Kararım kesin de yanlış yolda miyim?

Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın derim.

16 yıl düzelmeyen evlilik ilişki 106 yildada düzelmez çocuklar için çocuklar için nereye kadar.Hadi onlar arada tampon.Onlar yarın hayatını kurup gidince yaşlılık ve birde onun getireceği artı huysuzlarla nereye kadar.Gencken ete dayanan bıkkınlık yaşlanınca kemiğe dayanirmis.Cok inanırım bu söze.Hastalik bulmadan hayatınızı kurmanızı dilerim

Bu sizin hayatınız burda oturduğu yerden ezbere herkes kendi evlilik fikri kafası ile yorum yapar sizin ne cektiginizi kimse bilmez evlilik dayanma üzerine kurulu birşey değil sizde saygı sevgi bitmiş .Ben aşırı bıkkınlık okudum .Genede zaten kağıt üzerinde süren bu evliliği bitirip bitirmemek size kalmış.Ben zaten süren bir evlilik okumadım manevi manada

Evlenirken dünya masraf yapanlar boşanınca niye avukat ücretine bu kadar takılıyor anlayamıyorum
Haklısınız evlenirken ne hayaller ile masraf yapılıyor biliyorsunuz. Ama yıllarca çaba göstererek kendimden çok ödün verdiğim bir ilişki için daha ne para ne duygu harcamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…