kararmamak istiyorum

alfalar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
9
-5
86
Ardahan
mrb kızlar ben bilinçsizce fondoten kullanıp surekli güneşte gezdim yüzümün derisi yandı daha doğrusu karardı bunu düzeltecek bişey var mı

Hangi marka fondoten bu? 😧😮 kahve telvesi cilt tonunu aciyor

AA cidden mi ? Hani kahve lekesi çok zor temizlenir ve kahverengi leke birakir iyi temizlenmezse ya bende cildin rengini de koyulastirir gibi bir çıkarımda bulunmuştum..

1 avuç pirinç unu,
1 çay bardağı süt,

Öncelikle pirinç ununu tabağa koyup yavaş yavaş sütü ilave edip bir yandan da karıştırıyoruz. Maske kıvamına gelinceye kadar sütü eklemeye devam ediyoruz. İyice karıştırdıktan sonra cildimize fırça yardımıyla uygulayıp 20-30 dk kadar bu şekilde bekleyerek su ile duruluyoruz. Duruladıktan sonra eğer yaparsanız pirinç toniği sürerek ektra etki yaratabilirsiniz. Bu işlemi haftada 2-3 kere en az 1 ay düzenli bir şekilde uygulayarak cildinizi beyazlatabilirsiniz.. İşe yarıyor Karışımı fırçayla sürsen daha iyi oluyor.. Ayrıca pürüzsüz oluyor cilt. ( pirinç toniği) = pirinci suda ıslat, yarım saat kadar beklet ve süz, bununla yüzünüzü silin..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…