birde açık tene bu kadar özenmeyin kızlar ya en ufak bir leke sivilce yada ne bilim tüy problemi olsa çok ama çok dikkat çeker aşırı bakımlı olmak gerekir gözeneklerin sımsıkı olması gerekir.eğer bebek gibi bir yüz ise güzel ama ne beyaz kızlar bilirim çirkin çilli lekeliöyle olacağına esmer ve berrak ol daha iyi
valla ne diim aynı şey benimde başıma geldi bende piknik mağduru bi tesettürlüyüm ewe gelipte başörtümü cıkarınca şoka uğradım gülüyümmü ağlayımmı bilemedim yoğurt ve limon maskesini bende hemen denicem valla
sebametin 28 faktörü bana yetiyorr ama deniz kenarında olsam 50 faktör kulaııtrımm her yerde varr kozmetik cidena l istersen cnm daha ucuzz eczanedede varr ama pahalııı birazz kozmatikte satılan fiyatıı 20 tl dydii benim sprdugumda eczanede isee 34 tl ydi eçim seninn tabikisebameti nerden alıyorsunuz ya ben ilk defa bu sene duydum böle bi ismi kaç faktr almak gerekir fiyatı nedir birdee eski rengine mi döndün etkisini ne şekilde gördün canım yanmadın mı yanıklığın mı geçti
evett bendee yenii kualnamyaa başladımmmsebamed çok güzel gerçekten
sebametin 28 faktörü bana yetiyorr ama deniz kenarında olsam 50 faktör kulaııtrımm her yerde varr kozmetik cidena l istersen cnm daha ucuzz eczanedede varr ama pahalııı birazz kozmatikte satılan fiyatıı 20 tl dydii benim sprdugumda eczanede isee 34 tl ydi eçim seninn tabiki
ben eczaneden alıp kazık yiyenlerdenim
evett bendee yenii kualnamyaa başladımmm
valla ne diim aynı şey benimde başıma geldi bende piknik mağduru bi tesettürlüyüm ewe gelipte başörtümü cıkarınca şoka uğradım gülüyümmü ağlayımmı bilemedim yoğurt ve limon maskesini bende hemen denicem valla
ferahlatıcı bi krem,beyazladığımı bile hissettiriyor bazen,sanırım psikolojik
çok hafif oluyor.canımmm bi kaç ğünden sonra renkte açılma oluyor zatenn:44:
benim yüzüm çok esmer değil hatta kış geldiğinde bembeyaz oluyor,çokta güzel oluyor.ama bronzlaşmaya çok müsait malesef
pürüzsüz bi cildim var(dı).biraz sorunlu dönemlerim olduğundan sivilce çıktı biraz ama onlarda geçer inşallah...
ama bence beyaz tenli olduğunuz için çok şanlısınız...
ben bayanda beyaz teni çok seviyor ve yakıştırıyorum
Bal limon maskesini uygula kararan yerleri açıyor. Bir tatlı kaşığı bal ile yeteri kadar limon suyunu karıştır. Ben fazla koymuyorum limonu cildim kuru olduğu için, bir çay kaşığı yetiyor. Karıştırdıktan sonra krem sürer gibi açılmasını istediğin yerlere sür. 15 dk tut ve yıka. Bal ve limonun renk açma özelliği var. Ayrıca bal cildi nemlendirir limon gözenekleri sıkılaştırır. Gerçekten güzel bir maske bir taşta 3 kuş..
beyaz tenliler kıymetini bilsin yaa ben denize havuza giremiyorum zaten esmerim kapkara olurum zenci gibi olurum diyee giremiyorum
ama siz iki gün kırmızımsı olursunuz sonra geçer
ahh beyaz tenlilerr siz ne şanslı mahluklarsınız bir bilseniz
erkeklerde beyaz tenlileri daha çok seviyo hemde
Sen öyle san..Bembeyazim ama güneste sararma gibi bir özelligim var.. Hic de denildigi gibi kizarmiyorum anca kendimi kaybedip güneste cok kalirsam.. Sen de esmer teninin kiymetini bil, Türkiye gibi sicak iklimli bir ülkede beyazliktan cok esmerlik makbul... Erkekler icin genellemeye vuramayiz kisiden kisiye degisir ama Türkiye'dekilerin beyaz teni sevdikleri dogru, az cünkü beyaz tenliler..
Koruma faktörü yüksek krem kullan istersen, denizden ve havuzdan mahrum etme kendini..
dün domates suyu-un maskesini 2.kez denedim yine bir değişiklik göremedim.1 ay boyunca haftada 3 kez denemeyi planlıyorum bir değişiklik olmazsa limon suyu-bal maskesine geçmeyi planlıyorum.