• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kararlıyım yaza zayıf gircem:):)

shqiptare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2009
362
0
116
İstanbul
merhaba arkadaslar....
zayıflamak için hemen hemen herşeyi denedım haplar internetten buldugum diyetler çaylar vs.. ama verdıgım kıloları zamanla gerı aldım...

evlenmeden önce 48 kıloydum şimdi 64 kıloyum bu arada 2.5 sene oldu evlenelı..nesee yanı yenı kıloma alışamadım bı turlu veee aynaları çok seven ben aynalara bakamaz oldum... karar verdım doktor kontrolunde zayıflamaya...

dün diyetisyene başladım.... yemek yemegı çok sevmedıgım için ayrıca peynır yoğurt bal recel vs.. hiçbişi yemedıgım için tam da bana göre bi liste hazırladı vee bgn diyetime başladım...

işte listem kızlar.....

sabah 9.00 - 10.00
1 br. süt 4 yemek kasıgı mısır gevregı

ara öğün 11.00
2 porsiyon meyve

öğle13.00-14.00
1 buyuk kase bol lımonlu salata
3 köfte kadar et veya tavuk (100gr.) yada
250 gr balık
1 ince dilim kepeklı ekmek

(et veya tavuk yerıne sınırsız sebze yemegıde yenebilir susuz ve etsız)

ara öğün 15.30-16.00
1 kutu nesquikli sut 1 pk lıght buskıvi

akşam 19.00-20.00
1 buyuk kase salata
sınırsız sebze yemeği veya 4 yemek kasıgı kuru baklagil (susuz ve etsiz)
1 ince dilim kepeklı ekmek

gece 21.00-22.30
4 porsiyon meyve

BÜTÜN ÖĞÜNLERDEN ÖNCE 2 BARDAK SU !!!!!

VE HERGÜN BİR SAAT TEMPOLU YÜRÜYÜŞ !!!!

İŞTEE BU BENIM DİYET LİSTEM :):):):)

şimdiden başarılar cn mbende evlendigimde 52kiloydum doguma girdim 76dım anca 62ye düştüm ayn ayı sevmez oldum 6kilo vermem şart emdiriyom die bende tek salata ya ve yürümeye yüklendim bolb su içiyom inş bende yaza bu kiloyu veririm 15kilo verdim 4ayda ama takıldım 62de şaka gibi ya gitmiytıo gram kilo artık

canım sen dogum yapmıssın emzırıosun vermen kolay olur:):) ben dogum da yapmadımbu kılodayım:(:( zayıflarız inşallah:):)

yok cnm bnm ya gitmiyo tatlı aşeriyo sütüm istiyo yiyom mecbur sütüm azalmasın die yinede takıldım konu açtım hatta az önce bende

canim umarim verirsin kilolarini bu diyet listesi kac kolarilik bi liste birde gece 21-22.30 arasi 4 porsiyon meyve cok fazla degil mi?

canım kaç kalorılık oldugunu bilmiorum açıkcası ama dıyetisyenım elinde hesap makınesi hesaplayarak yaptı listeyi demekkı 4 porsıyon çok deilmiş :):)

1 tane meyve 1 porsiyondur yani sen mesela 1 portakal 2 elma 1 mandalina yiyebilirsin bunlarin minumum kalorileri 50 olsa eder sana 200 kalori bence o saatte bu kalori cok ama tabi ki bu benim fikrim diyetisyenin verdigine gore vardir bi bildigi

umarim basarili olursun tatlim bende siki bir diyetteyim ayni seyleri yiyoruz hemen hemen ama ben cok acikiyorum

1 tane meyve 1 porsiyondur yani sen mesela 1 portakal 2 elma 1 mandalina yiyebilirsin bunlarin minumum kalorileri 50 olsa eder sana 200 kalori bence o saatte bu kalori cok ama tabi ki bu benim fikrim diyetisyenin verdigine gore vardir bi bildigi

canım benım valla diyetisyenin dediğne göre 1 küçük elma amasya elması gibi o bi porsiyon orta büyüklükteki bir elma 2 pors. büyük boy elma 4 porsıyon :):) benim elimde zatem meyvelerin hangi boyutunun ne kadar oldugu yazıo bende ona göre yiorum :):):)

umarim basarili olursun tatlim bende siki bir diyetteyim ayni seyleri yiyoruz hemen hemen ama ben cok acikiyorum

umarım canım basarılı olurum sende olursun :) ben daha dün başladım pek acıkmadım sadece yemek saatım yaklaştıgında acıktıgmı hissediorum eger gecirirsem ki bi kaç kez geçirdim o zaman bayaa bi acıkıorum :):)saatlerı geçirmemekte fayda var :):)

canım benım valla diyetisyenin dediğne göre 1 küçük elma amasya elması gibi o bi porsiyon orta büyüklükteki bir elma 2 pors. büyük boy elma 4 porsıyon :):) benim elimde zatem meyvelerin hangi boyutunun ne kadar oldugu yazıo bende ona göre yiorum :):):)

hangi meyvenin ne kadar porsiyon oldugu cok iyiymis ben burda kucuk elmalar genelde pek guzel cikmadigi icin ben buyuk elma aliyordum 2 porsiyon diye dusunuyordum desene benim yedigim 4 porsiyonlukmus bilgi icin saol canim :)

Back
X