Karar asamasindayim.

Yalnız olmanın, iki lokmayı huzur içinde yemenin, korkudan altına yapacak duruma gelmemenin nesi korkunç Allah aşkına. Elinizdeki nimetlerin farkına varmaktan aciz bir adamın kaşına gözüne hayatınızı kurban ediyorsunuz. Üstelik kızınızın da hayatını. O sizi affetmeyecek, boşandığınız için değil öyle bir adamı baba yapıp onunla aynı evde yaşamaya zorladığınız için affetmeyecek.

Hayyy kocalarınız batsın ya, siz kocasız kalmayın diye o çocuk böyle bir hayatı yaşıyor, anne diyor böyle insanlar kendilerine sonra. Adamın korkusundan altına yapmış ama hala yalnız olduğu hayata dönecek diye ödü kopuyor. Ben gerçekten anlayamıyorum artık böyle kadınları bu kaçıncı vaka

Minik bir linç de benden yiyecektiniz ki kızımin boğazına kaçan ilacı almaya çalışırken, tartakladi, altıma kacirdim korkundan cümlesini okuyuncaya kadar. Üzüldüm, acıdım, buraya konu acmana bile üzüldüm.

Bak çocuk için durulması gereken durumlar olabilir. Sıkılırsin evlilikten, aşkın biter, bir huyuna tahammül edemezsin, cinsellik azalir ama çocuğa iyi babadır, merhametlidir vs vs. Bu durumda kurtarmak için ugrasirsin. Bu konu tartışılır.

Ama senin durumun bambaşka. Psikolojik, fiziksel şiddet var, kumar var, ailecilik var. Durman için tek sebep yok. Kızım falan deme. O da bu ortamdan payını almaya başlamış. Kızı zaten bu yaşta yatılı alamaz, darp raporun var, adamın öfke kontrolü olmadığına dair rapor belki istersin mahkemede, maaşın var. Neyi bekliyorsun ha güzel kardeşim?

Size boşanmış bir anne babanın çocuğu olarak söylüyorum lütfen derhal boşanın çocuğunuzu düşünüyorsanız, çocuğunuzu seviyorsanız kesinlikle sizin boşanmanız gerekiyor. Küçük yaşlarımda sırf anne babamın kavgası yüzünden 31 yaşıma geldim hala panik atakla uğraşıyorum. Evliyim hamileyim eşimle ister istemez arasıra tabii ki de her ilişkide olduğu gibi tartısma olabiliyor ama asla şiddet olmadı olursa kapının önünde bulacağını kendisini çok iyi bilir ve kesinlikle ona ilişkimizin en başından itibaren söyledigim şey çocuk olduktan sonra çocuk bizi bağlamayacak, oldu da tartışmalara başladık çocuk etkilendi sesimiz yükseldi derhal bitirir boşanırım iki arkadaş olarak çocuğun annesi babası olarak bireysel hayatlarımıza devam ederiz ilk dediğim buydu çünkü ben çocukken neler yaşadığımı biliyorum annem babam bu gece kavga edecek mi diye yorgan altında dudaklarını kanatırdım ağlayarak korkudan.
O günlerden itibaren burun kanamalarım başladı ve hala çok ağladığımda çok üzüldüğümde de burnum kanar.. Artık kavgalarından o kadar bıkmıştım ki 12 yaşında kavga esnasında yeter artık diyerek babamı evden kovdum o gün beni ilk kez öyle gördüler ve ayrıldılar lütfen size de bir kız çocuğu olarak söylüyorum çünkü hala ruhum bu tarz konularda bir çocuk gibi.. boşanın çocuğunuz için boşanın yok çocuğum arada kalacak yok ayrı olmayalım derseniz çocuğunuzu daha çok kaybedersiniz… sağlığından bile olur..

Uzaklastirma da ailemin yanındaydım. Mayis ayında oldu. Tekrar deneyelim dedim çocuk için
Aynen çocuk için, çocuk da annesinin sürekli dayak yemesini altına yapmasını ağlamasını izlemek, derme çatma mobilyalarla kavga gürültü içinde yaşamak istiyor çünkü. İçinde büyüdüğü ailede zerre huzur olmadığı için psikolojisi bozulsun, ilerde önemli snavlara hazırlanamasın evde ders çalışamasın istiyor. Başarısız, baskı içinde huzursuz büyümek, sevgisiz büyümek istiyor…

Zaten yalnız. Bu kadın hasta olsa o merhametsiz bakar mı? Konu sahibi aklını başına al.

Şaka gibisiniz hala düşünüyor musunuz gerçekten? Korkudan altına işedim diyorsunuz ve hala böyle bir adamla yanyana olmak aynı yatağa girmek korkunç olmalı. Ayrıca kız çocuğu böyle bir adamla yaşamayı hak etmiyor lütfen çocuğunuzu bahane etmeyin. İleride yanlış insanlarla yanlış ilişkiler yaşamasının sebebi siz olursunuz

Boşanın!!

Her türlü hakaret ve şiddete rağmen hala yanında duruyorsunuz.Gurur,onur,kendine saygı çok önemli.Eşinizin size saygı ve sevgisi yok,sizin kendinize sevgi ve saygınız olsun.Çalışıyorsunuz ,maaşınızı kumarda yiyor,aileniz arkanızda ama ayrılamıyorsunuz.Bir an önce kendi kıymetinizi bilmeniz ve size yaraşır bir hayata adım atmanızı dilerim.

Annem babam ayrıydı, babam bir ruh hastasıydı,( dövme sövme parasız bırakma) annemin ayrılması bize huzurlu ortam sağlaması bizi her anlamda zirveye taşıdı, o ruh hastası baba ile büyüseydik halimiz nice olurdu, kendinizi kandırmayın, boşanmamak için çocuğu alet etmeyin bahane olarak 'o çocuk annesinin dayak yediğini görerek zaten büyük yara almış psikolojik olarak bencil bir annesin kendini düşünüyorsun...

Aaaa olur mu canım ne yalnızı, canavardan bozma da olsa koca var evde koca, evin direği Yok iflah olmuyor böyle kadınlar
Zaten söylemiş yakışıklı diye. Konu sahibi benim bir arkadaşım çirkin bir adamla evlendi. Ama o kadar tatlı, o kadar naif bir adam ki. Hiçbir anlamı yok yakışıklı ya da çirkin olmanın.
Zaten yalnızsın en azından işkence çekme. Sen bu adamı bırakmazsan şimdi büyük ihtimal bu manyak yeni birini bulup seni dehleyecek. Maaşın var diye tutuyor seni.

Düzelmez bacım düzelmez , çocuğu o ortama mahkum etme , mesleğin de varmış ne güzel, devlet annenin durumu iyi ise anneye veriyor çocuğu, boşuna çocuk için deyip durma...

eee düzeldi mi

Evlilik birliği olmuş dövüş kulübü..Yahu adamin yanında olmasan daha mutlu olacaksın, darp raporunu da bir fotokopisini al ilerde kızın buyudugunde anlatırsın ki kızın büyüdükçe anlar senin durumunu.Bosanmak anormal bir durum değil kızını düşünüyorsan boşan gitsin al kızını yanına beraber yolunuza devam edin..

Genelde sorunlu kisiler ana baba ayri olanlardan cikiyor demissiniz ya kocanizin anasi babasi ayri miydi diye soruyorum ve baska sorum yok. Bu tarz onyargilariniz yuzunden kendi hayatinizi mahvettiginiz gibi zavalli kizinizi da harcayacaksiniz belli. Lutfen siz de bir psikologa gidin. Aman basimda bir koca olsun isterse dovsun dusuncesinde iseniz bu dunyaya cocuk getitmeyecektiniz. Suan sizin sorumluligunuz var. Esas bu ailede bu cocugu yetistirirseniz cocugunuz yuzde seksen sorunlu biri olacak. Hala neyin kararsizligindasiniz? Ben dayak yedim kizim da babadan kocadan dayak yesin diyorsaniz tabi bosanmayin.

Ama babasız kız büyüteceğim.
Sırf yaşım geçiyor, aradan çıksın diye doğurup böyle bir adama çocuk vermeseydin zavallı çocuğu düşünmek zorunda kalmazdin.
Hoş, düşünecek bir şey yok ki. Bugün seni döven kısa süre sonra kızını da dövecektir.
Kızım için katlanıyorum deme, korkagin tekiyim de. Kızını neden karıştıriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…