Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay çok şükür bizim korunma gibi bi derdimiz yok,zaten kızımı 3 yıllık bi tedavi sürecinden sonra doğurabildim,eşimde de bende de sorun var,o yüzden korunmuyoruz..bi daha istediğimizde tekrar tedaviye başlıycaz..ama korunmak çok stresli olsa gerek........
yasakkelime hormonları alt üst ediyor
adet düzensizliği yapıyor
yumurtalıkları tembelleştiriyor
öyle etkili koruyor ki bir daha gebe kalmanı bile zorlaştırıyor.
ben kullandım.1 aylık ve 3 er aylık iğneler.5 ay adet gördüm.ardından 7 ay hiç gelmedi.bıraktım ve 1.5 sene sonra hamile kalbildim.gitmediğim dr kalmadı.1.5 sene tedavi gördüm yumurtalıkları tembelleşmiş.şu anda 38 günlük loğusayım ve cuma günü spiral taktırdım.inşallah korur.iğne tavsiye etmem.hapta süte geçiyo.spiral iyi olur inşallah.
ay çok şükür bizim korunma gibi bi derdimiz yok,zaten kızımı 3 yıllık bi tedavi sürecinden sonra doğurabildim,eşimde de bende de sorun var,o yüzden korunmuyoruz..bi daha istediğimizde tekrar tedaviye başlıycaz..ama korunmak çok stresli olsa gerek........