kararmak istemiyorum: (

ya kolumun üstü sarı altı siyatı bugün aile pikniğe gittik kolum ensem yüzüm boynum kapkara olmuş babetin kapttığı yer beyaz geri kalan yer simsiyah kirli gibi bi görseniz başka bi babet giydim kenarlardan beyaz yerler görünüyor ortası siyah resmen kirli gibi kapkara oldum

sizden öneri bekliyorum haftalarca yapacağım değil 3 4 gün içinde etkisini göreceğim birşey birde yanmamak için hangi güneş kremini önerirsiniz en büyük hatam krem alma işini ertelemem oldu sanırım omuzum beyaz kolum simsiyah düğün var strplez giycem nasıl giyerim bu halde bilmyrm :KK43:

bu güneş kremi konusunu hiç anlamıyorum ben daha önce kullandım güneş lekelerinden korunmak için bu seferde bronzlaştım kararmak istemediğim için kullanmıyorum benmi kullanmayı beceremiyorum acaba

bu güneş kremi konusunu hiç anlamıyorum ben daha önce kullandım güneş lekelerinden korunmak için bu seferde bronzlaştım kararmak istemediğim için kullanmıyorum benmi kullanmayı beceremiyorum acaba

aynen bende güneşten korunmak için almıştım daha çabuk kararmıştım busenede araştırayım alayım dedim araştırmama kalamadan kapkara oldum öle böle bi kararma değil ama güneşe bile çıkmadım hep gölgedeydim eve bi geldim parmak uçlarım topularım bembeyaz üsttü simsiyah yüzüm deseniz ne siz sorun ne ben söyliyeyeim dişlerim normalde kendi rengi beyazımtırak sarımtrakdır şimdi inci gibi parlıyorlar resmen

bendee açık havda spor yapıyorum gün dürr yüzümm brozlaşmışşş ve ateş gibii yanıyorr sebamet 28 faktör aldım buğün denedimmm iy geldiii yüzüme boynumaa sürdümm etkiledi ba:KK55:yaaa

bendee açık havda spor yapıyorum gün dürr yüzümm brozlaşmışşş ve ateş gibii yanıyorr sebamet 28 faktör aldım buğün denedimmm iy geldiii yüzüme boynumaa sürdümm etkiledi ba:KK55:yaaa

sebameti nerden alıyorsunuz ya ben ilk defa bu sene duydum böle bi ismi kaç faktr almak gerekir fiyatı nedir birdee eski rengine mi döndün etkisini ne şekilde gördün canım yanmadın mı yanıklığın mı geçti

sebamedin 50 faktörünü kullanıyorum yıllardır.rengi açmya yardım etmez sadece güneşin zararlarından korur o kadar:nazar:

sebamedin 50 faktörünü kullanıyorum yıllardır.rengi açmya yardım etmez sadece güneşin zararlarından korur o kadar:nazar:

hımm olsun bende alayım ama nerden alıysnz eczaneden mi markettnmi parfümeriden mi en azından daha fazla kararmamı engeller gerçi rengim eski haline dönsün istiyorum ya uff domates maskesi deniyeyim olmadı limon oda olmadı kil oda olmadı yoğurt sonra bi bakmışım yüzümden eser kalmamış :44:

ya arkadaşlar bende cildimin beyazlaşmasını istiyorum acaba bunun bir çıkış yolu yokmu teknolojide kozmetik vs dahil

her yerde bulabilirsin sebamedi bir parfümeriye sor verirler 50 faktörü 30_35 lira civarındaydı sanırım:44:

her yerde bulabilirsin sebamedi bir parfümeriye sor verirler 50 faktörü 30_35 lira civarındaydı sanırım:44:

valla işte yukarda yazdıklarımı buldum sadece kozmek olark büssürü krm kullanan olmuş ama faydası pek görülmemş zaten para harcayamm öle benm kendi rengimde sorun yok ama bu güneş beni mahveidyor sende domates yogurt lifon filn dene istersen

Anammm wallaa sevinçten çığlık atıcam.
Benim utandığım beyazlığımı bakıyorum çoğu kişi istiyormuş....
Nekadanndaa sevindim yaaa benim tenim çok güzelmiş yahuuu burda anladım :KK1:

valla işte yukarda yazdıklarımı buldum sadece kozmek olark büssürü krm kullanan olmuş ama faydası pek görülmemş zaten para harcayamm öle benm kendi rengimde sorun yok ama bu güneş beni mahveidyor sende domates yogurt lifon filn dene istersen

yoo ben zaten beyazım hatta platin sarısı saçları bile kaldıracak kadar beyazım.ama açık tenler güneşte mahvoluyolar hem lekeye çok müsaitler hemde bronzlaşmaktansa piliç gibi kızarıyolar onun için koruyucu kullanmadan dışarı çıkmıyorum.çok şükür şimdilik leke yok ama yaz kış güneş kremi kullanmak zorundayım malesef:KK19:

birde açık tene bu kadar özenmeyin kızlar ya en ufak bir leke sivilce yada ne bilim tüy problemi olsa çok ama çok dikkat çeker aşırı bakımlı olmak gerekir gözeneklerin sımsıkı olması gerekir.eğer bebek gibi bir yüz ise güzel ama ne beyaz kızlar bilirim çirkin çilli lekeli :63:öyle olacağına esmer ve berrak ol daha iyi:KK34:

ya kolumun üstü sarı altı siyatı bugün aile pikniğe gittik kolum ensem yüzüm boynum kapkara olmuş babetin kapttığı yer beyaz geri kalan yer simsiyah kirli gibi bi görseniz başka bi babet giydim kenarlardan beyaz yerler görünüyor ortası siyah resmen kirli gibi kapkara oldum

sizden öneri bekliyorum haftalarca yapacağım değil 3 4 gün içinde etkisini göreceğim birşey birde yanmamak için hangi güneş kremini önerirsiniz en büyük hatam krem alma işini ertelemem oldu sanırım omuzum beyaz kolum simsiyah düğün var strplez giycem nasıl giyerim bu halde bilmyrm :KK43:

canım keşke kremi almakta gecikmeseydin: (
bende biraz geciktim ama çok değil...
sebamed alabilirsin gerçekten harika bi krem.30 veya 45 faktörlük yeter sana kanımca
beyazlamak için bende yoğurtla limon karıştırıp sürüyorum yüzüme biraz iyi geldi gibi sanki

Allah Allah...seninki niye öyle olduki acaba :44:
cildine mi uymadı acaba?

sebamed çok güzel gerçekten :KK16:

sebameti nerden alıyorsunuz ya ben ilk defa bu sene duydum böle bi ismi kaç faktr almak gerekir fiyatı nedir birdee eski rengine mi döndün etkisini ne şekilde gördün canım yanmadın mı yanıklığın mı geçti

canım eczanelerde bulabilirsin.ben 30 faktörlüğü 37 liraya aldım daha 3 hafta önce
canım rengini açmasa bile en azından kaartmıyor

canım eczanelerde bulabilirsin.ben 30 faktörlüğü 37 liraya aldım daha 3 hafta önce
canım rengini açmasa bile en azından kaartmıyor

çok pahalı almışsın çoğu yerde indirimde sebamedmesela 50 faktörlük sanırım 45 civarı ama 32 ye satıyolar

Anammm wallaa sevinçten çığlık atıcam.
Benim utandığım beyazlığımı bakıyorum çoğu kişi istiyormuş....
Nekadanndaa sevindim yaaa benim tenim çok güzelmiş yahuuu burda anladım :KK1:

kıskandım :KK17: :KK17: :KK17:

X