• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Karantina Günlükleri

umutsuzvaka01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
5.023
2.919
173
Merhaba kızlar,
Malum zor günlerden geçiyoruz ülkece ve dünyaca
Umarım bir an önce çaresi bulunur da biter corona virüsü
Bu süre zarfında sürekli evde olmaktan çok sıkılıyorum
Zaman geçmiyor resmen
Siz evde karantinada nasıl zaman geçiriyorsunuz
Ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Netflix dizi film, kitap önerisi vs yada başka türlü neler yapılabilir?
Paylaşmanızı rica ediyorum

valla harika günler geciriyorum gun paramı aldım 2 hafta once yaptım tum alısverisimi güzell ohh keyif sadece 3 4 gunde bi ekmek almaya cıkıyom o kadar

tek kötü yonu 10 kilo vermistim nerdeyse simdi mecbur eve kapandık tatlı matlı derken kilo alıcaz yapcak bisey yok lost dizisine belki tekrar baslarım :)))

yada the walkıng dead :))) tam zamanı cünkü

Merhaba kızlar,
Malum zor günlerden geçiyoruz ülkece ve dünyaca
Umarım bir an önce çaresi bulunur da biter corona virüsü
Bu süre zarfında sürekli evde olmaktan çok sıkılıyorum
Zaman geçmiyor resmen
Siz evde karantinada nasıl zaman geçiriyorsunuz
Ne gibi aktiviteler yapıyorsunuz
Netflix dizi film, kitap önerisi vs yada başka türlü neler yapılabilir?
Paylaşmanızı rica ediyorum
aayyy valla cok sükür permesanımdam kremalarıma dondurulmus ıspanagımdan pizzasına böregine önce herseyini aldım ki canım bisey cekerde yapamazsam diye tatlı malzemeleri kuvartur cikolatalar soslar kremalar ohh misss valla bide lost dizisine basladım mı tamam :))) evde vakit nasıl gecicek yoksa valla cok sukur saglıklıyım önceligim o esim isten geldimi gıda söktründe calısıyo cunku peynirci tereyagcı üretmezse biz nasıl alırız dimi :))

saka saka aman calıssın bide butun gun kocayla ugrasmıyım :))))))

Bana evde kalmak hiç zor gelmiyor. Özel birşey yaptığım yok açıkçası. Çocuklar ev işleri, iş yeri ile uğraşıyorum. Günler geçiyor yani. Sevdiklerim yanımda. Tek annem gili göremiyorum o kötü. Annem bugün telefonda ağladı 3 haftadır çocukları görmüyor. Ne zaman görebileceği de belli değil henüz. İnsallah çabuk atlatırız artık.

Eklemeye unuttum: kitap öneri için hangi kitapları sevdiğinizi yazsanız veya hangi filmleri sevdiğinizi

Evde nekadar çekmece raf varsa hepsini düzen koydum. Kışlıkları kaldırıp yazlıkları yerleştirdim. Şükür oğlumda var, çok boş zamanım olmuyor. 🤗

Valla yapacak o kadar iş vardı ki
Sürekli kendime “bu haftasonu yapayım” dediğim ama o haftasonu da çocukların koşturmasından yetişemediğim.
Balkonu düzenlemek istiyordum, ona başladım. Çiçeklerin toprak ve saksıları değişecek. Çamaşır odamı düzenlemem lazım.
Mutfak dolaplarının içine el atmam lazım
Çocuklara ders çalıştırmam lazım
Arada da kitap okumaya ve dizi izlemeye vakit kalırsa işte...

Kitap olarak Anna Frank'ın hatıra defterini okuyorum. Kitap adından da anlaşılacağı üzere gerçek bi anı defteri. 12 yaşındaki bi Yahudi kız tarafından yazılmış.İkinci Dünya Savaşı sırasında Hitler'den saklanmaya çalışan 2 Yahudi aile bir binanın gizli bölmesinde saklanarak,hiç dışarı çıkmadan hayatta kalmaya çalışıyor..Sosyal izolasyondan önce tesadüfen okumaya başlamıştım,şu an içinde bulunduğumuz durumla beraber okuması baya trajikomik geliyor bana 🤪
Telefonuma Smule programını indirdim.Kendi kendime şarkılar söyleyip kaydediyorum.Acayip keyifli 😊
Her akşam bir film izliyoruz.
Ayrıca haftasonu hariç her gün Leslie ile evde yürümeye çalışıyorum.
Annem de sağlıklı yemekler yapıyor sağolsun,çoğu insanın aksine bu süreci kilo vererek tamamlayabileceğimi umuyorum 😊
Böyle yazınca çok pozitif bir tablo oldu ama öyle değil maalesef.Misal yarın dışarı çıkmak zorundayım bir saatliğine ve bu beni çok geriyor.
Ama biliyorum ki iş yerinden bir daha bu derece uzun izin almam zor olacaktır. O yüzden verimli geçirmeye çalışıyorum ama yine de içimde annem adına yaşadığım korku yüzünden zor geçiyor. Ama en azından geçiyor.
Allah şu dönemde çalışmak zorunda olanların yardımcısı olsun gerçekten de.Sağlıkla ,sıkıntısız hep beraber atlatalım en kısa zamanda şu belayı inşallah.

Evde ailece yaptığımız manyakliklari sosyal medyada yayinlayip milleti eglendiriyorum
Su anda buna sarmis durumdayim

Gece cocuklar uyuyunca da dizi izliyorum sabaha kadar , su anda madame secretary 5.sezondayim , o bitince the witcher'a baslayacagim

sabah istediğim saatte kalkıp (çok geç olmuyor gün gitmesin diye ) kahvaltımı yapıyorum,

sonra ingilizce seviyemi de artırmak ve daha küresel bir bakış açısına sahip olmak açısından yabancı basına bakıyorum hergün muhakkak haberlere bakıp artı olarak 2-3 makale okuyorum,

sonra kitaba geçiyorum bir kitabı 2-3 günde bitirecek şekilde bölüyorum,

sonra da netflizten dizi film belgesel vs izliyorum mesela son dizisi freud'u dün gece bitirdim, Bugün de Roman Empire'a başladım.

ispanyolca çalışmaya başlamıştım karantinadan önce ki bu aralar baya geliştiririm diye düşünüyorum,

bir de makale yazma planım var henüz ona sıra gelmedi..

Bir bakıma çok zaman var bir taraftan da yapmak istediğim çok şey var zaman anksiyetesi var bende biraz o yüzden biraz ilaç gibi bile geldi : D

Temizlige sardım.
Gardırop düzenleme...
Çekmece düzenleme...
Giyilmeyen kıyafetleri ayıklama...
Eksikleri belirleme.. Eşimin pantolonu kalmamış mesela...
Tarihi geçmiş krem kozmetikleri ayıklayıp atma vs derken günler geçiyor.
Oğlanla ilgileniyoruz.
Yeni tarifler deniyorum.
Ekmel ustası oldum bu vesile ile 😬

Konuyla alakası yok ama yengenle evleri ayırdınız mı yoksa hala birlikte mi oturuyorsunuz?

Hamileyim ve 3 yaşında oğlum var Allah yokluğunu göstermesin zaten dibimden ayrilmayip hicbisey yaptırmıyor bütün enerjim çekiliyor sanki eskiden calisiyodum ve bütün boş vaktimi ona ayriiyodum çocuk da alışmış kendi başına hicbisey yapmiyo o da haklı napsin ama hiç kendime vakit ayiramiyorum

Kristin Hannah kitaplarını tavsiye ederim. Ben birini daha yeni bitirdim. Yetişkinler için boyama kitabı ve boya kalemleri sipariş verdim. Onları bekliyorum artık bol bol boyama yapacağım

Back
X