindi.neyse bana destek olmani istiyorum kostek degil dedim konustum filan sabah oldu doktora gittik fiyat aldik subat sonu tekrar gelmemi istedi doktor martta ameliyat yapma durumu olacak...neyse akşam oldu "Burnunda ne var, takintilimisin, komplekslimisin,burnunu yaptirsan baska yer isticeksin. .burnun kotu degil kafana takmissin heyecan arıyorsun " gibisinden konusmalara basladi sonra tartistik zaten korkuyorum zorlu bir surece girecegim. Nerdeyse vazgecicem korkudan ondan tek bekledigim destek. Ailemde yaptırmam yonunde destekliyor.Ameliyat sürecinde cocuklara kayinvalidem bakacak. Bitek eşim hevesimi kiriyor . Eskide maddi açıdan istemiyo saniyordum. Ama ailem odeyecek zaten. Gecip sakince konustum " ya bisey olursa, sonrasinda basina birsuru dert alirsan ne olacak,2 cocuk var nasil bakacaksın ya sikinti olursa vsvsvsvs " biseyler dedi cok canimi sıktı nasil bir yol izlemeliyim sizce hanımlar empati kurarak cevap vermenizi bekliyorum. Bu arada kendime bakinca tek.kusurum burnum olarak goruyorum kendimi cok seviyorum beğeniyorum ama burnum sanki yuzumu aurami bozuyor gibi hissediyorum. .yorumlarınızı bekliyorum
İyi tarafından bakacak olursak sizi güzel buluyor ve seviyor bence.

Bende anlamiyorum kolay bi ameliyat degil sonrasinda ya burnunda sikinti yasarsan basina dert acarsan filan diyor
Bazı insanlar vesveselidir ameliyat vb şeyler hep korkutucu gelir belki eşiniz sizin için korktuğundan böyle davranıyor, bazı erkekler açık açık endişe ediyorum korkuyorum demez korkularını itiraz diliyle anlatmaya çalışır.

Bazı insanlar vesveselidir ameliyat vb şeyler hep korkutucu gelir belki eşiniz sizin için korktuğundan böyle davranıyor, bazı erkekler açık açık endişe ediyorum korkuyorum demez korkularını itiraz diliyle anlatmaya çalışır.
Belkide oyle evet. Ama ben napacagimi sasirdim artik arkamda beni rahatlatacak destekleyecek yanimda olacak bi eşim yok malesef. Cok huzursuz hissediyorum.kendimi

Sonuçta narkoz alacaksınız ve de ameliyat olacaksınız, eşiniz size bişey olur diye korkuyor çünkü çocuklarınız var ...

abartılacak bir ameliyat değil evet zor ama ölüm riski yok denecek kadar az, doktorunuz da iyiyse mükemmel bir burunla ameliyattan çıkacaksınız zaten. eşiniz ya gerçekten ameliyat fikrinden korkuyor ya da güzelleşeceğinizi düşündüğü için istemiyor aklıma başka seçenek gelmedi.

bence güzel bir dille konuşun ama net olun, ameliyat tarihi alın ikna olacaktır zaten bir şekilde

Belkide oyle evet. Ama ben napacagimi sasirdim artik arkamda beni rahatlatacak destekleyecek yanimda olacak bi eşim yok malesef. Cok huzursuz hissediyorum.kendimi
Kendinizi motive edin, burnunuzdan gerçekten rahatsız olmasanız ameliyat olmayı istemezdiniz, demek ki kendinizi ameliyat olarak iyi hissedeceksiniz, eşlerin de fikri önemli ama aynadaki görüntüsünden rahatsız olan eş değil sizsiniz, elinize bir fırsat geçmişken eşinizin gönülsüz hallerine göre hareket etmek mi yoksa tüm korkularınıza rağmen bu ameliyatı olmak mı?

Her operasyon bir risktir, kulak memenizi deldirirken de enfeksiyon kapabilirsiniz, bademcik ameliyatı olurken de, hayatın kendisi risk değil mi:)) yolda yürürken araba çarpsa engelli kalabiliriz, merdivenden düşüp beyin kanaması geçirebiliriz, hayatı risklerine rağmen yaşıyorsak bir operasyonu da risklerine rağmen göze alabiliriz, baştan sıkıntılar yaşarsınız belki ama sonucundan memnun kalacağınız bir şeyde sırf eşiniz sizi desteklemiyor diye de moralinizi bozmayın, eşinizden ve herkesten bağımsız, kimseden etkilenmeden siz istiyor musunuz ona karar verin 😌

Şimdiden çok geçmiş olsun, başarılı bir operasyon olur inşaallah.

*bide eşimin burnundada kırık var ve hic ameliyat düşünmedi riskinden korktugu icin
Önemli olan eşinizin size böyle de güzelsin takıntı yapıyorsun demesi degıl , siz kendinizi nasıl beğeniyorsanız öyle yapın . Bence burnunuzdan ameliyat olun . Ailenizde destek oluyor zaten . Eşinize böyle mutsuz olduğunuzu çok ıstediğinizi tüm riskleri göze aldığınızı net ve güzelce açıklayın . Daha fazla da onu dinlemeyin bence . Sizin bedeniniz sizin vereceğiniz karar .

Güzelleşmenizden, şimdiki halinizden daha bakımlı süslü olmanızdan korkuyor 😁 önce burnunu sonra başka yerlerinizi yaptıracağınız diye korkuyordur. Sürekli bahane bulacaktır.

Eğer yaptırmayı düşünüyorsanız, imkanınız varsa, yaş ilerlemeden yaptırın. Sonrası için daha zor olur.

X