Karar veremedim

deniz...

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
315
2
118
41
İstanbul
merhaba arkadaşlar aslında allaha şükürler olsun benimki çok büyük bi dert değil karasızlık ben şuan oturduğum kendi :Saruboceq:evim 2+1 salonum çok küçük eşyalardan oturamıyoruz oturma odam ve bide yatak odam var,kızım 20 aylık oldu oda gerekli artık oyuncakları kıyafetleri sığmaz oldu artık bizde kendi evimizi kiraya verip kiraya çıkmaya karar verdik şuan baktığımız site şehrin biraz dışında ilkin iyi yönlerini sayıyım açık kapalı havuzu spor salonu kapalı çocuk oyun alanı parkı güvenliği küçük bi kafesi var kötü tarafını söylim market okul kreş merkezde sitenin her saat başı merkeze tutmuş olduğu servisi var 5 dk uzaklık ev çok güzel şuan oturduğum yer çok merkezi herşey elim altında ne yapmalıyım bana fikrinizi söylersniz çok sevinirim şimdiden teşekkürlerkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

küçük değişikliklerle salonunuzu genişletemezmisiniz? mesela balkonu içeri alın.oturma odasını kızınızın odası yapın..yok illa çıkacağız diyorsanız,saydığınız yerin kirası bayağı fazladır diye düşünüyorum.siz evinizi o kiraya verebilecekmisinz o da var..ayrıca her saat başı servis bence çok seyrek.

alacağınız kira oturacağınız kiraya yakınsa bütçenizi sarsmayacaksa taşının derim ben. 5 dk. ist. gibi bir yer için uzak değil

tam anlamıyla karşılamıyo ama çok büyük b,i fark yok balkonum içeri aldım zaten mutfaktaydı eşyanın en küçücünü aldım sokak kapısını açar açmaz banyo tuvalet önde çok biçimsiz yapılmış bi ev bide şu var şuanda çok şükür bi problemim yok ama kayınvaldemle yanyana oturuyorum daha önceden ufak tefek şeyler oldu şükür yüz göz olmadık biraz uzaklaşmakta istiyorum açıkcası

Iyi ya güzelim
Bi tasla iki kus vurmus olursun
Hem daha büyük bi eve cikarsin hemde kayinvalidenden uzaklasmis olursun -tatlicadiarzu-

içinin sindiği ve rahat olduğun heryer evin sayılır

ben olsam daha konforlu olan hangisiyse onu seçerdim..
ama sizin komşu v.b gibi başka düşünceleriniz de olabilir tabi

hem tebdil-i mekânda ferahlık vardır,
ben olsam -bahsettiklerini göz önünde bulundurarak- illâ ki taşınırdım

site içi güzel evler kalite seviyesi yüksek insanlar çocuklarımızın rahat yaşıyabilecegi oynayabilecegi rahat huzurlu yerler ........

diyer tarafta kalabalık sıkış tıkış binalar etrafında neyce konuştuğu belli olmayan insanlar çocuğunu alıp bir parka götürmek için arabaya binip kilometrelerce gitmen gereken parklar sağında solunda sürekli küfür eden insanlar gençler

eğer arkanda bırakacagın birileri yoksa eşinin iş yeri taşınacagınız yere yakınsa yalnızlık bana vız gelir burdada zaten arkadaşım çok yok arkamda kalanlar kayıp değil diyorsan çocuğunu güzel yetiştirmek için hiç düşünme gittttt ilerde çocuk büyüyüp okula başladığında çok daha zor gitmek en azından çocuğun küçükken dene yapamazsan kendi evinmiş madem dönersin :1hug::1hug:

oncelıkle sızın amacınız sımdıkı evınızden daha genıs bır eve tasınmak ıstıyorsunuz bebegınız ve kendınız ıcın anladıgım kadarıyla
oncelıklı amacınız bu ıken baktıgınız evın oncelıklerı havuzu spor salonu kafesı vs...
bunlarda onemlı tabıkı ama bunlar yuksek aıdat odemenıze neden olacak seyler.ıkıncısı yolu marketı merkeze saat bası ulasım gıbı en onemlı faktorlerı ıkıncı sırada bırakmanız sızın ıcın ılerde uzucu olabılır
bebegınız buyudukce carsı markete cıkma ıhtıyacı hıssettıgınızde daha sorun yasayabılırsınız.1 2 sene sonra bebegınızı krese vermek ıstedıgınızde bu kezde sorun yasayabılırsınız.
alıstıgınız ortamın herseyın elınızın altında olması ve boyle bır yere gıtmıs olmakta sızı bunalıma sokabılır
benım nacızane dusuncem oncelıgınız olan yerlesım yerınde ve genıs bır ev.
ben oyle tercıh yapardım sızın yerınızde olsam
hayırlısı neyse o olsun hakkınızda ınsaallah

Bende sizin gibi düşündüm ama eşim arabama artık yer aramak istemiyorum otomobil korna sesi duymak istemiyorum eve ilk kullanan biz olalım istiyo bu özelliklerde bi ev de biraz uzakta var yol problem değil mesafe gene aynı hatta şuan oturduğumuz evin tfafiği berbat beni düşündüren kreş burda da kalsam kreş gene yürüme mesafesinde değil eğer taşınamazsan oyun gruplarına götürücem burda en yakın parka götürmem için taksi tutmam lazım kızım olmasa hiç bu kadar düşünmez közüm kapalı giderdim insan çocuğu için en iyisini istiyo hakkımızda hayırlısı

bu durumda kirada ki ev daha kullanışlı gözüküyor madem servisi de var

arkadaşlar bugün kapora verdik salı günü kontrat imzalacak hayırlısı yorum yapan okuyan arkadaşlara teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…