How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

karar veremiyorum yardımm

ay çok şükür bizim korunma gibi bi derdimiz yok,zaten kızımı 3 yıllık bi tedavi sürecinden sonra doğurabildim,eşimde de bende de sorun var,o yüzden korunmuyoruz..bi daha istediğimizde tekrar tedaviye başlıycaz..ama korunmak çok stresli olsa gerek........

al bendende okdar..şu iğnelerimi bi araştırsak kızlar yaa yan etkisi vs ne acaba?
kesin koruyormu?

yasakkelime hormonları alt üst ediyor
adet düzensizliği yapıyor
yumurtalıkları tembelleştiriyor
öyle etkili koruyor ki bir daha gebe kalmanı bile zorlaştırıyor.
ben kullandım.1 aylık ve 3 er aylık iğneler.5 ay adet gördüm.ardından 7 ay hiç gelmedi.bıraktım ve 1.5 sene sonra hamile kalbildim.gitmediğim dr kalmadı.1.5 sene tedavi gördüm yumurtalıkları tembelleşmiş.şu anda 38 günlük loğusayım ve cuma günü spiral taktırdım.inşallah korur.iğne tavsiye etmem.hapta süte geçiyo.spiral iyi olur inşallah.

ay çok şükür bizim korunma gibi bi derdimiz yok,zaten kızımı 3 yıllık bi tedavi sürecinden sonra doğurabildim,eşimde de bende de sorun var,o yüzden korunmuyoruz..bi daha istediğimizde tekrar tedaviye başlıycaz..ama korunmak çok stresli olsa gerek........

ne güzel aslında.bizde 1.5 sene ardık ve o dönemde hiç korunmadık çok rahattı.şimdi yeni doğum yaptım ve gerçekten çok stresli yaaaaaaaaa:Saruboceq:

Back