Karar yalnızca kadının mı?

Kadın hem söyledi hem ayrıldı şu durumda :) o yüzden en kötüsü dedim.
Sadece barisacaklar diye düşündüğüm için en azından karar vermeleri gereken zaman uzun. Alelacele bebegi aldırıp pismanliklar yasamalarini bende istemezdim.

Karar tamamen kadının olmalı
Ama baba da kesinlikle bilmeli
Hamileyim ama aldıracağım kesinlikle demeli...

Adamın ayrılalım demesine ise sevindim
Böyle bencil düşünen ve kaprisli bir kadınla zor olurdu. Tabi bana göre.
Neden bencil? Tek başına yapmadığı çocuğu babasından saklıyor.
Neden kaprisli? Önce aldıracağım diye nazlanıyor. Amaç erkeği peşinden koşturtmak. Sonra vazgeçiyor. Yersen

çocuk ortak ve bnce adamın mutlaka bilmesi gerekiyor. bu konu uzun ve ddetaylı

bir erkeğin kürtaj hakkında fikir sahibi olabilmesi için bebeği kadın yerine karnında taşıyıp doğurması gerek bence.çok boyutlu bir konu ama kişiden kişiye göre değişir.arkadaşınıx karar vermiş artık,umarım onun için en iyisi ölüye.

Arkadaşının kafası çok karışmış bence.Çocuğu istiyor ama adamı istemiyor.Adamda hem çocuğu hem kadını istiyor.

Çocuk olmasada haber vermeden aldırıp adamla olmaya devam etmeyecekmiydi.Şimdi bu neyin inadı neyin kafası

Bence saçmalamayı bırakıp hem evlensin hemde doğursun.Bekar anne olmak çok mu kolay olacak.Çocuğa bunu yapmaya hakkı yok

Dener baktı yürütemiyor sadece çocukla hayatına devam eder.Arkadaşının evliliğe fobisimi var anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…