- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.682
Burada problem zaten beklentilerin uyusmamasi. Adam kadinin cocuk ve evlilik istemedigini biliyor, 5 sene once de biliyordu muhtemelen.
Bu durumda kendi yolunu cizecek. Kadin da aksini 1 yildir biliyorsa o da kendi yolunu cizecek. Radikal farkliliklar ve orta yol olamaz, hemfikiriz.
Benim vurgulamak istedigim kisim ise, evlilik ve cocuga muhtemel son gibi bakilmasi. Yani 5 yil neden uzun olsun ki, 25 sene de beraber olsalar evlenmeleri veya cocuk yapmalarinin muhtemel oldugu ve adamin bundan mahrum kaldigini dusunmek ilginc.
Kadin adamin isteklerine kulak verip kariyerine devam edemiyor. Zaten yuz ornegin doksaninda edemiyor ama, spesifik olarak da bu ornekte edemiyor, konu sahibi belirtmis acikca.
Yani evlenmek ve cocuk sahibi olmak eninde sonunda olacak sey de, kadin kaprisleri yuzunden erteliyormus gibi okuyorum yorumlari. Sizinki oyle degil ise sizi tenzih ederim.
Kapris değil tabi ki.
Herkesin beklentileri ve hedefleri farklıdır.
Kimse kimseyi kariyer için veya çocuk sahibi olmak istiyor diye eleştiremez.
Ben iki kişinin dusuncelerine de hak veriyorum. Gerçek duygularını yaşantılarını bilemiyoruz. Yüzde yüz bir yorum yapamıyorum. Sadece anlatilanla tahminler arasında kalıyor yazılanlar. 5 sene adama göre uzun diyorum çünkü 1 senedir ısrarcı olduğunu okuyarak. Kadına göre belki 10 seneydi adamın ısrarıyla 5 seneye indi onu da bilmiyorum.
Her neyse genel olarak hemfikiriz. Ben bu konuda orta yol göremiyorum. İlişkinin devamı için. Çünkü gelecek günlerden beklentiler uyuşmuyor.
Ne karar verecekler merak ettim.
Kürtaj da büyük sorumluluk gerektiriyor.