kararmak istemiyorum: (

birde açık tene bu kadar özenmeyin kızlar ya en ufak bir leke sivilce yada ne bilim tüy problemi olsa çok ama çok dikkat çeker aşırı bakımlı olmak gerekir gözeneklerin sımsıkı olması gerekir.eğer bebek gibi bir yüz ise güzel ama ne beyaz kızlar bilirim çirkin çilli lekeli :63:öyle olacağına esmer ve berrak ol daha iyi:KK34:

benim yüzüm çok esmer değil hatta kış geldiğinde bembeyaz oluyor,çokta güzel oluyor.ama bronzlaşmaya çok müsait malesef :KK25:
pürüzsüz bi cildim var(dı).biraz sorunlu dönemlerim olduğundan sivilce çıktı biraz ama onlarda geçer inşallah...
ama bence beyaz tenli olduğunuz için çok şanlısınız...
ben bayanda beyaz teni çok seviyor ve yakıştırıyorum :KK16:

valla ne diim aynı şey benimde başıma geldi bende piknik mağduru bi tesettürlüyüm ewe gelipte başörtümü cıkarınca şoka uğradım gülüyümmü ağlayımmı bilemedim yoğurt ve limon maskesini bende hemen denicem valla :KK50:

valla ne diim aynı şey benimde başıma geldi bende piknik mağduru bi tesettürlüyüm ewe gelipte başörtümü cıkarınca şoka uğradım gülüyümmü ağlayımmı bilemedim yoğurt ve limon maskesini bende hemen denicem valla :KK50:

tek avuntum dışarı çıktığımızda orayı gene kapattığımız için belli olmaması :KK1:
ben ünideyim Allahtan okul bitti,yoksa başımı açmak zorunda kalınca çok kötü bi görüntü çıkardı :KK17:
gerçi yaz okulu var daha ama olsun,az daolsa geçti gibi :93:

sebameti nerden alıyorsunuz ya ben ilk defa bu sene duydum böle bi ismi kaç faktr almak gerekir fiyatı nedir birdee eski rengine mi döndün etkisini ne şekilde gördün canım yanmadın mı yanıklığın mı geçti
sebametin 28 faktörü bana yetiyorr ama deniz kenarında olsam 50 faktör kulaııtrımm her yerde varr kozmetik cidena l istersen cnm daha ucuzz eczanedede varr ama pahalııı birazz kozmatikte satılan fiyatıı 20 tl dydii benim sprdugumda eczanede isee 34 tl ydi eçim seninn tabiki:KK12:
sebamed çok güzel gerçekten :KK16:
evett bendee yenii kualnamyaa başladımmm:KK61:

sebametin 28 faktörü bana yetiyorr ama deniz kenarında olsam 50 faktör kulaııtrımm her yerde varr kozmetik cidena l istersen cnm daha ucuzz eczanedede varr ama pahalııı birazz kozmatikte satılan fiyatıı 20 tl dydii benim sprdugumda eczanede isee 34 tl ydi eçim seninn tabiki:KK12:

ben eczaneden alıp kazık yiyenlerdenim :KK25:

evett bendee yenii kualnamyaa başladımmm:KK61:

ferahlatıcı bi krem,beyazladığımı bile hissettiriyor bazen,sanırım psikolojik :KK9:

yoğurt sivilce yapabilior dikkaat edin derm cildinn sivilceede müsaitse geçenlerde denedm yüzümde sorun olmadi ilaç kullanmiştim ondandir ama yoğurt ve limondu yani kolarimada sürmüştm sonra o hafta içinde kollarmda biiir sivilceler çiktii biiir sivilcelerki sonradan anladmki sanirim yoğurttandi dikkat etmek lazmm tabi geçtiler sayilir ama berbat bi haldeydii

benim yüzüm çok esmer değil hatta kış geldiğinde bembeyaz oluyor,çokta güzel oluyor.ama bronzlaşmaya çok müsait malesef :KK25:
pürüzsüz bi cildim var(dı).biraz sorunlu dönemlerim olduğundan sivilce çıktı biraz ama onlarda geçer inşallah...
ama bence beyaz tenli olduğunuz için çok şanlısınız...
ben bayanda beyaz teni çok seviyor ve yakıştırıyorum :KK16:

Aynen benim cilt tonum da seninki gibi çoook esmer değilim ama süt beyaz da değilim ortada bir yerdeyim:KK60:yine de daha beyaz olmaya çalışıyorum.yorum yazanlar genelde Sebamed ürünlerini kullanmış.Ben yaz başında eczaneye gittim,eczacı bayan bana yüzüm için ayrı vücudum için ayrı krem önerdi.Yüzüm için Solante 50 faktör aldım 70 TL.ye,vücut için de BABE 50 faktör aldım o da 70 TL.ydi. Yüzüm gerçekten de çok kararmadı işe yaradı sanırım krem ama kollarım yine de istediğim gibi kalmadı biraz kararma oldu hatta az buçuk amele yanığı bile oldum:84:aslında bu tür kremleri 4 satte bir yeniden sürmek gerekirmiş,kullanım talimatında bu şekilde öneriler var.Ne yazık ki her gün makyaj yaptığımdan (ki makyaj ürünlerim de SPFli) ve hafta içi işte olduğumdan 4 saatte bir yenilemek gibi imkanım olmadı,belki yenilesem daha başarılı sonuçlar alabilecektim.Ama imkanı olan arkadaşlar yenileme yoluna gidebilirler.Ayrıca bu tür kremlerigüneşe çıkmadan 30 dakika önce sürmek gerekirmiş,zaman faktörünü de unutmayalı.

Bal limon maskesini uygula kararan yerleri açıyor. Bir tatlı kaşığı bal ile yeteri kadar limon suyunu karıştır. Ben fazla koymuyorum limonu cildim kuru olduğu için, bir çay kaşığı yetiyor. Karıştırdıktan sonra krem sürer gibi açılmasını istediğin yerlere sür. 15 dk tut ve yıka. Bal ve limonun renk açma özelliği var. Ayrıca bal cildi nemlendirir limon gözenekleri sıkılaştırır. Gerçekten güzel bir maske bir taşta 3 kuş.. :KK8:

Bal limon maskesini uygula kararan yerleri açıyor. Bir tatlı kaşığı bal ile yeteri kadar limon suyunu karıştır. Ben fazla koymuyorum limonu cildim kuru olduğu için, bir çay kaşığı yetiyor. Karıştırdıktan sonra krem sürer gibi açılmasını istediğin yerlere sür. 15 dk tut ve yıka. Bal ve limonun renk açma özelliği var. Ayrıca bal cildi nemlendirir limon gözenekleri sıkılaştırır. Gerçekten güzel bir maske bir taşta 3 kuş.. :KK8:

vuuuuuuuuuuuuuu... hemen denemek istiorummmmmmmmmm:KK52:

Canım tatılden yenı geldım ben de esmerım cok fazla yanmıyayım dedım garnier güneş koruyucu sprey krem aldım mukemmel bişey valla önceden omuzlarımın acısından uyuyamıyordum bıle sımdı cok ama cok rahatım cok ama cok az yandım muthiş koruyor kesınlıkle tavsıye ederım.

dün ilk defa domates suyu ve un maskesini denedim.çok bir etkisini farketmedim.bikaç hafta daha devam edecem,ilk denemede olmaz tabi.sonuçları yazarım.

beyaz tenliler kıymetini bilsin yaa ben denize havuza giremiyorum zaten esmerim kapkara olurum zenci gibi olurum diyee giremiyorum
ama siz iki gün kırmızımsı olursunuz sonra geçer
ahh beyaz tenlilerr siz ne şanslı mahluklarsınız bir bilseniz

erkeklerde beyaz tenlileri daha çok seviyo hemde

beyaz tenliler kıymetini bilsin yaa ben denize havuza giremiyorum zaten esmerim kapkara olurum zenci gibi olurum diyee giremiyorum
ama siz iki gün kırmızımsı olursunuz sonra geçer
ahh beyaz tenlilerr siz ne şanslı mahluklarsınız bir bilseniz

erkeklerde beyaz tenlileri daha çok seviyo hemde

Sen öyle san.. :KK1: Bembeyazim ama güneste sararma gibi bir özelligim var.. Hic de denildigi gibi kizarmiyorum anca kendimi kaybedip güneste cok kalirsam.. Sen de esmer teninin kiymetini bil, Türkiye gibi sicak iklimli bir ülkede beyazliktan cok esmerlik makbul... :KK34: Erkekler icin genellemeye vuramayiz kisiden kisiye degisir ama Türkiye'dekilerin beyaz teni sevdikleri dogru, az cünkü beyaz tenliler..
Koruma faktörü yüksek krem kullan istersen, denizden ve havuzdan mahrum etme kendini..

Sen öyle san.. :KK1: Bembeyazim ama güneste sararma gibi bir özelligim var.. Hic de denildigi gibi kizarmiyorum anca kendimi kaybedip güneste cok kalirsam.. Sen de esmer teninin kiymetini bil, Türkiye gibi sicak iklimli bir ülkede beyazliktan cok esmerlik makbul... :KK34: Erkekler icin genellemeye vuramayiz kisiden kisiye degisir ama Türkiye'dekilerin beyaz teni sevdikleri dogru, az cünkü beyaz tenliler..
Koruma faktörü yüksek krem kullan istersen, denizden ve havuzdan mahrum etme kendini..

onlar kararmayı engelliyoru mu acaba
yaa cidden canım istemiyor bi havuza gitmiştim en son 2 yıl önce 3-4 sat durdum kapkara olmuşum şuan yeni ten rengime gelebildim . bi dahada tövbe ettim bi o kdarda çok seviyordm havuza gitmeyi

dün domates suyu-un maskesini 2.kez denedim yine bir değişiklik göremedim.1 ay boyunca haftada 3 kez denemeyi planlıyorum bir değişiklik olmazsa limon suyu-bal maskesine geçmeyi planlıyorum.

dün domates suyu-un maskesini 2.kez denedim yine bir değişiklik göremedim.1 ay boyunca haftada 3 kez denemeyi planlıyorum bir değişiklik olmazsa limon suyu-bal maskesine geçmeyi planlıyorum.

ben tam olarak bi ay boyunca yapmadım ama 4-5 kez yaptım maskeyi bi sonuçta alamadım hemde çok kötü bi kokusu var ama herkeste farklı sonuçlar gösterir.

bronzluk gibisi var mı ya..beyaz tenliler kızarıyo güneş görünce snra su topluyo yok sonra çil çil leke kalıo.her ne kdr güneşin tehlikeli ışınlarından koruyucu kremler losyonlar kullansanda beyaz tenlilerin kaderi bu. :18:

Sebamed 28 faktör kullanıyorum bende gayet memnunum :81: eczaneden almıştım daha yüksek faktör istiyordum aslında ama eczacı faktör sayısı yükseldikçe içindeki kimyasal da artıyor cildine yazık olur dedi, 28i aldım bende, biraz daha güzel koksa başka bi sorunu yok :KK1:

X