- 17 Ağustos 2011
- 283
- 153
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hizli tempoda yapiyorum ama 50 dklik.bir video yok begendigim videolari liste yapiyorum sirayla o sekilde yapiyorumMerhaba ben spora ilave olarak 5 dakika zumba yapıyordum 50 dakika çok iyiymiş temposu nasıl mrlm videoyu paylaşabilir misin?
hayir alt katim dukkan ve depo olarak kullaniliyor o yonden sansliyimUmarım apartmanda değilsinizdir:)
Eheheheh evet, şanslısınız.hayir alt katim dukkan ve depo olarak kullaniliyor o yonden sansliyim
aynen dogru soyluyorsunuz neyseki benim ole bir problemim yokEheheheh evet, şanslısınız.
Nolur normal apartmanda olanlar zumbaya merak salmasın.
Çocuk gürültüsü çekemeyen milletiz, ortalama 60 70 kilo bir insanın zıplaması bayağı titreşim yaratıyor binada
Hangi video da yapıyorsunuz bana gönderir misinizbugun 4 uncu gunum 84.3 ile basladim suan 83.0
youtube da fitness partnerim kanali var orada turkce sarkilarla zumba videolari var bakin istersenizHangi video da yapıyorsunuz bana gönderir misiniz
Teşekkür ederim bakacağım hemenyoutube da fitness partnerim kanali var orada turkce sarkilarla zumba videolari var bakin isterseniz
bugun 4 uncu gunum 84.3 ile basladim suan 83.0