kararmak istemiyorum: (

onlar kararmayı engelliyoru mu acaba
yaa cidden canım istemiyor bi havuza gitmiştim en son 2 yıl önce 3-4 sat durdum kapkara olmuşum şuan yeni ten rengime gelebildim . bi dahada tövbe ettim bi o kdarda çok seviyordm havuza gitmeyi

Iyi bir marka ve yüksek koruma faktörü kullanirsan tabi ki engeller.
Ayrica o kadar fazla durursan kararman normal. Gölgelikli havuzlar yok mu, benim cok önceden gittigim bir havuzda bebekler icin olan bölüm günes görmüyordu öyle bir yer bulabilirsen git ya da kapali havuzlara gir. Bir de öglen sicaginda girme, sabah ya da aksam üstü gir denize ve havuza.

bronzluk gibisi var mı ya..beyaz tenliler kızarıyo güneş görünce snra su topluyo yok sonra çil çil leke kalıo.her ne kdr güneşin tehlikeli ışınlarından koruyucu kremler losyonlar kullansanda beyaz tenlilerin kaderi bu. :18:

Her beyaz tenli icin gecerli degil bu, yukaridaki yazima bir bak istersen. Ama Türkiye sartlarinda bronzluk daha güzel, beyaz tenli oldugumdan mi yoksa kökenimden mi bilemicem ama sicaktan ve günesten nefret ediyorum...

ben tam olarak bi ay boyunca yapmadım ama 4-5 kez yaptım maskeyi bi sonuçta alamadım hemde çok kötü bi kokusu var ama herkeste farklı sonuçlar gösterir.

ben kokusundan çok rahatsız olmadım açıkcası.renkten ziyade cildimde belirgin bir düzelme var.rengi çok açmadı ama cildim pürüzsüzleşti.yalnız ben sadece domates suyu-un maskesi uygulamıyorum.yazın bu sıcağında artık makyaj yapmak sıkıntı olduğundan yapmamaya başladım.yüzüme sadece 50 faktörlü güneş kremimi sürüyorum.onu da 3-4 saatte bir yeniliyorum,makyaj yapmadığım için yenilemekte sıkıntı çekmiyorum.bi de burda başka bir topic de okumuştum lavaboya her gittiğinizde elinizi yıkadıktan sonra yüzünüzü de yıkayın denilmişti daha duru,berrak ve beyaz bir görüntü için.onu da yapıyorum,yani sürekli yüzümü yıkıyorum ve tabi amele yanığı kollarımı da:KK60:hepsi birleşince sanırım daha pürüzsüz bir cilt oluştu:KK64:

dün domates suyu-un maskesini 3. kez uyguladım.yüzüm için bişey diyemicem çünkü çok farketmedi sanki beyazlığı.aslında daha önce de belirttiğim gibi kullandığım güneş kreminden olsa gerek çok da kararmamıştım.ama kollarımda daha belirgin bir renk açılması mevcut.özellikle ellerim üst kısmı ile bilek çevresinin rengi daha açık gibi geliyor bana.yine de genel itibariyle bir renk açılması var gibi geldi bana.tabi 1 ay boyunca düzenli kullandıktan sonra daha iyi anlaşılır gibime geliyor.

sonuç ne yani şimdi ne yapıyoruz güneş kararması için yoğurt limon mu? en etkilisi bumudur yani?

X