İyi de yalanla devam ettiler diyelim, yıllar geçti hala beraberler ve planlı bir şekilde bebek yapacaklar. Şöyle bir duruma geldiğini hiç hayal edebiliyor mu acaba? Yalanla devam ederse bir buz kütlesinin üzerinde dengede kalmaya çabalayarak, iç sesini asla susturamayıp huzursuz ve suçlu bir şekilde ilişkisini devam ettirecek. Bunu göze alabilir mi? Her gülüşü yarım kalacak belki de, en iyi anları yarı yarıya siyaha boyanacak? Bu bana göre basit bir şey değil. Kürtaj zor bir karar ama bir bebeği babasından saklamak kat be kat zor bence.
Ayrıca pişmanlık her durumda olabilir. Beraberce iyi düşünüp karar verecekler. Karşısındaki kocaman yetişkin bir adam. E bugün tamam dedi, yarın pişman oldu gibi bir şey söz konusu olamaz. Sen doğru dürüst korunma kadın hamile kalsın, istemediği bir bebeği doğurmak istemesin, sen he de 3 gün sonra da başına kak. Oldu canım, başka?
Harbiden de her eziyet kadına he. Bunları engelleyecek işte, baştan hepsini konuşacaklar. Açık kapı bırakmayacak şekilde hem de...
Yani bilemem, ben de çekimser kaldım şimdi.