• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana akıl verin yol gösterin karmakarisigim

Demek ki yuvam bozulmasın mantığıyla hep kendinden vermek, kendi kurallarını ve kişiliğini ortaya koymamak, fedakarlık adı altında pasif ve ezik kalmak hiçbir işe yaramıyormuş! Demek ki önce sizi siz olmaktan çıkarıp sonra da kendileri için bir ayna görevi görmeye başladığınızda o aynadakine kendileri bile katlanamıyormuş! Demek ki “biz” olabilmek için önce “ben”i kabul ettirmek ve “sen”i kabul etmek gerekiyormuş!
Siz, “ben” olamamışsınız ki konu sahibi, “eşiniz” olmuşsunuz. Ailenizin yerinde olsam bizi bu kadar ezdiren kızımıza tepki koyar, evime almazdım ki anlasın artık “kocam köylü” olmanın bedelini, kocanın köyünden kovulunca köysüz kalındığını!!!

Ailenizin be kendinizin ezilmesine nasıl izin verdiniz? Okuyunca kendi ailemi düşündüm kıyamadım. Siz nasıl kıydınız ailenize... sizi büyüten emek veren ailenize bu şekilde davranılmasına izin vermeniz hiç hoş değil.
Ben sizin tarzınızdaki insanları anlayamıyorum. Eş ve ailesi hem size hem ailenize kötü davranıyor, aileniz boşandığınızda yanında olacağını söylüyor ve siz hala yuvam diyorsunuz :KK20:
Allah ailenize yardım etsin daha fazla üzülmesinler

Back