- 1 Eylül 2010
- 258
- 289
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
Kac gundur yazamadim menulerimi. Kuzenlerle birlikte kaldik bi kac gun. Bi turlu zaman bulup yazamadim
Menulerim hep abartiya kacmadan sade ve saglikli menuler oldu bu sure zarfinda. Serbetli tatli yapalim diyen 3kuzen 1yengeyi ikna ettim ve sutlu tatli yaptik :) zaferrrr benimmmm :)
4 5 gundur baska icecek secenegim olmasa bile asitli icecek icmedim. Evede 4 litrelik limonata yaptim dun :) limonata sevmeyen ev ahalisi yariladi bile siseleri :)
Dun iftar menum
4 5 kasik mercimek corbasi
Firin torbasinda az yagla pismis patates ve tavuk
Salata
Bugun icin yas pasta istendi ev ahalisinden. Dun malzemeleri almaya gittigimde kucuk bi cikolata almistim. Onuda gomdum aksam :)
Sahur menum
1bardak tek sekerli cay
Avuc ici kadar ramazan pidesi
2zeytin
Bi catal peynir
Haslanmis yumurta
Salatalik domates
Bu arada tartildigimda 86.0 tartida oylece duruyor.
Kizlar dun neden canimin aylar sonra cikolata istedigi belli oldu. Regl oldum. Siskinlige ragmen 86 kiloysam belkide az bucuk kilo vermisimdirrrr
Menulerim hep abartiya kacmadan sade ve saglikli menuler oldu bu sure zarfinda. Serbetli tatli yapalim diyen 3kuzen 1yengeyi ikna ettim ve sutlu tatli yaptik :) zaferrrr benimmmm :)
4 5 gundur baska icecek secenegim olmasa bile asitli icecek icmedim. Evede 4 litrelik limonata yaptim dun :) limonata sevmeyen ev ahalisi yariladi bile siseleri :)
Dun iftar menum
4 5 kasik mercimek corbasi
Firin torbasinda az yagla pismis patates ve tavuk
Salata
Bugun icin yas pasta istendi ev ahalisinden. Dun malzemeleri almaya gittigimde kucuk bi cikolata almistim. Onuda gomdum aksam :)
Sahur menum
1bardak tek sekerli cay
Avuc ici kadar ramazan pidesi
2zeytin
Bi catal peynir
Haslanmis yumurta
Salatalik domates
Bu arada tartildigimda 86.0 tartida oylece duruyor.
Kizlar dun neden canimin aylar sonra cikolata istedigi belli oldu. Regl oldum. Siskinlige ragmen 86 kiloysam belkide az bucuk kilo vermisimdirrrr