- 12 Nisan 2011
- 703
- 0
bu güneş kremi konusunu hiç anlamıyorum ben daha önce kullandım güneş lekelerinden korunmak için bu seferde bronzlaştım kararmak istemediğim için kullanmıyorum benmi kullanmayı beceremiyorum acaba
bendee açık havda spor yapıyorum gün dürr yüzümm brozlaşmışşş ve ateş gibii yanıyorr sebamet 28 faktör aldım buğün denedimmm iy geldiii yüzüme boynumaa sürdümm etkiledi bayaaa
sebamedin 50 faktörünü kullanıyorum yıllardır.rengi açmya yardım etmez sadece güneşin zararlarından korur o kadar
her yerde bulabilirsin sebamedi bir parfümeriye sor verirler 50 faktörü 30_35 lira civarındaydı sanırım:44:
valla işte yukarda yazdıklarımı buldum sadece kozmek olark büssürü krm kullanan olmuş ama faydası pek görülmemş zaten para harcayamm öle benm kendi rengimde sorun yok ama bu güneş beni mahveidyor sende domates yogurt lifon filn dene istersen
ya kolumun üstü sarı altı siyatı bugün aile pikniğe gittik kolum ensem yüzüm boynum kapkara olmuş babetin kapttığı yer beyaz geri kalan yer simsiyah kirli gibi bi görseniz başka bi babet giydim kenarlardan beyaz yerler görünüyor ortası siyah resmen kirli gibi kapkara oldum
sizden öneri bekliyorum haftalarca yapacağım değil 3 4 gün içinde etkisini göreceğim birşey birde yanmamak için hangi güneş kremini önerirsiniz en büyük hatam krem alma işini ertelemem oldu sanırım omuzum beyaz kolum simsiyah düğün var strplez giycem nasıl giyerim bu halde bilmyrm
bu güneş kremi konusunu hiç anlamıyorum ben daha önce kullandım güneş lekelerinden korunmak için bu seferde bronzlaştım kararmak istemediğim için kullanmıyorum benmi kullanmayı beceremiyorum acaba
bendee açık havda spor yapıyorum gün dürr yüzümm brozlaşmışşş ve ateş gibii yanıyorr sebamet 28 faktör aldım buğün denedimmm iy geldiii yüzüme boynumaa sürdümm etkiledi bayaaa
sebameti nerden alıyorsunuz ya ben ilk defa bu sene duydum böle bi ismi kaç faktr almak gerekir fiyatı nedir birdee eski rengine mi döndün etkisini ne şekilde gördün canım yanmadın mı yanıklığın mı geçti
her yerde bulabilirsin sebamedi bir parfümeriye sor verirler 50 faktörü 30_35 lira civarındaydı sanırım:44:
canım eczanelerde bulabilirsin.ben 30 faktörlüğü 37 liraya aldım daha 3 hafta önce
canım rengini açmasa bile en azından kaartmıyor
Anammm wallaa sevinçten çığlık atıcam.
Benim utandığım beyazlığımı bakıyorum çoğu kişi istiyormuş....
Nekadanndaa sevindim yaaa benim tenim çok güzelmiş yahuuu burda anladım