• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

karar vermemde yardımcı olun :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

muhabbetkusum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2016
190
90
98
meraba öncelikle kızlar
ben önceden bıyık ve kaşımın üstüne iğneli yaptırıyordum pek fayda göremedim şimdi 200 tl bitene kadar bir güzellik salonuyla anlaştım bir seans yaptırdım kadın buz lazer demişti ama buz lazer değil biotek premium system adında bir cihaz burada normalde buz lazer yoktu ama şimdi özel bir hastaneye gelmiş oraya gitmek istedim 4 seans 100 tl miş güzellik salonundaki kadından tek seans ücretini alıp 200 tl nin üstünü geri vermesini istedim olmaz dedi annemle bir gitmiştik anca anneme o parayla işlem yapmayı kabul ediyor ayrıca annemede kızın çok takıntılı kılların kökünü kurutacağım demiş
sizce devam ediyim mi güzellik salonuna yoksa ben hastanede buz lazer yaptırayım anneme işlem yapacaklar boşa gitmeyecek sizce ne yapayım ?

uzun ama zamanınızı ayırırsanız sevinirim

meraba öncelikle kızlar
ben önceden bıyık ve kaşımın üstüne iğneli yaptırıyordum pek fayda göremedim şimdi 200 tl bitene kadar bir güzellik salonuyla anlaştım bir seans yaptırdım kadın buz lazer demişti ama buz lazer değil biotek premium system adında bir cihaz burada normalde buz lazer yoktu ama şimdi özel bir hastaneye gelmiş oraya gitmek istedim 4 seans 100 tl miş güzellik salonundaki kadından tek seans ücretini alıp 200 tl nin üstünü geri vermesini istedim olmaz dedi annemle bir gitmiştik anca anneme o parayla işlem yapmayı kabul ediyor ayrıca annemede kızın çok takıntılı kılların kökünü kurutacağım demiş
sizce devam ediyim mi güzellik salonuna yoksa ben hastanede buz lazer yaptırayım anneme işlem yapacaklar boşa gitmeyecek sizce ne yapayım ?

uzun ama zamanınızı ayırırsanız sevinirim

Şimdi şöyle birşey söyleyeyim buz lazer dedikleri olay ekstra birşey değil.Başlık soğuk olduğundan hissettiğiniz acı daha az oluyor.Yoksa ekstra bir avantajı yok.BuZ lazer buz lazer denilince insanlar daha gelişmiş bir teknoloji falan diye düşünüyorlar oysaki uygulanan lazer epilasyonun soğuk üfleyen hali.Ne seansı azaltır,ne daha hızlı bitirtir nede başka herhangi bir avantajı var.Sizin zaten işlem yaptırdığınız alan oldukça küçük .Bacak yada daha geniş bir yüzey olsaydı acısından dolayı geçin buz lazer yapan başka yere derdim ama gerek yok.Devam ediniz eski anlaştığınız yerde..

tesekkurler cevap icin
buz lazer ince tuyler icin daha iyi diyorlar o yuzden kararsizim
Buzlazer diod lazerdir evet. Ince tuylerde daha etkilidir. Alex ince tuyleri tetikler illa buzlazer olmasi gerekmiyor. Buzlazer diod utulemenin son sistemidir . Diod sistem olsun yeter. Diod utuleme yapiyorum diyede ipl sistem yaptirmayin yeter

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back