Nişan Karar veremiyorum yardım edin.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi sclyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Vücudun güzel ne giysen yakışıyor zaten :)
Ama bence mavi hem rengi hem de modeli açısından nişana daha uygun. Belki göğsüne biraz taş da işletebilirsin. bunun kırmızısını ben de kınaya düşüneyim güzelmiş :)
Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin :)

Teşekkkür ederim canım aslında kırmızısını düşünüyordum bende en başından beri ama mavisi daha çok yakışınca fikir değiştirdim.Bugün allah izin verirse elbiseyi alıcam.
Markası Doridorca aklında olsun.

güzele çuval giydirsen oda yakışır maşallah canım ne giysen yakışıyor :nazar:
Bence her ikiside güzel. Allah ömür boyu mutlu etsin.Hayırlısı olsun.İnşallah burda gelinliğinide seçeriz.

çok teşekkür ederim canım .
Nişanda bu kadar zorlandım gelinlikte nasıl karar verririm bilemiyorum yine sizlerden yardım isterim artık:)))

Aa evet Doridorca duymuştum güzel elbiseleri var gerçekten, sağol canım kaydirigubbakcemile5
Hadi hayırlı olsun. Nişan elbisesi seçmek zor valla, tabii ki araştırıcaksın. Benim vaktim olsa ohooo aylarca araştırırdım bayanssulusmile

maviyi yeni gördüm oda çok güzelmiş. güzel bi seçim yapmışsın çokta güzel taşımışsın nişan günü saçınla makyajınla eminim daha da güzel olursun..çok hoş asil bi elbise nişan içinde çok uygun cuk oturmuş yani. Allah tamamına erdirsin..

maviyi yeni gördüm oda çok güzelmiş. güzel bi seçim yapmışsın çokta güzel taşımışsın nişan günü saçınla makyajınla eminim daha da güzel olursun..çok hoş asil bi elbise nişan içinde çok uygun cuk oturmuş yani. Allah tamamına erdirsin..

Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için yeşile göre mavinin daha uygun olduğunu düşündüğüm için maviyi seçtim zaten.İnşallah herşey güzel olur nişandan sonra resimleri eklerim:)

Back