Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri karar veremedim bi türlü............

• Konu Sahibi Konu Sahibi brcnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kumaşın desenli olmasın bence. düz renk olsun. çünkü tarlatanlı giymek istemediğin için gelen davetlilerden farkın düz renkle belli olur. bende düz ateş kırmızısı bir kıyafet giymiştim çokta iyi oldu. hiç sevmiyorum tarlatanlı nişanlıkları

canım sana çok önemli bir sorum;
kuzenlerle aynı şehirdemi yaşıosun eğer başka şehirdeyseniz bunlar illaki erken gelecekler sizde kalacaklar e sen sabah kuaföre falan gidince bunlarda takılmasın peşine..bu durumu nasıl halledersin ...mesela benim durumum öle olur eğer evlenirsem başka şehirde sevmediğim kuzen kına gecesi için falan önceden gelip bizde kalırlar ben kına günü ve düğün günü kuaföre gidince bu da evde olcak illaki gelecek off ya 4 kız kardeşiz biz zaten kardeşlerimi götürmek istiyorum illede gelirlermiki yaa parayı kendi karşılasa bile aynı kuaföre mi geliolar evdeki misafirler ya bu çok kafama takıldı

evet düz renk alıcam birazda taşlı olur galiba bilmiyorum:) renge karar veremedim sadece...çünkü erkek arkadaşım lacivert takım almış ona uygun bişey almam lazım mutlaka.....çok güzelmiş bu heycanı yaşamak inş herşeyin hayırlısı olur kızlar..........

yok biz Allahtan aynı şehirdeyiz gerçi ayrı şehirde bile olsak onlar kendi parasını ödemesi lazım çünkü erkek tarafı sadece gelinin kız kardeşinin masrafını karşılar....mesela saç modeli için kendime buldum bi tane internette model.... kaldıki bnmle gelseler bile kuaföre gider konuşurum kuaförle asla yakın bi model yapma diye isteseler bile senin yüzüne gitmez falan desin kuaför yani......

Back