Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri karar veremedim bi türlü............

• Konu Sahibi Konu Sahibi brcnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

brcnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
80
0
86
Tekirdağ
meraba arkadaşlar,, 1 ay sonra falan nişanım olucak ama hala kıyafet konusunda karar veremedim.......nişan dışarda olucak onun için herkes uzun ve tarlatanlı bi elbise al diyo ama benim boyum kısa ve nişanda uzun giymek istemiyorum..... sizce güzel gösterişli kısa elbise alsam nasıl olur......illaa uzunmu giymek lazım yaa çok kararsız kaldım gerçekten......bu konuda yardım istiyorum sizden..........opuyorumnanaktan

bence uzun giy..Boyum kısa diyosun ama uzun elbise her zaman insanı kısa da olsa uzun ve zayıf gösterir..Ayrıca topuklu bi ayakkabıyla boy sorununu ortadan kaldırabilirsin..Hem kısa elbise alırsan diğer davetlilerden ne farkın olcakk ki?? Sen nişan olucak birisin herkesten daha farklı görünmelisin bnce..Ama tabi yinede senin kararın canım.Hayırlı Olsunn :))

uzun şık elbiseler var bence onlardan al topukluda giyersn hem nişanda tarlatanlı tuvalet tarzı kıyafetleri sevmiyorum zaten düğünde gelinlik öyle oluyor

Son düzenleme:
1zz1isj.jpg

saolun kıslar.....başkasının üstünde görünce hoşuma gidiyo uzun elbiseler ama ben giyince güzel durmuyo gibi geliyo:((.........uzunda alırsam eğer tarlatanlı almıycam sanırım... ama çok şık bişey almam lazım hava atmam gereken kişiler gelicek anlarsınız işte ;)

vişne çürüğü ve gri renk elbise harika yaa..bence böle giyin canımm çok çekici olursun öle spor falan takılma sakın düğünde saçlarınıda harika bir topuz yaptır ağır bir gece makyajı topuklu zaten seni gayet şık göstericek havanıda atarsın salın ortada

yellowbomb tatlım valla öyle bi anlatmışınki nişan gecesini yaşattın bana resmen:) çok saol cnm vişne çürüğü güzel bi tercih olur sanırım......

kısa aldıgında ne kadar şık alırsan al uzunun havasını vermez canım...

uzun olsun nişanlıgın ama kabarık falan degil..

kısa sözde giyilebilir..

yellowbomb tatlım valla öyle bi anlatmışınki nişan gecesini yaşattın bana resmen:) çok saol cnm vişne çürüğü güzel bi tercih olur sanırım......

bu işler böyle güzelimkaydirigubbakcemile3
rica ederimvereliniortak

kız bende arkadaşının nişanı falan sanıom aa demek senimiş..kime hava atıcan kız kendi nişanın da ay merak ettim yaz bakalım hava atma usullerinide paylaşıruk:D:D
buarada aslında kabarık da düşünebilirisn topuklu giyersen boyun kısa surmaz kabarıkla

pek anlaşamadığım kuzenler var bide sevgilimin arkadaşının sevgilisi var onlara hava atıcam:)) onun için çok güzel bi elbise almam lazım saçımıda ona göre yaptırmam lazım tatlım......ay çok heycanlıyorum inş güzel olur herşey

pek anlaşamadığım kuzenler var bide sevgilimin arkadaşının sevgilisi var onlara hava atıcam:)) onun için çok güzel bi elbise almam lazım saçımıda ona göre yaptırmam lazım tatlım......ay çok heycanlıyorum inş güzel olur herşey

ah bu kuzenler destek olucaklarına köstek olurlar..bende de var öyle...onun yüzünden nişanda düğünde tatsızlık çıkmasından korkuyorum engüzel günümü zehir eder die korkuyorum bide şimdi bana inat öle bir giyinirki...acaba senin kuzenlerde yaparmı bunu..ne düşünürsün yaparsalar ben çok sinirlenirim..gelini güzellik açısından bastırmak isteyenlere

valla canım beni o duruma düşürmek isteyen bi kaç kişi var işte onun için çok güzel bişi olsun kıyafet diyorum.... ve kesinlikle çok abartıp gelicekler sırf beni bastırmak için, ama umarım öyle olmaz...........

valla canım beni o duruma düşürmek isteyen bi kaç kişi var işte onun için çok güzel bişi olsun kıyafet diyorum.... ve kesinlikle çok abartıp gelicekler sırf beni bastırmak için, ama umarım öyle olmaz...........

evet kesin öle yaparlar ben bile şimdiden onları düşünmeye başladım kesin bastirmak isticek diye...ama sende ne de biliyonmu şakayla" ay kızlar niye bukadar abarttınız alt tarafı bir nişan,benden hevesliymişiniz valla" falan de sempatiksalakcinni ee napıcan kısasa kısas canım sen kaç yaşındasın

Back