- Konu Sahibi eeccrriinnn
ömrün gideceğine 5 yılın gitsin ne ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eskisi gibi hissetmiyorum. benim için güven ve saygı sevgiden daha üstün geliyor. bu nedenle dönmek istemiyorum. bu da numarasını değiştirdi fakat bir kere benim aklıma girdi o kız. güzel konuşurken bile bugün yanına geldi mi arkadaşlarından biri haberini getirdi mi doğru söyle deyip duruyorum. sonra rüyalarıma giriyor bu sefer rüyamın etkisiyle o anı yeniden yaşamış gibi olup ona saldırıyorum çok kötü davranıyorum. ne üzülsün ne de üzüleyim. herkes kendi yolunu çizsin.
attığı msj a cevap vermediğim için henüz bir şey yazmadı.
eskisi gibi hissetmiyorum. benim için güven ve saygı sevgiden daha üstün geliyor. bu nedenle dönmek istemiyorum. bu da numarasını değiştirdi fakat bir kere benim aklıma girdi o kız. güzel konuşurken bile bugün yanına geldi mi arkadaşlarından biri haberini getirdi mi doğru söyle deyip duruyorum. sonra rüyalarıma giriyor bu sefer rüyamın etkisiyle o anı yeniden yaşamış gibi olup ona saldırıyorum çok kötü davranıyorum. ne üzülsün ne de üzüleyim. herkes kendi yolunu çizsin.
tabiki senin kararın benmde rüyalarıma giriyorduu bende gidip kavga ediodum felan o daha çok üzülüodu pskoljmi bozduuğunu anladıkça ve ona göre verdiği değer daha çok arttı inan unutuo insan sevince tamam içinde kırgınlık kalır elbet ama şuan ben gülüyorum valla artık o derece yani :)
ajan gibi yasarken hem sevginiz(egerki sevgi kalmissa) yipranir hem asla guvenemessin,cok dogru dusunuyosun canim.
sevgi zaten guven oldugu yerde vardir,seviyorum diye guvenemezsin kimseye,cunku tam o cok guvendiklerin o guvenini sarsar,kullanir seni
birde şöyle bi durum var, adam yıllarca yapmadığı romantikliği yapmış. yarın bigün yine sana bi jest yapacak olsa, yapsa, senin aklınca acaba yanlış bişey mi yaptı düşüncesi kalır. içini kemirirsin..
kelin ilacı olsa kendine sürermiş gerçi ama yinede fikrimi söyleyeyim dedim :)
aynı sizler gibi düşünüyorum fakat vicdan mı diyeyim alışkanlık mı diyeyim bilmiyorum. Ama tek bildiğim artık hayatımı onunla birlikte sonsuz bi ömür geçirmek istemediğim. Bazen o kadar çabalıyorki belki diyorum belki tekrardan güvenmeyi deneyebilirm. Ama görüyorumki güven bitmiş artık sevgi de körelmiş.